Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновије

Пантер: „Мислим да ће Евролига бити отказана“

Једно од најбољих појачања Црвене звезде ове сезоне Кевин Пантер говорио је о дешавањима у кошарци током пандемије корона вируса.

Јуче је путем видео линка одржан састанак АБА лиге и констатовано је да је циљ да се сезона заврши на паркету по планираном формату. Наравно, било је предлога и да се сам плеј-оф скрати и да се одигра само фајнал-фор, а домаћинство је предложила Будућност која је друга на табели иза Партизана. Колеге из „Еурохопса“ је занимало мишљење кошаркаша Црвене звезде Кевина Пантера о томе да се полуфинала и финала играју у Подгорици.

– „Они желе да организују? Зашто они хоће да организују?Не знам… Они су ипак наши ривали, не желим да наши ривали било шта организују, то је све што могу да кажем, није на мени свакако та одлука“ – истакао је Кевин Пантер и додао:

– „Не знам. То је све „овај је рекао, онај је рекао“. Не читам много, ако се нешто деси сазнаћу од правих људи“ – поручио је Американац.

Сјајни бек не верује да ће се Евролига наставити, како каже најважније је здравље играча.

– „Искрено, мислим да ће бити отказано. Толико тога се дешава, животи и здравље људи су у опасности, а они и даље желе да наставе сезону“ – поручио је Американац.

Повезане вести

Leave a Comment