Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Победа Радничког за 1:1

zvezda radnickiРаднички – Црвена звезда 9:8 (2:2; 4:3; 0:1; 3:2). Стрелци за наш тим су С. Рашовић 4, Вапенски, Ранђеловић и Пијетловић по један.

Није недостајало узбуђења ни у другом мечу финала. Шефик и Радић су били маестрални током целе утакмице, са двоцифреним бројем одбрана. Денис Шефик 14, Радић 11.

Раднички је са два центра у одбрани покушавао да разбије нападе нашег тима. Рађен и Прлаиновић су феноменалним асистенцијама, ала Роналдињо, за Страхињу Рашовића и Ранђеловића надигравали противника. Рађен је био феноменалан и у одбрани, водио је безпоштедне борбе са Злоковићем.

Страхиња Рашовић би био јунак утакмице да је наш тим славио, са четири гола и 80% успешности је био неумољив. Ипак, Славко Гак голом четири секунде пре краја утакмице доноси победу свом тиму. Битно је напоменути да је Црвена звезда имала 12 искључења, од којих пет у првом полувремену, чак 7 у другом, наспрам 6 искључења домаћина. Никола Рађен је добио два брза искључења, што је дало крила домаћину да преокрене резултат.

Понашање и домаћинско суђење је помогло Радничком да коначно победи наш тим из четвртог покушаја и изједначи на 1:1 у серији.

Честитке нашем тиму на игри и понашању. То се не купује.

Трећи дуел се игра у среду, 8.маја, на Ташмајдану.

Напред Звездо!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

RUK мај 5, 2013 at 23:28

Без обзира на скандалозно суђење, не заборавите да је Раднички играо без два најбоља играча и да смо кључ победе имали у својим рукама. То што смо упрскали три напада за победу на начин на који не би ни аматерске екипе је за бригу. Екипа је ушла у серију пораза и Савић мора мало да их уозбиљи.

Reply
nn мај 5, 2013 at 22:13

pa dobro lopta je okrugla u sredu su nasi

Reply
Branimir мај 5, 2013 at 21:47

Dobro pobedili su kao bajagi Beograd je u sredu nas ono sto boli nije izgubljena utakmica ONO STO BOLI JE SUROVOST IDOLA MLADIH VATERPOLISTA KOJI NISU STEDELI NI FIZICKOG NI PSIHICKOG TRUDA DA MALTRETIRAJU NASE MLADE VATERPOLISTE KOJI SU SE GOSPODSKI SUOCILI SA SITUACIJOM dzabe se spiker trudio da objasni kako je Ciric „slucajno“ udario Randjelovica,i kako je malo doslo do koskanja nasih mladfica sa Gakom i kako je Radnicki „slozna“ekipa ali za surovost tucu vredjanje…koliko je samo majki pomenuto juce u toku utakmice ne moze se ni nabrojati,pitam se samo gde su taj Ciric,Filipovic,Vanja,Gak…da ne nabrajam sve zbog kojih je nasa omladina usla u bazene sirom Srbije da trenira vaterpolo kakva su to njihova ponasanja a imaju decu pitam vas sve DOKLE CEMO TO TRPETI MALTRETIRANJE VATERPOLO KLANA IZ KRAGUJEVCA MORA SE TOME STATI NA PUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
milos мај 5, 2013 at 00:53

Poslednji napad smo odigrali ocajno i umesto da damo gol i pobedimo ili da ostane nereseno, mi primimo gol. Steta, jer igrali su bez dvojice najboljih, uz Zlokovica.

Reply
Kali мај 5, 2013 at 00:23

Делије Христос Воскресе и да славимо на крају титуле у фудбалу,кошарци и ватерполу!

Reply
nn мај 4, 2013 at 22:27

❗ 😥 😐 😐 😐 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 ❓ ❓ 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

Reply
Petak 13-ti мај 4, 2013 at 22:06

Saberite se u glavu i uzmite titulu!Ti zadnji napad imas za pobedu i bacaš njima loptu,niste amateri ne brukajte se.

Reply
Branimir мај 5, 2013 at 21:49

UDJI TI PA IGRAJ SA SILEDZIJAMA KADA TAKO PAMETUJES

Reply
RUK мај 5, 2013 at 23:31

Ево, ући ћу ја у базен ако треба? Да нису наши можда балерине које тренирају синхроно пливање? Ако они п… из Крагујевца траже тучу у базену – треба да је добију!

Reply
Petak 13-ti мај 6, 2013 at 16:23

Ne lupaj,ovde nije reč o tome,nego o tome što je odigrano u tih trideset sikundi napad za pobedu a izgubiš.A da li pametujem ili ne,ma da ti si stručnjak.

Reply
Pesho Sever мај 4, 2013 at 22:06

Lopovluk bre nevidjen,zadnja tri napada oni imaju igraca vise,DELIJE svi u Sredu na Tas jedan Dinkic ne moze da bude jaci od nase Zvezde….

Reply
Tuđman Franja Doživotna мај 4, 2013 at 23:01

Tačno brate,tri isljučenja za minut,mislim da je to za ginisov rekord.Da li će sad ona neznalica Udovičić nešto reći za suđenje pitam se…Ali nema veze,očigledno je da smo kvalitetniji,ni najmanje se ne sekiram za titulu.

Reply
IgOrNbGd мај 5, 2013 at 12:13

Jeste, uvek nas samo kradu i teorije zavere… Pa nije Radnički grupa seljana koja se brčka po bazenu… Da smo glupo odigrali poslednji napad jesmo,moglo je bolje. Jbg, 1-1 je, ali smo mi igrali i tešku utakmicu u LŠ, a oni nemaju drugu obavezu osim finala naše lige… Nije pošteno kad se tako uzme ali šta ćeš. Isto kao što Partizan neće imati nijednu jaku utakmicu, osim nekih prijateljskih verovtno, do F4… Mi ćemo dočekati u boljoj formi sigurno, a takođe mislim da smo bolji od Barselonete!

Reply
dexy122 мај 4, 2013 at 21:54

Radnicki=FK Obilic vaterpola. Sem sto umesto jednog mafijasa, cela drzava gura ovaj klub.

Reply
kice мај 4, 2013 at 21:52

svi na tas u sredu po jos jednu pobedu

Reply
kice мај 4, 2013 at 21:51

napred zvezdo titula je nasa

Reply

Leave a Comment