Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Победа уз пуно тензије и емоције“

Црвена звезда је савладала Младост из Лучана на стадиону „Рајко Митић“ са 1:0 у оквиру другог кола Суперлиге Србије. Црвено-бели су нападали током читавог меча, а гол одлуке постигао је Мирко Иванић. Прве утиске после прве победе у домаћем шампионату изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

-Тешка утакмица, још увек тражимо форму и ритам. Стил екипе Младости је игра „један на један“ по целом терену, док се ослободимо маркирања и притиска противничких играча… Створили смо пар шанси и могли смо сигурно да постигнемо још који гол. Овакве утакмице се добијају са мало већом гол разликом. Драго ми је због момака, сви заједно тражимо форму и ритам. Требало би да кликнемо, да то изгледа како треба. Видим по играчима да има доста тензије и емоције. Момци много желе, схватају моменат колико је важно и знам да ће бити прави у среду – рекао је тренер Црвене звезде.
Споменуо је млади тренер колико нашим првотимцима значи подршка најватренијих навијача, као и да верује у позитиван резултат у другом колу квалификација за Лигу шампиона.
-Још треба да се навикнемо на навијаче, али када је тешко знам да су они уз нас. Много је лакше играти када ти неко даје ветар у леђа, као и када је ту уз тебе. Тако да у среду баш уз песму навијача, морамо да урадимо све да би прошли у даљу рунду – закључио је Станковић.

The post Станковић: Победа уз пуно тензије и емоције appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns јул 25, 2021 at 00:22

Sve osim Delija je bilo loše!Sve osim Delija je bilo kritično.

Reply
Josif јул 24, 2021 at 23:51

Ако у среду небуду прави, време је да одеш! Ето теби италију, иди тамо брате па иживљавај се над жабарима, поведи Ераковиќа, Бабиќа, Панкова, Крстовиќа па тамо освајајте свет. Ужасни смо човече, раштимани оркестар, Катаи и Иваниќ далеко од форме, непише се добро. Лига конференција је реалност ове сезоне. Позз

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 24, 2021 at 23:37

U SREDU SI TI BIVŠI..NISI TI ZA TRENERA..OVA JE IGRA STAROMODNA KAO KAD SE AUTA PALILA NA KURBLU

Reply

Leave a Comment