Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Куп Циге Васојевића у Смедереву

Sportska hala u Smederevu

Финални турнир Купа Милана Циге Васојевића за кошаркашице одржаће се у периоду од 8. до 11. марта 2012. године у Смедереву.

На финалном турниру учествоваће пет екипа које наступају у регионалној МЖР лиги Партизан, Вождовац, Хемофарм, Радивој Кораћ и Војводина, победник Купа КСС и лидер Прве „А“ женске лиге Црвена звезда, као и две најбоље пласиране екипе у домаћем шампионату. Готово је извесно да ће то бити екипа Јагодине, а екипе Врбаса и Шапца одлучиће предстојећег викенда о последњем учеснику завршног турнира у Смедереву.

Куп Србије за кошаркашице носи име по Милану Циги Васојевићу преминулом 24. децембра 1996. године, а који је као тренер, селектор и директор предводио југословенску женску кошарку у периодима највећих успеха.

Повезане вести

2 comments

CZovac феб 28, 2012 at 22:43

Sada ce se videti pravo stanje naseg kluba, kada odmere snage sa klubovima iz regionalne lige…iskreno ne znam da li necemu treba da se nadam, ali zelim da ostave 100% na terenu, da ginu za grb koji nose, pa kako bude bice!
Samo hrabro devojke!

Reply
Petar феб 28, 2012 at 22:17

Tužno je u kakvom je stanju naš ŽKK(iako je bolje nego prethodnih godina), i nadam se da će neko pokušati da nadje načina da se nekadašnji pobednik Kupa Šampiona vrati na stare staze slave

Reply

Leave a Comment