Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Раденовић: „Знамо чији дрес носимо“

Црвена звезда Телеком је имала свој евролигашки дерби у дворани Пионир. И то какав! Кореографија и феноменалне Делије “појачане“ навијачима Олимпијакоса употпунили су прелеп амбијент београдског храма кошарке који је још једном показао зашто носи тај епитет. Црвено-бели су се борили до последњег атома снаге, оставили су срце на терену, па иако то није било довољно да се савлада моћни Панатинаикос, навијачи су препознали жељу њихових пулена и испратили их у свлачионицу уз овације.

radenovic_paoИван Раденовић је имао веома тежак посао јер су његови чувари били атлетски моћни Гист и Лазми. Поред тога, тренер Радоњић му је задао и задатке на позицији центра, која није његова природна, али се он и ту сјајно снашао. Видно уморан, Раденовић је изнео своје импресије око меча:

– Пропустили смо велику шансу да упишемо први тријумф у Евролиги и ухватимо прикључак за пролазак даље. Пружили смо добру партију током већег дела утакмице, али је њихово искуство превагнуло – рекао је потиштени крилни центар Звезде, а потом наставио:

– Утакмица је одлучена у четвртој четвртини када смо потрошили десет разлике са јефтино изгубљеним лоптама и неким олако начињеним фауловима.Ми знамо чији дрес носимо и морамо да се боримо до последње утакмице. Сваки меч је за нас веома важан – истакао је Раденовић, који иза себе има респектабилну интернационалну каријеру. Међутим, иако је играо у бројним европским дворанама спектакл у Пиониру је за њега нешто посебно:

– Дефинитивно најбоља атмосфера у којој сам играо у досадашњој каријери – похвалио је навијаче Раденовић за крај излагања.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Kosovac нов 3, 2013 at 16:50

Cini mi se da njegov kvalitet dolazi do izrazaja samo u jakim utakmicama, a savovic je upravo u jakim barem po meni bio bled kad se igraju takve.

Reply
STARA ŠKOLA нов 3, 2013 at 21:47

Amin.

Reply
Sasa нов 3, 2013 at 15:09

Za tebe je Savovic izmislio kosarku kakav bre Radenovic veze nema

Reply
Srba нов 3, 2013 at 22:53

Ne bas da je izmislio ali je bolji od njega. Savovic razbija u Bajernu. Prosle sezone najkorisniji nas igrac i najbolji uz Rakocevica, a ovaj tesko da ce biti na tom nivou.

Reply
Belziq нов 3, 2013 at 12:11

Odlican igrac!A koliko je bilo sumnji u njegov kvalitet?Ja sam sasvim zadovoljan sa njegovim dosadasnjim partijama.Samo tako nastavi Radenovicu.

Reply

Leave a Comment