Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Одбојкаши без Лиге шампиона!

odbojkasiczvКако је саопштио Одбојкашки савез Србије ОК Црвена звезда одустао је од учешћа у најелитнијем европском одбојкашком такмичењу у мушкој конкуренцији и представљаће нашу земљу у Купу Изазивача. Женски колектив наступаће у Лиги шампиона и следеће сезоне.

Ускоро опширније…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

fudbal јун 11, 2013 at 14:32

kratko jasno —–razocaran sa movom odlukom …..

Reply
Ryber Palunko мај 19, 2013 at 00:45

No kinta, no cry.

Reply
odbojkas мај 17, 2013 at 16:02

ne razumem ove likove sto pisu ovde a ne znaju,istina je da igracima kase plate i do 3,4 meseca ali nije nista bolje ni kod devojaka a opet ce da igraju ls,a za ove sto pisu da zvezda nije dostojna ls i da su prosle godine losi bili a dal ste vi znali da je to bila grupa smrti sa trentinom(najaca ekipa u istoriji odbojke)tur(takodje mng jaka ekipa prvaci francuske ukoliko se nevaram) i zaksa (ucesnik fajnal fora u ls) i pritom zvezda je igrala borbeno i dostojanstveno…a za ovo kup izazivaca kao da treba da se ,,kale“ sto bi vi poznavaoci rekli to je smesno zato sto ima cev kup koji je 2. po jacini (ide prvo ls,pa cev zatim kup izazivaca pa onda balkanski kup) zasto ekipa djerdap kladovo( stoji da imaju para)igraju pre nasih momaka a nase devojke igraju ls iako mislim da bi momci napravili veci uspeh od njih??! uzgred sutra da karamo grobare u derbiju!

Reply
Anka мај 18, 2013 at 09:03

Bravo za komentar, rekao si golu istinu koja se ne vidi zbog serije dobrih rezultata. A za SD Crvena Zvezda to predstavlja veliku bruku, jer dok drugi poste po nekoliko godina i izdvaja se novac od Gasproma, za odbojku nikad nema.

Reply
Nenad мај 16, 2013 at 23:35

Mislim da je ovo dobra odluka, situacija u muškoj odbojci je puno lošija nego u ženskoj. Za mladu ekipu će učešće u Evropi biti dobra stvar, bolje taj kup izazivača nego LŠ gde nemamo šanse. Odbojakišice i odbojkaši su ponos Zvezde.

Reply
DelijaDBC мај 16, 2013 at 22:39

Nije vezano za ovu temu,al me interesuje ako neko ima viska 1,il 2 karte za sever sad za derbi,neka mi se javi ovde,il na ovaj email sjokic94@gmail.com.Ja sam se snasao,al treba mi za 2 druga 🙂

Reply
Majstor мај 16, 2013 at 20:59

to je i pametnije vidili smo ove godine da jos nismo za ls bolje je igrati u slabijem takmicenju i dobiti na iskustvu a onda postavljati sistem koji bi nam pomogao da za 2-3 godine postanemo respektabilna ekipa u ls

Reply
joda023 мај 16, 2013 at 19:38

pa što bre? :facepalm:

Reply
INĐIJA мај 16, 2013 at 21:06

Pusti upravu vrednu da radi, meni kao laiku izgleda da jos nismo spremni za LS, jer sam i sam gledao kako se igra tamo i mogu ti reci… Verovatno su uzeli u obzir i finansije i sigurno im se nije isplatilo.

Reply
odluka-katastrofa јун 11, 2013 at 14:37

cuj finansije pa za svaki mec u ls sto odigraju sto uzmu set dobice vise nego da osvoje ovaj bedni kup a necemo ni njega osvojiti a mogu da se kladim kad bih igrali u ls da bi veoma dobro dobro prosli

Reply

Leave a Comment