Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојкаОдбојка

Најава: Колубара – Црвена звезда

После завршнице Купа Србије, где су одбојкашице Црвене звезде заустављене у полуфиналу, наставља се Суперлига Србије. У оквиру 17. кола црвено-беле гостују екипи Колубаре, која је у првом делу убедљиво савладана у ,, Шумицама“.

Тим из Лазаревца је најлошија екипа лиге, и без иједног освојеног сета, а самим ти и без бодова, заузима последњу позицију. Због свега приказаног су сигурни ,,путници“ у Прву лигу где им престоји борба за што бржи повратак у најелитније одбојкашко такмичење. Прошле године ствари су биле доста боље и сезону су завршили на седмом место, али је очито да се од тада много тога променило. Са свега седам-осам обојкашица у саставу Колубара је играла током целе сезоне и са тим се није могло више.

Без обзира на испадање у полуфиналу Купа Звезда је показала ствари које могу да храбре пред одлучујући део сезоне. Први пут ове сезоне узеле су сет Визуре, имале су два сета предности, али су актуелне шампионке преокренуле меч. Адела Хелић је наставила да пружа невероватне партије, док је приметна нешто боља игра  примачког двојца Кецман-Миленковић. У првенству црвено-беле заузимају треће место, али са истим бројем поена као НИС Спартак. До краја су остала још два кола – Звезда игра са две екипе коју се налазе на последња два места, и ако се томе дода и да НИС Спартак дочекује Визуру, постоје велике шансе да стигну и до друге позиције. Тренер Бранко Ковачевић може да рачуна на све играчице пред овај меч, који може да буде и добра прилика за мали предах за девојке коју су изнеле највећи део сезоне.

Утакмица је на програму у петак, 27. фебруара од 20h, у СЦ ,,Колубара“ у Лајковцу.

Повезане вести

Leave a Comment