Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Лешић: „Ако будемо расположени за игру, можемо до тријумфа“

Сава Лешић, фото "Новости"
Сава Лешић, фото "Новости"
Сава Лешић, фото "Новости"

Један од понајбољих у редовима нашег тима ове сезоне, Сава Лешић, истиче након пораза од Макабија да се Црвена звезда можда није надала победи у Тел Авиву, али јесте далеко бољем издању.

„Прошли смо много лоше у Тел Авиву. Нисмо се баш надали победи, али смо мислили да ћемо се показати у бољем издању. Немамо времена за претерано туговање, јер нас чека дерби са Партизаном“, изјавио је Сава за „Новости“ тврдећи да убедљив пораз није реалан однос снага.

„Неоспорно је да је Макаби боља екипа, али оволика разлика није баш реална. Недостају нам јаке утакмице. Макаби је један од најбољих тимова у Европи, а ми још нисмо навикли на такав ритам и ниво игре.“

Сава истиче да узроци пораза сигурно нису у предстојећем дербију, односно да екипа није мислима била на утакмици која следи у недељу.

„Ако говорим у своје име – нисам, мада мислим да је исто и са осталима. Навикнути смо да размишљамо само о следећој утакмици, тако да нисам ни помислио на дерби“, рекао је наш крилни центар и изнео своје виђење предстојеће утакмице против Партизана, која је уједно и последња утакмица у АБА Лиги за наш тим у овој сезони.

„Никад нисмо били ближи победи. Видело се да смо у доброј форми у другом делу сезоне, уз неке мање падове. Ако у недељу будемо расположени за игру, мислим да можемо до првог тријумфа над Партизаном ове сезоне. Наравно, нисмо у ситуацији да претимо шампиону, с обзиром на то да се налазимо на десетом месту, али имамо много мотива у том мечу. Ситуација је таква да победа ни њима ни нама не може ништа да промени, али, како се каже, дерби је увек дерби. Много би нам значио тријумф над Партизаном, поготово у контексту престојеће Суперлиге, која почиње за седам дана. Због тога је важно да ову утакмицу одиграмо што боље.“

Повезане вести

4 comments

goran мар 17, 2012 at 23:40

sta lupate……raznece nas partizan sutra……jer pojma nemate sa kosarkom….

Reply
dr мар 17, 2012 at 23:32

Vi 15 godina imate izgovore. Mi nismo dobili derbi 3 godine,partizan nas je dobio 10 puta zaredom.

Reply
Nikola мар 17, 2012 at 23:29

Au lesicu,dal si mog’o goru izjavu da das!!! Ako budete raspolozeni za igru,Boze svasta!

Reply
IgorNbGd мар 17, 2012 at 16:31

haha, ako budu raspoloženi za igru….

Reply

Leave a Comment