Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Келхар: „Можемо много боље у одбрани“

kelharУ утакмици првог кола пролећне полусезоне, Црввена звезда је у својим редовима имала три дебитанта. Занимљиво је да су сва тројица фудбалери из последње линије тима. На левом беку, по први пут је заиграо Љуба Ненадић, а тренер Стојановић је у односу на јесењи део првенства, променио штоперски тандем, који су против Ивањичана чинила зимска појачања Саво Павићевић и Дејан Келхар.

Црногорски и словеначки репрезентативци коректно су одрадили свој део посла, иако је евидентно да има много простора за напредак у њиховој игри.

– Први утисци су одлични, с обзиром да смо већ после премијерне утакмице успели да избијемо на прво место на табели. Током припрема су ми саиграчи доста причали о атмосфери на стадиону, међутим, јасну слику добио сам тек синоћ када сам истрчао на терен. Велико је задовољство играти у оваквој атмосфери и пред публиком која вас подржава током свих 90 минута. Док сам играо у Турској где су навијачи такође ватрени, навикао сам се на притисак, тако да током меча са Јавором нисам осећао велику тензију – рекао је Келхар.

О самом мечу против тима из Ивањице, словеначки репрезентативац није пуно говорио. Истакао је важност освојена три бода, али и могућност великог побољшања у игри.

– Задовољан сам како сам се снашао у тандему са Савом. Међутим, сигурно је да постоји велики простор за побољшање сарадње између нас двојице, као и комплетне одбране. После сигурног првог полувремена и вођства, дозволили смо себи да уђемо у неизвестан финиш утакмице, што никако не би смело да нам се понавља. Разговараћемо између себе и покушати да отклонимо тај проблем до наредних утакмица – каже Келхар.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

cincar феб 24, 2014 at 14:35

Kovacevic mnogo hteo, mnogo zapoceo, ali ucinak slab. Simpaticna je njegova borbenost, ali mislim da je Gogic mnogo korisniji (kvalitetniji).

Reply
РУК феб 24, 2014 at 00:10

Павићевић и Келхар су показали да је одбрана много чвршћа него јесенас. У формацији Петковић, Павићевић, Келхар, Мијаиловић, Петковић је најслабија карика.

Reply
Vaske_tb феб 25, 2014 at 00:20

Najslabija karika ali čisto taktički jer ima i dribling i kontrolu lopte, nije loš u odbrani ali zna da zakasni sa zatvaranjem potivnika.

Reply
Dejan феб 25, 2014 at 02:26

Petku treba malo vremena i utakmica u nogama. Cini mi se da se kod njega krije veliki potencijal koji vrlo brzo moze da predje u pravi kvalitet. Vidi se da zna fudbal, nije sa dve leve, malo samo iskustva u postavljanju. Treba ga istrpet i podrzati.

Reply
Krle Bgd феб 23, 2014 at 23:11

Sasvim su dobro odigrali i prijatno sam iznenadjen jer sam ih prvi put gledao u tandemu. Dominirali su u vazduhu i odlicno se postavljali ispred protivnickih igraca, sve dobro osim mozda par ispucavanja. Za gol je kriv Petkovic koji sa Lazovicem vrlo dobro igra u ofanzivi ali u odbrani dosta gresi sto se videlo i na pripremama, morace mnogo bolje. Mijailovic umesto Nenadica i Ninkovic umesto Milijasa i tim bi izgledao drasticno brze i bolje.

Reply
Majstor феб 23, 2014 at 20:55

prvi put nakon one odbrane predvodjene karleusom nisam strepio za istu ali se vidi da ova dvojica ne mogu izdrzati cijelu utakmicu u istom ritmu bar jedan od stopera treba biti mladji

Reply
dexy122 феб 23, 2014 at 19:35

Imaju kvalitet i Kelhar i Pavicevic. Samo uigranost i sigurnost dobiti pobedama.

Reply
cigan krusevac феб 23, 2014 at 18:25

dokle vise taj drastican pad koncentracije ? 👿

Reply
eeeeeeeeeeee феб 23, 2014 at 18:24

nadam se

Reply

Leave a Comment