Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сунтурлић: „Не требају нам неопрезне изјаве и лицитације око наставка сезоне“

Генерални директор КК Црвена звезда мтс, Филип Сунтурлић, донео је најновије информације из табора црвено-белих у време епидемије коронавируса.

Сунтурлић је рекао да је у овој ситуацији веома компликовано водити клуб, али да играчи и стручни штаб испуњавају циљеве постављене за овај период.

– „КК Црвена звезда се придржава мера које су прописане за рад у колективима, од почетка смо организовали смене, дежурства у објектима. Искрено, веома је компликовано из угла организације водити клуб и бавити се послом у овом периоду када толико ствари одвраћа пажњу. Ипак, успевамо да одолимо свим потешкоћама, играчи су добили своје планове тренинга, како физичке спреме, тако и неке ситније кошаркашке вежбице, имају кошаркашке књиге које треба да прочитају. Тренери су активни, припремају обавезе за наредни период у зависности од одлуке за наставак сезоне“, изјавио је Сунтурлић за „ТВ Аренаспорт“.

Он је додао да је наставак сезоне и даље неизвестан и да су неке неопрезне изјаве нешто што нам је сада најмање потребно.

– „Важно је да се напомене да у овом тренутку нико не зна шта нас очекује и на који начин ће сезона бити завршена. Како ће да изгледа спорт у наредном периоду, какви ће бити очекивања и захтеви. Нико сада не треба да размишља о спорту, већ само о здрављу. Нико не зна када ће све ово проћи тако да нам не требају неке неопрезне изјаве и лицитација око термина наставка или почетка следеће сезоне. Црвена звезда наставља са својим активностима у овом рестриктивном периоду, а када дође време позабавићемо се стварима које ће у том тренутку бити важне“, додао је генерални директор црвено-белих.

Повезане вести

Leave a Comment