Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Металопластици дерби и прво место

Рукометаши Црвене звезде поражени су у Шапцу, у највећем дербију српског рукомета, од Металопластике 30:22 (12:10). Металопластика ће ово победом презимити на првом месту.

IMG-20131215-WA0002

Као у најславнијим данима домаћег рукомета шабачка хала спортова је дупке пуна дочекала два највећа српска клуба, а уместо ванземаљаца Вуковића, Исаковића, Вујовића са једне и Цветковића са друге стране, публика је имала прилику да поздрави Милосављевића, Марјановића, Стојковића, Павлова… Прво полувреме је потпуно оправдало епитет највећег дербија домаће лиге. Играло се брзо, модерно, било је и грешака, а на головима су блистали чувари мреже на обе стране. Металопластика се боље снашла у сјајној атмосфери коју се направиле Делије, па је головима Жикице Милосављевића и Милоша Драгаша заслужено отишла на одмор са два гола предности.

У другом полувремену у потпуности се распала игра Црвене звезде. Нерезонски шутеви и промашаји само су доводили до контри домаће екипе, чија су крила те ситуације лако решавала, па се предност некадашњег првака Европе повећавала из минута у минут. Конфузију у нападу није могао предуго да спасава ни сјајни Цупара, па је екипи Ненада Перуничића преостало само да честита противнику на победи, 30:22.

Ово је био и последњи меч у години. Црвена звезда је завршила годину на деоби другог места.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

uozbiljite se дец 16, 2013 at 12:40

Perun legenda ……!!!!!
HA,HA,HA …..
Nek proba sa Karabaticem,…………..

Reply
Sladajac дец 15, 2013 at 21:54

Tece mesto, Zeleznicar je ispred nas!!!…

Reply

Leave a Comment