Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радоњић: Сматрам да Митровић заслужује да игра

518ac931f1d08derbi-poluvreme-bambi01_headlineТренер црвено-белих, Дејан Радоњић, после одличне игре његовог тима и велике победе био је смирен. Звездин стратег желео је да истакне значај одличног отварања утакмице његовог тима:

То је било веома битно за нас. Били смо свесни проблема које имамо са унутрашњом игром и хендикепа који се у првом делу меча огледао у много већем броју скокова Партизана. Добро је што смо, за разлику од неких досадашњих мечева, имали добар шут. Брзо смо стекли предност и добром играмо кроз свих 40 минута смо успели да је одржимо. Изузетно радују проценти шута за три поена од 53%, али са друге стране недопустиво је да у оваквој утакмици промашимо 11 слободних бацања. Задовољан сам бодовима, честитам играчима на труду и надам се да ћемо наставити у овом ритму – констатовао је стратег црвено-белих. Он је потом прокоментарисао игру младог Митровића:

Он се наметнуо добрим играма. Вредно ради, добро се понаша. Не добија минуте само због одуства Бориса Савовића, већ сматрам да их заслужује и да треба да игра – охрабрио је Радоњић талентованог играча.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

26 comments

Hijena мај 9, 2013 at 18:26

Svaka cast na pobedi, Radonjicu i malom Mitrovicu ali ponovo je ovo daleko od onog sto ja ocekujem. Odbrana na svom mestu, nisu ubacili ni 70 poena, to mi se svidja. Ali mi nije jasno da cim nema Rakocevica i Katica mi nista ne mozemo da ubodemo. Zasto se neke stvari ne bi promenile jer mi sem njih dvojice napadace nemamo?! Zasto se ne bi pravila neka akcija na pr.za Lazica, neka ispuca 2, 3 suta, verujem da moze koliko toliko da zameni Rakoca ili neko treci. A mi, kada nam nema kapitena frljacimo lopte sa 7, 8 metara pa sta bude. Kao da nam je cilj da kad njega nema, samo da se odbranimo, a sta damo, damo. I jos jedna zamerka, Nelson jeste odigrao dobro, i vise nego dobro.. Ali, njegov sut sa penala me izludjuje, zar je moguce da je najgori penaldzija nas plej?! Neverovatno, znaci prosto da ne poverujes da je DeMarcus bio bek suter u NBA 🙂

Reply
Vasquez мај 9, 2013 at 18:25

Zanimljivo kako sad niko ne pljuje Radonjica, sad je odjednom dobar a do juce je bilo da je to promasaj, da je trebao da ostane Vukoicic.

Reply
šimin мај 10, 2013 at 08:32

Ja nisam od onih koji je pljuvao Rakočevića, ali shvatam da su ga ljudi napadali upravo zbog toga što ga cene i od njega imaju najviša očekivanja. Jasno je da Rakočević nije uspeo da u toku cele godine bude konstantno dobar, a posebno je to bio slučaj u poslednje vreme, pa je verovatno malo i preterano sa napadima. Međutim, ne treba ga sada posle jedne utakmice dizati na pijedestal božanstva, jer će lošije utakmice opet uslediti, pa će opet doći do istog. Svi treba da budemo svesni da Rakočević ima 35 godina i da sigurno pruža svoj maksimum.
Takođe smatram da ne treba preterivati sa pohvalama Mitroviću i Milovanoviću, a sa pokudama Subotiću. Mišljenja sam da je Mitrović veliki talenat i da uz veliki rad može u dogledno vreme postati jedna od naših velikih uzdanica u narednim sezonama. Što se tiče Milovanovića, uvažavajući sav njegov trud koji pokazuje u toku utakmice, smatram da Zvezda ni u većim utakmicama do kraja sezone a nikako dogodine u Evroligi ne može da se osloni na njega kao uzdanicu na poziciji centra. Voleo bi da me on demantuje, ali treba imati u vidu i talenat Ristića i razmisliti da se njemu pruži šansa u skorije vreme. Subotić je imao i dobrih utakmica u toku ove sezone, naravno, u skladu sa njegovim mogućnostima, u zadnje vreme je u krizi, iz koje se nadam da će izaći, jer nam je sada potreban zbog deficita igrača pod košem.
Na kraju hteo bih da pohvalim Raška Katića, koji je najkonstantniji naš igrač u toku ove godine.

