Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Кошаркашице завршиле сезону. Шеста позиција успех или не?

ŽKK Crvena zvezda sezonu završila na 6. poziciji

Кошаркашице Црвене звезде окончале су такмичење у сезони 2011/12. У доигравању за 5. позицију наше кошаркашице су са 2:0 у серији поражене од екипе Радивој Кораћа.

Радивој Кораћ : ЖКК Црвена звезда  76:59 – 2:0 у серији

И у првом сусрету доигравања црвено-беле девојке су поражене од „Кораћки“ резултатом 71:78 и тиме су на крају шампионата заузеле шесту позицију, чиме како тренутно стоје ствари, нису обезбедиле пласман у регионалну (МЖРЛ) лигу наредне сезоне.

Треба напоменути да су током домаћег такмичења наше девојке биле убедљиво прве са свега једним поразом који је претрпљен од другопласиране екипе ЖКК Јагодина. Ипак, мора се признати да у плеј-офу у конкуренцији клубова који су играчи регионално такмичење, наша млада екипа и поред велике жеље није могла да стигне до толико жељене 5. позиције.

Повезане вести

6 comments

radan апр 5, 2012 at 16:44

ne neuspeh bruka

Reply
Anka апр 5, 2012 at 16:14

Mislim da nije neuspeh, s obzirom da je zenska kosarkaska ekipa bila u jos goroj situaciji nego muska. Moram da istaknem, da je Covic mnogo pomogao zenskoj ekipi i mladjim selekcijama da ne treniraju po osnovnim skolama u BGu, vec u Basket Land-u gde treniraju i muske selekcije. Da je porazavajuci podatak da nekadasnja najbolja zenska ekipa i bivsi prvak Evrope grca u dugovima, da smo velikim evropskim klubovima prodavali za izuzetno male pare, da su mnoge devojke igrale u WNBA ligi i bile jedne od najcenjenijih u Americi. Ja se nadam da ce se nesto popraviti u zenskoj ekipi ali tesko, pretesko, jer ako muske ekipe nemaju novca ili jedva imaju da sastave kraj skrajem sta onda mi ocekujem od zenske ekipe. Sistem nije u kosarci kao u odbojci, sekcije su se odvojile koliko sam cula (mozda gresim). Tako da po meni ovo nije neuspeh, ja se uzdam samo u bolje sutra, jer drugo nam ne preostaje dok nedodju BOLJI LJUDI!

Reply
SHERIFF апр 5, 2012 at 16:07

Uspeh je izgubiti od Vozdovca i Radivoja Koraca,nema sta…Bolje ne igrati nego kaljati ime kluba,da se razumemo ove devojke su najmanje krive…

Reply
srbin апр 5, 2012 at 16:00

Veliki neuspeh za najtrofejnizi zenski kosarkaski klbu.

Reply
caki NCZ апр 5, 2012 at 15:57

sta je ovde uspeh???sesto mesto?a zaboravili smo da su i kosarkasice bile sampionke Evrope!!!!

Reply
Zeljko апр 5, 2012 at 17:22

Ne mojte zaboraviti da se pred sam start sezone2011\12 nije znalo ni da li cemo je igrati,tako da ovo i nije neuspeh.mada je naravno daleko od uspeha.

Reply

Leave a Comment