Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић: „Имали смо много среће“

stojanovic3Шеф стручног штаба Црвене звезде, Славиша Стојановић, није био задовољан многим стварима након тесне победе својих изабраника.

Свестан је Звездин тренер да црвено-бели морају много боље у завршници јесењег дела првенства.

– Ово је за нас била веома тешка утакмица, у којој смо на крају ипак успели да остваримо победу. Ипак, морам да кажем да смо имали и много среће у појединим тренуцима. Преостаје нам да скупимо редове и покажемо много више наредне недеље,  јер оваквом игром против Војводине немамо чему да се надамо – нагласио је Стојановић, који је имао замерке на многе аспекте игре.

– Нисам задовољан игром, компактношћу, креативношћу, дуелима… То су све елементи које морамо да поправимо до среде – јасан је Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

ShoNE_BaR дец 1, 2013 at 13:22

Zna li ovaj gospodin da je on trener?
I to vec dugi period..
Ovo nema nigdje!

Reply
ZVEZDA RS дец 1, 2013 at 12:58

Dobri smo kako igramo…imamo dve utakmice vise od glodara u gostima igramo ocajno a samo je 1 bod razlike!!!Msm da ce partizan kiksati protiv cuke jer ce se naloziti Srnici i mali Fico a nama sa Vosom bice teze nego sa partizanom!!!Juris na jesenju titulu… :mrgreen:

Reply
RS дец 1, 2013 at 09:41

Još samo da imamo sreće da ti odeš iz naše Zvezde!

Reply
CZV дец 1, 2013 at 01:53

Rajkovic-Petkovic Arauho Lukovic Mijailovic-Kovacevic-Sabalala Ninkovic Lazovic-Dauda Mrdja. Trener: Djukic. Ova ekipa sa ovim trenerom lagano bi otisla u LS,Sabalalu sam stavio jer je lik reprezentativac,iskusan je i mnogo dobro igra.

Reply
Realan82 дец 1, 2013 at 09:09

sta bi bilo kad bi bilo

Reply
Lazaris дец 1, 2013 at 11:17

Zanimljiv decko,vec zna sta ce biti u buducnosti

Reply
Dejan CZ дец 1, 2013 at 13:14

Hhahaha, ta bi ekipa otisla u LS. Po cemu to zakljucujes? Vidi se da znas sve o fudbalu 🙄

Reply
marko дец 1, 2013 at 21:55

jeste iskusan i repreznetativac ali je skup cena mu je do 900 000 evra ali mislim da treba da ga dovedu ali prvo mi da prodamo neke igraca kako bi se napunila kasa ali kad bi ga doveli bilo bi ekstra

Reply
aleksandar sd дец 1, 2013 at 22:16

Parker je mnogo bolji igrac od spomenutog pa nije uspeo kod nas, takvi igraci igraju za redovnu platu i nece ovde da igraju iz ljubavi tako da se manite takvih stranaca-iskusnih.
Mogu da dodju stranci koji su mladi i koji tek treba da postanu neko i nesto a ti malo poznatiji tesko da ce dolaziti kod nas.

Reply
marko дец 2, 2013 at 00:06

cuo sam da opet postoji mogucnost dolaska Lukovica u zveddu jer mu sitice ugovor

Reply
otpisani101 нов 30, 2013 at 22:49

auuu…stojanovic sve vise lici na malog murinja…iz utakmice u utakmicu na gostovanjima se provlacimo i on uporno ponavlja da moramo bolje, kao da je pocetak polusezone, a ne kraj…ma napolje,kukavice koji cuvas 1-0 protiv ofk beograd…

Reply
milos нов 30, 2013 at 22:18

Ali je zato nismo imali kada smo dovodili trenera. Stoti put si pokazao da nemas onu stvar i da ne znas da odaberes prvih 11.

Reply
neco-peco нов 30, 2013 at 21:01

ma ponavalju se stvari iz utakmice u utakmicu! Protiv rada je cuvao rezultat sad protiv ofk-e! I penal je bio al je bio nepotreban i jako smo sretni sto ga je covjek napravio! On nije spososban trener, nadam se da je uprava to uvidjela i da vec radi na novom covjeku, energicnom, sposobnom i po mogucnosti bez puno eksperimentisanja! I mislim da je lazic gori dio stopera i da se Aruho bolje slaze sa Krnetom (daleko od idealnog svakako)! I danas su Petkovic i Milijas totalno podbacili! Mozda je vrijeme i da Dauda skoci malo do klupe, bar prvo poluvrijeme!

Reply
otpisani101 нов 30, 2013 at 20:26

trener-koji cuva 1-0 protiv ofk beograd, na polusezoni odmah napolje…nije zvezda barselona,ali tek nije ofk real madrid…napolje-svi treneri koji u tole lopove super ligi srbije,vode zvezdu na gostovanjima i cuvaju rezultat-odmah napolje…zvezda u svojoj istoriji nije cuvala rezultat ni protiv svetske velikane,a o ofk je izlisno i govoriti…nijedno gostovanje zvezda nije nista odigrala,a imala 3 puta vise navijaca od domacina…dakle -trener na polusezoni napolje…

Reply
MILAN KG нов 30, 2013 at 19:51

Nije mi jasno zasto igramo katastrofalno u gostima?! sad bih bili ubedljivo prvi na tabeli.

Reply
Fornicator нов 30, 2013 at 19:09

Evo, pošto neumorno pljuvam trenera od samog početka (i nastaviću, obećavam) da ga bar jednom i pohvalim – bravo za izjavu. Puno sreće smo imali, a ovakvom igrom protiv nikad jadnije Voše stvarno nemamo mnogo čemu da se nadamo.

Reply
Mani нов 30, 2013 at 21:21

Nikad jadnije Vose?! Ako izuzmemo probleme u klubovima po igracima koje imaju Vosa je podjednaka sa Zvezdom, a Partizan nije bio nikad jadniji!!! Samo sto imaju manje problema sa finansijama i dugovima a i sudije, Tole i Ruzic ih guraju pa se samo zato drze u vrhu!!! Tvrdim da uopste nemaju kvalitetniji tim ni od Jagodine!!!

Reply
marko нов 30, 2013 at 21:37

prvo i prvo da se da otakaz Stojanovicu jer nema pojma covek zvezda mora da napada svih 90 min nadam se da ce Rajevac preuzeti zvezdu jer nama treba trener koji ce dati sansu mladim igracima i naterati zvezdu da igr napadaki fudbal u januaru ce sigurno biti prodati neki fudbaleri Kasalica Dauda Vesovci ali dobro mora i da se zaradi ali se nadam da ce uprav dovesti dobra i prava pojacnja sa novim trenerom

Reply

Leave a Comment