Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Човић: Бојић не поштује закон

518a9f79bb618lu5z0056_headlineПоводом саопштења које је из канцеларије Удружења клубова КЛС послато на адресу Црвене звезде Телеком, а које је потписао директор такмичења Предраг Бојић у коме се КК Црвена звезда Телеком кажњава 236.000 динара због јавног критиковања судија и суђења од стране Небојше Човића, огласио се и председник Црвене звезде:

Ово је по ко зна који пут да Предраг Бојић прави саопштења и непоштује Закон о управном поступку. До сада је на то три пута упозорен као што је и упозорен због тога што није ажурирао промене у Агенцији за привредне регистре, није уредно пријавио Удружење, што није предао завршни рачун Удружења клубова КЛС на време, што га је предао после истеклог рока, а без одлука Скупштине, а све то су велики законски прекршаји. Вероватно ће се утврдити још много тога када и ревизије уђу и прегледају финансије, јер финансијски план који је дат за сезону 2012/13 се потпуно разликује од онога што се током ње догађало – почео је причу Човић и потом додао:

Бојић нема никакав правни основ да казни било кога, а посебно не човека који не прима плату из кошарке. Под два, он не прави разлику између Црвене звезде Телеком и Црвене звезде. Под три, ако неко треба да буде кажњен и неко треба сам да оде то је Бојић. Али, све то он ради тендецизно јер је представник Партизана који је мрежу градио годинама. Бојић се бави вербалним деликтом, а ја сам за Бојића био исто што и Деда Мраз за Дулета Вујошевића на његовој конференцији за медије – рекао је Човић и на крају констатовао:

Овом приликом Бојићу поручујем да више не затрпава мејл Црвене звезде Телеком, да не пише погрешна саошпштења и да води рачуна шта ради јер нам је његове неспособности преко главе. Ја не морам да радим генезу свега оног што је урадио Бојић, а мислим да је и он сам свестан свих грешака из претходног периода. Систем хоботнице је непроменљив, неко је у њему случајно, неко намерно, а неко из страха. Зато би Бојићу било боље да поштује људе који су кошарци нешто дали, јер је он кошарке само добијао – закључио је Човић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

БруталноРеалан мај 9, 2013 at 14:21

‘Под два, он не прави разлику између Црвене звезде Телеком и Црвене звезде.’ Је л’ може неко аргументовано да ми одговори шта је речено овим без да будем означен као провокатор или тако нешто ..

Reply
Majstor мај 9, 2013 at 14:39

gledaj crvena zvezda telekom je rezultat sporazuma zvezde sa fmp-om to je klub kome je zvezda dala grb i istoriju na period od 5 godina(ili ranije ako kk crvena zvezda vrati dugove)nakon vracanja dugova klub se gasi a osvojeni trofeji pripadaju kk crvena zvezda,a fmp nam postaje filijala,jest zapetljano ali ono sto je bitno je da kk crvena zvezda postoji ali se ne takmici dok ne vrati dugove a u njeno ime se takmici kk crvena zvezda telekom….znaci kk crvena zvezda je zamrznuta ali postoji za razliku od kk partizan koji se 2007.godine fuzionisao sa igokeom a nema tog pravnog sistema u svijetu gdje nakon sto se dva pravna lica fuzionisu nastaju da postoje kao i ranije,vec se oba gase i prave novi klub…..zato pravi kk partizan ne postoji (sada su igraci tog kluba igraci kk partizan mts) za razliku od zaledjene zvezde koja ipak postoji
nadam se da ti je jasnije 😀

Reply
БруталноРеалан мај 9, 2013 at 19:18

Наравно јасно ми је с’ тим што су комшије одрадиле сличан фазон али онако потајно на само њима познат начин . Поздрав .

Reply
Majstor мај 9, 2013 at 21:58

nije slican fazon pravno gledano razlika je drasticna jer samim fuzionisanjem kk partizan je nestao a ovo nase sa fmp-om je samo sporazum o saradnji

Reply
Djole- Jagodina мај 9, 2013 at 12:48

Mene je vise sramota da hvalim ovog coveka pomislice neko da on sam pise komentare ali stvarno se covek bori lavovski za Zvezdu u svim sportovima i ja bih imao jedan predlog a to je da se gospodin Čovic postavi za predsednika sportskog drustva CZ pa da nam krene u svim sportovima…..Ajde igraj i bori se ajde severom ori se ajde do pobede sa nama tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reply
goksili мај 9, 2013 at 11:38

ovog coveka iz dana u dan gotivim sve vise.ovo je covek koji je falio CRVENOJ ZVEZDI,svaka cast

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT мај 9, 2013 at 11:19 Reply
neshha мај 9, 2013 at 11:10

Covic je kao Broj Jedan iz Alan Forda.Ima crnu knjizicu i u njoj kompromitujuci materijal za svakog,tako da bez problema postavlja miseve tamo gde im je i mesto!Bravo predsednice!

Reply

Leave a Comment