Moja Crvena Zvezda
ПрипремеРукомет

Рукометаши освојили турнир у Ваљеву

Рукометаши Црвене звезде су освојили трећи Меморијални турнир у Ваљеву „Никола Јевремовић – Гужва“ победом над екипом Металопластике 26:25 у финалу. У полуфиналу пулени Ненада Перуничића су били успешнији од домаћег Металца, 28:21.

rukometasi
фото: Званични сајт РК Црвена звезда

Турнир је посвећен легендарном тренеру и рукометном раднику Николи Јевремовићу, а сачињен је од бивших клубова у којима је играо и радио Јевремовић. Наши момци су у обе утакмице показали део онога сто може да се очекује од њих у наставку шампионата и са правом налазе место у ужим кандидатима за шампиона Србије.

brajovicЗа најбољег играча турнира је изабран Војислав Брајовић, највећа узданица црвено-белих. Још једна ствар која може да радује тренера Перуничића и навијаче Црвене звезде је повратак у форму Звездиног бомбардера.

Рукометаши Црвене звезде су тренутно у Вршцу, на мини припремама, где ће боравити до четвртка, а термин одигравања дуела против Спартака биће накнадно објављен.

Такође, обављен је жреб за осмину финала Купа Србије у рукомету. Црвена звезда ће гостовати у Крушевцу, Напретку, 19.фебруара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Coa феб 4, 2014 at 15:28

Svaka cast rukometasima

Reply
Coa феб 4, 2014 at 15:27

Ovo je bilo pre 2 dana ❗

Reply

Leave a Comment