Reply
Lazovic za kapitena мај 9, 2013 at 15:07

sigurno je bolji nego Subotic,em brzi i okretniji em ima bolji sut,skok sasvim solidan jos samo da malo ojaca i bice odlican

Reply
posavac мај 9, 2013 at 14:34

Rakoc i Katic u reprezentaciju. Tacno nam fali dvojka, Tepic je u autu od kad je otisao iz partizana, a nemamo ni rezernog centra. Ne moze mi niko reci da su Musli i Stimac bolji od Raska. Onu banderu Perovica da ne pominjem. Teodosic, Markovic; Rakocevic, Rasic; Bjelica, Micov, Keselj; Savanovic, Velickovic, Macvan; Krstic, Katic!

Reply
Lazovic za kapitena мај 9, 2013 at 15:10

fali Nedovic umesto Rasica,a mozda i Bogdan Bogdanovic zasluzuje siri spisak,inace si zaboravio Savovica ako odabere nas i zaboravio si Aleksandrova,a mi Delije kolko god voleli Keselja on je u potpunom autu sa formom

Reply
Chinez мај 9, 2013 at 21:52

Zaboravio je i Lucica.

Reply
posavac мај 10, 2013 at 13:24

ja sam napisao naboljih 12. nisam zaboravio ni Lucica, ni Savovica ni ostale.

Reply
Chinez мај 9, 2013 at 11:57

Kako su one dve trice kapnule, nema, lepse nisam video ne pamtim. Ja bi Mitrovica forsirao vise od Subotica i Savovica. Momak moze dosta da pruzi, da ima slobodu kao Savovic cuda bi cinio. Zao mi sto ne sutnu joj i onaj put kad je imao situaciju, nego je pokazao da i pored dve pogodjene nema slobodu i samopouzdanje.

Reply
peXX-ZVEZDA!! мај 9, 2013 at 12:12

Sve si lepo rekao,ali ne radi se tu o slobodi i samopouzdanju …da je “balavac“ srljao bi i sutnuo bi i tada trojku,pa i posle toga dosta puta …to govori da je smiren i da ne zeli da srlja,da siluje …ubacio je dve bitne i to je sasvim dovoljno za pocetak. 😉

Reply
Chinez мај 9, 2013 at 12:43

Ali on je bas zasrljao u toj situaciji, zaglavinjo u dvojicu, samo sto srecom nije izgubio loptu. A da ju je onako izgubio ostavio bi lagan kontranapad, a da je sutnuo trojku, pogodio je ili ne, kontru im nebi otvorio.

Reply
RUK мај 9, 2013 at 11:46

Ne zanosite se! Suđenje sinoć uopšte nije bilo korektno, nego je bilo manje sudijske krađe nego što je to uobičajeno. Da nas nije služio šut onako dobro, uz sudijsku pomoć bi patlidžan pobedio! Koliko puta u driblingu Rakočević od tri igrača dobija tri udarca po rukama a sudije ćute a da ne pričam za onaj sramni faul u napadu sviran Laziću (kada se lomio rezultat) gde mu je igrač patlidžana ušao u putanju sa sve iskoračenim kolenom!? Tek ćemo imati probleme sa suđenjem u finalu, živi bili pa videli…Ми смо имали врло лоше суђење у АБА лиги, Купу, Евро купу и сада у домаћој лиги.

Reply
Ultras мај 9, 2013 at 11:14

Ne bih da zvučim ko trol,ali smatram da partizan nije odigrao sa 100% svojih mogućnosti i nadam se da su naši igrači toga svesni.I da se ne zanose ovom pobedom u plej ofu moraće to mnogo bolje mi smo sinoć promašili dosta slobodnih bacanja a ni u skoku nismo briljirali.Osim Rakoča i Katića u napadu nemamo igrača koji može da pogodi kad je najbitnije.

Reply
NeshaLe мај 9, 2013 at 08:48

Svaka čast Luki,pokazao da ima veća m…. od Simonovića i Subotića zajedno.Što se same utakmice tiče dobili smo ih pre svega dobrom odbranom i veoma raspoloženim Rakočevićem.Ono što mi je zasmetalo jeste loš skok u odbrani koji je mogao da nas košta pobede,ali srećom nije.Da smo uhvatili 50% tih lopti rezultat bi bio isti samo sa većom koš razlikom.

