Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Нова магија будућег Звездиног појачања. Хет-трик за 37 минута

Црвена звезда ће почетком 2022. године добити појачање из снова. Охи Омоижуанфо не стаје са головима, а у недељу је уписао хет-трик за који му је било потребно само 37. минута. Молде је у 14. колу норвешке лиге савладао Хаугесунд са 5:4, а најзаслужнији за то је управо будући играч српског шампиона. Први погодак постигао је већ у 11. минуту на асистенцију Екрема. Одговор гостију стигао је након само два минута, па је Сандберг изједначио резултат.

Одбране нису биле на нивоу па смо у првом полувремену наставили да гледамо праву голеаду. Иста комбинација домаћих довела је до другог поготка Охија у 15. минуту. Ипак, за само 13 минута уследио је потпун преокрет. Вађи и Столас су погодили за предност гостију од 3:2. Завршну реч у првом делу игре дао је Хестад минут касније, па смо на паузу отишли са по три гола на обе стране.

Почетак другог полувремена, донео је и Охијев трећи гол. Он је мрежу Хаугесунда тресао у 48. минуту, да би Екрем у 58. повећао предност домаћих на 5:3. Коначан резултат поставио је Ндор у 82. минуту.

Екипу Молдеа сада очекује дуел против Трабзонспора у оквиру квалификација за Лигу Европе. У првом дуелу у Норвешкој је било 3:3, па ће се питање победника решити у Турској 12. августа.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/na-marakani-jedva-cekaju-januar-nova-magija-zvezdinog-pojacanja-301156/?fbclid=IwAR2nKdvaY1jOT1NoQIyVdoqIfEz4H5NjGVEHwMZWGQKDVdfHrsuIUnyw9Cg

Повезане вести

Leave a Comment