Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаФудбал

Лазовић: Можемо даље

Пред почетак прошле сезоне, Дарко Лазовић је био један од главних адута Црвене звезде за улазак у групну фазу Лиге Европе. Ипак, ове сезоне ситуација је нешто другачија, пошто је Лазовић у последњем дербију задобио повреду због које ће морати да се опоравља још пар месеци.

lazovicЛазовић је у разговору за Mozzartsport  прокоментарисао двомеч са Исланђанима, као и наредног противника црвено – белих, украјински Черноморец.

Сложио бих се са саиграчима да смо слабије одиграли обе утакмице него што се очекивало. Најважније је ипак да смо прошли даље. То су прве две утакмице после припрема, променио се тренер и сигурно да екипа физички није максимално спремна. Стварно мислим да је тим добар.

Лазовић верује да његови саиграчи могу да прођу Украјинце.

Очекујемо да не само вечерас, него и у мечу у Београду покажемо квалитет. Многима Черноморец звучи као једноставан противник, али је реч о изузетно јаком тиму. Прошлог викенда су одмарали неколико играча и једва су изгубили од Шахтјора у Доњецку. Људи се заваравају да ће бити лако. Ипак, верујем у саиграче и мислим да можемо да направимо нешто веће у Европи и одемо што даље.“ – закључио је Лазовић.

Повезане вести

4 comments

Realan Zvezdas авг 2, 2013 at 13:14

au koliko bi nam on znacio

Reply
aardvark авг 1, 2013 at 23:50

Da prođemo? Koji li bi to SF scenario bio? Putuj Evropo…

Reply
Mikan авг 1, 2013 at 20:15

Pricajte sta hocete ja u ove momke verujem kako bi se vi osecali da vam se sve ono izdesava da sve sto radite padne u vodu zbog idiota sa pistaljkom.
Uveren sam da cemo se izvuci.DO KRAJA UZ ZVEZDU!

Reply
Tole dozivotna авг 1, 2013 at 18:22

možete qrac

Reply

Leave a Comment