Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

ЖКК Црвена звезда стаје на ноге

Детаљ са прошлосезонске утакмице ЖКК Ковин:ЖКК Ц. звезда

ЖКК Црвена звезда некада је био и шампион Европе, а претходних година био је на ивици опстанка. Гашење славног клуба и овог лета висило је над главом најтрофејније женске екипе у Србији, али како сада ствари стоје бољи дани се назиру.

Захваљујући подршци челника Кошаркашког савеза Београда и Кошаркашког савеза Србије, као и помоћи мушког кошаркашког колектива, судбина ЖКК Црвена звезда је извесна. Део постојећих дуговања је отписан, а од данашњег дана кошаркашице Црвене звезде имаће на располагању терене у Баскет ленду и Баскет ситију. На наведеним локацијама тренираће све категорије ЖКК Црвена звезда. А прва екипа ће у Железнику и играти своје мечеве. Поред тога, црвено-белим девојкама на располагању ће бити и теретана, медицинске просторије и опрема.

Повезане вести

2 comments

Бранимир сеп 19, 2011 at 22:30

Сигурно да је за добре резултате важна материјална основа и услови рада. Али, од пресудне важности је и људски фактор, па без кадровских и играчких квалитета неће бити знатних и очекиваних помака. Клуб мора постати атреактиван и привлачан за кошаркашице.

Reply
Alex сеп 19, 2011 at 21:39

Zaista sjajna stvar…

Reply

Leave a Comment