Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић: Радује форма нападача

stojanovic_zvezda_spartak

Шеф стручног штаба Црвене звезде Славиша Стојановић након убедљиве победе свог тима био је задовољан ефикасношћу, али је нагласио да је помало љут због примљеног гола.

Такође, похвалио је дебитанта, Мигела Арауха, као и тандем шпицева, Мрђе – Дауда.

– Три бода из меча са Новим Пазаром су нам била веома важна. Показали смо одличну реализацију, међутим у неким елементима нисмо били на очекиваном нивоу. Не смемо да се опустимо ниједног тренутка и да дозволимо да олако примимо гол, због тога сам помало љут – истакао је млади стручњак и додао да је још рано за закључак о могућностима Перуанског штопера.

– Рано је за конкретне закључке о Арауху, треба сачекати да одигра још неколико сусрета. Деловао је сигурно, није грешио изузев два пута када је улазио у ризичне дриблинге. То мора да се сведе на минимум – нагласио је Стојановић.

Он је такође апострофирао учинак нападача Мрђе и Дауде који су данас постигли по два гола и најавили добру форму пред финиш јесење полусезоне у којој црвено-беле чека доста важних и тешких утакмица.

– Обојица добро тренирају и то им се враћа. Данас су реализовали све прилике у којима су се нашли. Надам се да ће тако наставити и убудуће. Рекао бих још да данашња победа није резултат никаквог ината због свега што се дешавало у последње време. Једноставно, тражим од играча да покажу професионализам и на терену и ван њега. Драго ми је што је то данас био случај и што су деловали сложно– закључио је Славиша Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

20 comments

РУК окт 20, 2013 at 20:13

Прво, утакмица је била „пријатељска“, играчи Новог Пазара нису направили ниједан оштрији старт. Видећемо „распуцане“ нападаче на тежим гостовањима, нешто их нисам видео до сада. Звезда је постала прави сеоски клуб, побеђује на свом терену а редовно губи у гостима. Брука!

Reply
milos окт 20, 2013 at 19:32

Ali si zato odmah znao da je Martinovic za prvi tim, ajde bre sram te bilo. Da nije izbio ovaj javni sukob i sve sto se izdesavalo uprotekle 2 nedelje, Arauho ne bi video terena, jer je Kokeza preko njega minirao Stojadinovica. A preko tebe, naravno, jer te je njegova kombinacija dovela na Marakanu koju je u zivotu trebalo da gledas samo preko TV ekrana, neznalico i pokvareni kvazi-slovenacki mudracu

Reply
nikola окт 20, 2013 at 13:49

Svi pricaju kako treba da se izmire i ujedine igraci i uprava,ali mislim da je veoma vazno da se ujedine navijaci i kompletna zvezdaska javnost. Svi smo upali u neku letargiju,mrzovoljnost,pa i kad pobedimo,price su tipa :“ Sledecu gubimo,dali smo 5 golova ali to je nista, pucamo u Nisu“. igraci moraju da osete da imaju snagu i podrsku iza sebe,a ne da se osecaju kao problematicno detei da posle svakog pogresnog pasa razmisljaju sta ce da kazu navijaci. Koliko je to vazno pokazao je dolazak Prosineckog kada je sa limitiranim timom na krilima euforije dosao u situaciju da se bori za titulu.Tad je Iliev pred derbi rekao :“ Vi novinari stvarate atmosferu kao da nam dolazi Barselona“!!Koliko nam je niska svest pokazalo je i sramno skandiranje KAPITENU posle promasenog penala. Kapitenu koji je prosle godine bio prvi asistent i strelac,koji je postigao 48 golova na 148 meceva,sto je bolji prosek od 90% napadaca zadnjih 10god,coveka koji je potpisao ugovor uoci sezone 2008/09 samo da bi Zvezda uzela vise od transfera.Pa kad igra lose to je krivica trenera sto ga drzi,a ne coveka koji je mozda i najvise zaduzio Zvezdu zadnjih deset godina! Kakav je da je sigurno je mogao da ode u Kinu ili Katar i igra za 3x vecu platu.P.S. Ne svidja mi se ni sto trener stalno javno komentarise igrace.Stalno kritikuje odbranu kako ocekivati da su uigrani a promenio 7 stoperskih parova (sto se radi u pripremama),pa se posle cudimo sto nam stoperi imaju komunikaciju kao da su pijani.Robi je postavio standarde rada i PONASANJA,koji ce tesko ponoviti neki trener Zvezde u buducnosti…

Reply
Звезда шампион! окт 20, 2013 at 14:27

Не разумем што су ти давали минусе,све се тачно рекао.

