Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Ponovo otkazana izborna Skupština KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

Kako se saznaje, izborna Skupština KK Crvena zvezda koja je već jednom otkazana, neće se održati ni u narednim danima kako je prethodno planirano. Prema nepotvrđenim informacijama, novi termin održavanja izborne Skupštine biće naknadno određen, ali on ne sme biti duži od 15. avgusta.

Nakon pojavljivanja ove informacije, beogradskim košarkaškim kuloarima počele su da kruže razne priče, ali kako se saznaje navijači Crvene zvezde nemaju razloga za brigu. Kao uzrok ponovnog otkazivanja izborne Skupštine, navode se još neki dogovori sa budućim predsednikom našeg košarkaškog kolektiva Nebojšom Čovićem koji treba da utanači dogovore sa budućim finansijerima kluba („Lukoil“ i „Lemić group“), a time i dogovor sa Svetislavom Karijem Pešićem koji bi ponovo trebao da sedne na klupu crveno-belih.

Da u našem klubu počinju da duvaju pozitivni vetrovi, govori i podatak da niko iz prošlosezonskog rostera nije nakon 16. jula predao zahtev Registracionoj komisiji za raskid ugovora, iako su na to imali pravo. Pored toga, verovatno najtalentovaniji plej Evrope Aleksandar Cvetković, istakao je da svoju budućnost vidi jedino u Crvenoj zvezdi.

Повезане вести

12 comments

Leave a Comment