Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Нови нападач на скенеру Црвене звезде – Факундо Фереира

Шкрпи у реализацији. Фали жесток нападач Црвеној звезди да буде ефикаснија, а данима у назад се тражи ново решење поред доласка на позајмицу Лиони Дионија. Претходних дана смо најавили да је опција Стефано Окака из Удинезеа, али има још кандидата.

Скенирају се права решења, а како сазнаје „MaxBet sport“ преко посредника шампиону Србије је у петак понуђен Факундо Фереира. Проверени Аргентинац је слободан, што је важна опција после истека уговора са Селтом из Вига.

Искусни голгетер је годинама после Велес Сарсфилда био ослонац Шахтјора из Доњецка и учествовао је у успесима гиганта из Украјине.

Бранио је боје Еспањола и Бенфике, а годину дана је провео у Њукаслу. Током каријере уписао је 268 утакмица, постигао 104 гола и имао 20 асистенција. На црвено-белима је да повуку коначан потез, али ће се сачекати уторак и расплет после реванша са Шерифом у Тираспољу.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-ima-jos-jednog-kandidata-za-novog-napadaca-u-pitanju-je-provereni-argentinac-300748/?fbclid=IwAR1C26wIB0DEoVZqH7Aih2_UpV84rfyris9OANfA5BjSbp_bdWqDF7MryVY

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 7, 2021 at 19:19

VAN LA PREVARA

Reply

Leave a Comment