Reply
dejca окт 20, 2013 at 11:29

Primamo se sad na pobedu do prvog gostovanja i kiksa… pa opet sve ponovo!!
😐

Reply
otpisani101 окт 20, 2013 at 10:02

svaka pobeda od 5-1 je za postovanje protiv bilo kog protivnika…problem je da gostujemo u nisu,gde je takozvani vruc teren…pobedili smo i spartak 5-0 ,pa poraz od cukarickog…za danasnju ekipu zvezde je svako gostovanje-vruc teren i na zalost za zvezdu u nisu je sve sem poraza uspeh…ova ekipa na strani igra bojazljivo,bezidejno i cuva rezultat od pocetka utakmice…fudbaleri su takvi kakvi su,uprava ih dovela i snosi najvecu odgovornost za ovosezonske lose rezultate…zvezda u najvecoj finansiskoj i rezultatskoj krizi , a uprava razjedinjena,nesposobna , gde se ne zna ko sta radi…platili su pojedina pojacanja veoma skupo,poput onjila i on je sada 5. napadac zvezde…a o golmanu rajkovicu i da ne govorim,da je rezerva,rezervi -to jest vesicu,a prestavljen je kao veliko pojacanje…fudbaleri imaju samo mali deo krivice ,a to je ,znali su da je godinama klub bez para i da ce kasniti plate i zasto su dolazili…ili igraj za sebe i klub i pobedi -ili ne izlazi na teren dok ne dobijes platu…to bi bilo posteno,a ne izaci na teren i igrati ko veterani na seoskoj olimpijadi,jer nema plate…i rukometasi ne primaju nista pa su u nisu glatko pobedili…zvezda je zivot,a sve ostalo su sitnice…

Reply
Teks Viler окт 20, 2013 at 08:43

Milijas dao 50 golova.Kapa dole legendo.Jedna od najboljih levica u istoriji kluba.

Reply
sever zapad окт 20, 2013 at 01:42

milijas kao mihajlovic bajernu.
milijas je i dao gol bajernu svojom levicom.
ima nesto zajdnicko levonogi, suteri.
mozda slova ‘mijal’ imaju neku misterioznu moc.
kad bi mijailovic imao bolji sut.
ali kvalitetan je i on.
i kada bi ovj sadasnji mihailovic igrao vise..
mozda bi mogli uvecati cenu.

Reply
Spartanac окт 20, 2013 at 01:35

Trener rece da su Mijailovic i Mrdja trazili izmenu u 60 minutu jer ne mogu vise……….MI SMO ZVANICNO NAJJACI AMATERSKI KLUB NA SVETU I ZA NAS IGRAJU NAJBOLJI BESPLATNI IGRACI OVOGA SVETA! :facepalm:

Reply
Горан окт 19, 2013 at 23:22

Можда имамо неискусну и нестабилну одбрану али смо коначно најефикаснији тим у лиги. 😎

По мени играч утакмице Драган Мрђа. Не само због голова и продора које је правио него због позитивног приступа утакмици где показао карактер и вољу да и поред вођства од 3-0 настави играти максимално ангажовано и у високом ритму у другом полувремену.

Reply
dusan окт 19, 2013 at 23:20

ovo je jos jedna utakmica u kojoj se jasno vide limiti zvezde. nadam se da gresim ali sa sledece utakmice na strani (nish) je i bod kao kuca. na tim tesnim utakmicama ni milijas ni spicevi nece postici gol. lose,

Reply
kondicija окт 19, 2013 at 22:15

ej bre nama terba kondicioni trener !!!!! da li neko moze da mi odgovori da li je onaj cepzanovic jos u zvezdi posto ga nevidjam na treninzima,a video sam ga danas na utakmici…. hvala unapred

Reply
Šaka окт 20, 2013 at 17:15

Вратит Радаковића, нај бољи стручњак на овим просторима.

Reply
ShoNE_BaR окт 19, 2013 at 22:11

Daj malo sanse Savicevicu gosp. treneru!

Reply
Majstor окт 20, 2013 at 11:05

to pitaj Stojadinovica

Reply
Šaka окт 20, 2013 at 17:15

поготово што Печник већ другу утакмицу игра у мало лошиојој форми, без обзира на асистенцију, а то је и било све од њега сем оне стативе код четвртог гола. А и против Чукаричког је промашио празан гол.

Reply
coa окт 19, 2013 at 22:02

malo pre bas gledam kako su ljudi ispljuvali onog patoa sto je bio na probi kod nas a pogledajte milijasa kako se vukao kao dzigerica bilo bi dobro da je onaj anid travancic ostao misim da je vrhunski igrac… pozdrav

Reply
... окт 19, 2013 at 22:54

Bez uvrede, ali totalno si nestrucan. Prvo Milijas je danas dao gol i dva namestio, dalje taj Anid je rezerva u Sarajevu a ti bi ga u Zvezdu :facepalm:

Reply
Šaka окт 20, 2013 at 17:12

Сувише је спор Милијаш за дасншње стилове игре и то му је највећи проблем. траванчић никако ало Пато је могао.

Reply
... окт 20, 2013 at 23:06

Nikako mi ne ide u glavu da mnogi ne mogu ili nece da shvate da brzina na toj poziciji nije toliko ni bitna. Ne poredim kvalitete ali Pirlo, Cavi Alonso, Cavi Hernandez, Lampard niti jedan od njih nije brz. Milijas ima sut i pas a to je potrebno za igraca na toj poziciji. Zna da stane na loptu, da se zagradi, da posalje upotrebljiv pas. Ipak je prvi asistent lige proslu sezonu.

Reply

Leave a Comment