Reply
JedinoSever мај 9, 2013 at 02:43

Nas covek da ne pozove na slavlje!! Prvo im je Kadu cestitao titulu u ’93 minutu, a sad kosarkasi cestitaju ABA trofej. Do godine ce Jugosloveni kod nas na slavlje u oba dva sporta.

Reply
miki мај 9, 2013 at 01:21

Sta reci posle ove veceri…vaterpolisti dobili, kosrkasi dobili derbi, i u fudbalu se oseca u vazduhu da smo blizu titule…Odavno ovako nije bilo u ovim sportovima kada je u pitanju zvezda!
Moram da napomenem da smo najzad imali posteno sudjenje koje je doprinelo i tome da pobedimo! Rakocevic najzad onaj pravi, katic standardno dobar, Nelson bolji nego inace…Ostali su odigrali u glavnom korektno svoje role u vecerasnjem mecu, jos da je igrao savovic mislim da bi bila jos veca pobeda!
Vodili smo celu utakmicu i zasluzeno pobedili…Nego ocekujem da Belosevic objasni od koga je primio poziv u poluvremenu utakmice u laktasima…? Prica se da ga je neko zvao na poluvremenu finala i da je covek naprasno promeni kriterijum sudjenja…

Reply
RUK мај 9, 2013 at 11:45

Не заносите се! Суђење синоћ уопште није било коректно, него је било мање судијске крађе него што је то уобичајено. Да нас није служио шут онако добро, уз судијску помоћ би патлиџан победио! Колико пута у дриблингу Ракочевић од три играча добија три ударца по рукама а судије ћуте а да не причам за онај срамни фаул у нападу свиран Лазићу (када се ломио резултат) где му је играч патлиџана ушао у путању са све искораченим коленом!? Тек ћемо имати проблеме са суђењем у финалу, живи били па видели…

Reply
dzonikaraburma мај 9, 2013 at 00:43

da je ovakvo sudjenje bilo u laktasima verujem da bi ih i tamo pobedili,sudije su vcrs pustale jacu igru sto odgovara odbrani kakvu radonjic forsira,svaka cast treneru samo tako nastavi!!!

Reply
forza stella rossa мај 9, 2013 at 00:27

Bravo Radonjicu!!!Vide se promene u odbrani.Samo napred!!!

Reply
dexy122 мај 9, 2013 at 00:21

Ne znam da li je neko primetio, ali sudije nisu smele toliko da sude na njihovu stranu. Cak su ponekad vise svirali nama nego njima. Ne kazem da su placeni, nego da ih je Covic procitao i da su se uplasili. Neka su. Hocemo normalno sudjenje. Samo ona tehnicka Radonjicu je bez smisla. Opet jedna zamerka se kazni kod nas, a onaj psuje sve zivo i ne dobija nista.

Reply
Nesha мај 9, 2013 at 00:17

Jos kad sam jednom u gimnaziji u Vrscu pikao basket sa njim video sam da ce od njega biti dobar igrac. 😀 Dobar mali, tih, miran, radi, trenira, ne buni se, ceka sansu. Svaka cast!

Reply
Darko Ca мај 9, 2013 at 16:11

Greskom udarih minus! Izvinjavam se 🙂

Reply
Nesha мај 9, 2013 at 18:51

Oprosteno ti je ovaj put 😎 😀 😀 😀 😀 😆 😆

Reply
vanja мај 9, 2013 at 00:13

Ovo je pobjeda sa potpisom Radonjica. O ovim stvarima sam vam pricao kada je potpisao odbrana se igra do maksimuma, ej mi smo ih ugazili sa samo jednim centrom!? Da smo imali Savovica veceras sa svojim dabl-dabl prosjek bio bi ovo pornic. Svaka cast svima, sada se ponovo osjeca titula. Samo rad paklen rad i sve ce biti ok.

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca мај 9, 2013 at 00:48

Ha haha kakav si kralj.Komentar fantazija.

Reply
homer мај 9, 2013 at 00:06

bravo sinovi !!! ala smo ih ka..li večerassss….hoću joššššš

Reply

Leave a Comment