Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Од суботе у Термама Чатеж

Први део припрема за играче Црвене звезде биће одржан од 5. до 14. јула у Термама Чатеж.

Фудбалери Црвене звезде у суботу, 5. јула, после преподневног тренинга одлазе за Терме Чатеж, где ће провести девет дана у првој фази припрема, и тренирати у условима које нуди та словеначка бања. На списку путника налази се 26 фудбалера:

Голмани:

Рајковић Предраг, Манојловић Филип, Марко Тркуља;

Одбрамбени играчи:

Петковић Марко, Мијаиловић Никола, Павићевић Саво, Араухо Мигел, Јовановић Вукашин, Стојановић Милош, Лазић Дарко, Ђорђевић Предраг, Брајовић Милош;

Везни Играчи:

Милијаш Ненад, Ковачевић Александар, Ристић Михаило, Гогић Горан, Савићевић Вукан, Живковић Душан, Грујић Марко, Караклајић Никола, Гаврић Ненад, Јокић Милан:

Нападачи:

Ифеани Оњило, Јовић Лука, Деспотовић Ђорђе, Ракић Ђорђе, Дауда Абиола;

Стручни штаб ће чинити:

– Шеф стручног штаба, Лалатовић Ненад.
– Секретар стручног штаба, Негић Горан.
– Помоћни тренер, Шарац Драган.
– Помоћни тренер, Живковић Братислав.
– Помоћни тренер, Милошевић Небојша.
– Тренер голмана, Максимовић Срђан.
– Кондициони тренер, Стајковац Александар.
– Доктор, Пурић Дејан.
– Физиотерапеут, Тошевски Дејан.
– Физиотерапеут, Зувић Горан.
– Физиотерапеут, Поповић Драган.

Фудбалери Црвене звезде одиграће у Брежицама две припремне утакмице. Прва је на програму 8. јула (18 часова), а противник је Словенградец. Четири дана касније, 12. јула (18 часова), Црвена звезда ће одиграти утакмицу против Крке.

У међувремену, списку путника додато је још једно име – голман, Марко Тркуља.

Повезане вести

14 comments

Laik јул 5, 2014 at 08:45

Rajković
Petković Mijailović
Pavićević Lazić
Tenk
Milijaš ( Gogić )
Savićević
Gavrić Onjilo ?
Dauda

Reply
MILAN KG јул 4, 2014 at 22:57 Reply
Sasa јул 5, 2014 at 05:26

Hvala.

Reply
nn јул 4, 2014 at 20:38

Opet isto nista se nije promenilo. Vode „igrace“ koji u omladincima nisu hteli ni da potrce, tu mislim na Ristica i Zivkovica. Vode Brajovica a ne vode Ilicica kiji je deset puta bolji bek od Brajovica. Stoperu Cvetkovicu i desnom krilu Zeradjninu nisu ni pruzili sansu u da se pokazu. Opet im menadzeri sastavljaju tim. Ona lopurda od Vasiljevic je gurao Jovanovic Vukasina zato sto je uzeo pare od Cente (gura ga i u reprezantaciju). Nije se nista promenilo jos je gore. Zato ce otici najbolji iz omladinske skole jer kvalitet i rad se u Zvezdi ne ceni vec koce vise da stavi kome u dzep. Valjda ce neko da kupi Zvezdu i da rastera tu bagru. Uvek Zvezda!!!!

Reply
Nigguh јул 5, 2014 at 01:44

pre svega napisao si gomilu neistina, da ne kazem gluposti, a mogu i to da kazem jer sam gledao te omladince. ilicic je los bek, ima brzinu, ali od gradje do tehnike sve mu je na prosecnom nivou, brajovic je bolji od njega, dosta pismeniji igrac, obuceniji. ristic je najbolji igrac omladinaca uz tog vukasina jovanovica kog pljujes bez razloga, iako je decko bolji od cvetkovica, pre svega na zemlji, cvetkovic je klasican krljator, visok, duge noge, ali ne zna da da doda. zivkovic ima svoje bubice, al je bolji od zeradjanina, brzi, bolji s loptom, doduse fizicki slabiji, ali sem toga sve je na njegovoj strani. najbolji su povedeni.

Reply
MILAN KG јул 4, 2014 at 20:15

nebo sever,

Novine pisu da dovodimo Radeta Krunica iz Donjeg Srema.

Reply
Sasa јул 4, 2014 at 21:28

Gde si procitao brate?

Reply
Бранимир јул 5, 2014 at 14:52

Одличан посао!

Reply
Lazaris јул 4, 2014 at 19:17

Kako cemo bez Nenadica?????

Reply
Бранимир јул 5, 2014 at 14:52

Како? Никако! Ће да се патимо и на крају утепамо.

Reply
nebo sever јул 4, 2014 at 18:08

Zanimljivo nema Nenadica ,Cilinseka ,Martinovica….sto je po meni dobro .ali ovo je je jako tanko za sada s obzirom da su nas napustili svi bocni igraci Pecnik ,Kasalica,Milunovic Lazovic a doveli samo Gavrica,moramo dovesti najmanje jos dvoje ,tu mislim na Cavrica i Gacinovica e sad koliko je to ostvarljivo..isto tako fali nam igrac koji ce zameniti Ninkovica ,Tiago potpisao za Serif , Babovica necemo stvarno ne vidim ko bi to mogao biti jedino da damo sansu Savicevicu…

Reply
MaRe Delija јул 4, 2014 at 17:18

Podrska treneru,i igracima,sa jos par pojacanja,juris na titulu!!! Nije mi jasno da pored Mihajlovica mi na pripreme vodimo Drvo Javorovo Onjila??? 😯

Reply
Nigguh јул 5, 2014 at 01:45

mihajlovic nema pojma, pomirite se s tim kad vas molim, ili pitajte uzicane slobodno. decko apsolutno ne zna da vodi loptu, ne zna da je primi, nema apsolutno nista sem sto je jak ko bik.

Reply
MaRe Delija јул 5, 2014 at 01:55

Mozda si upravu,ali poenta je da taj Onjilo nista bolji nije od Mihajlovica..

Reply

Leave a Comment