Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Распоред црвено-беле спортске породице за викенд

И овог викенда велики број спортиста СД Црвена звезда изаћи ће на терен и покушати да понови резултате из претходне две недеље, јер је практично цело СД у овом периоду остварило сјајне резултате, изузимајући фудбалере претходног викенда и куглаше пре две недеље.

Први ће на терен ватерполисти у једном од најзанимљивијих и најважнијих мечева ове недеље. Наши момци укрстиће копља са вечитим ривалом, Партизаном и покушати да након скоро две деценије дођу до победе у вечитом дербију. Улога благог фаворита припада Црвеној звезди, али је сигурно да се ривал неће предати, јер у свом тиму има сјајне појединце и репрезентативце наше земље.

Меч се игра у 17:15 на Ташмајдану.

Наши шампиони, одбојкаши, такође ће вечерас одиграти свој меч. Противник је Спартак из Суботице, па се очекује наставак сјајне серије наше екипе, која је без премца у домаћем првенству.

Меч почиње у 18:00 и игра се у Шумицама.

Рукометаши у исто време, након двонедељне паузе настављају такмичење. Овога пута, противник је Црвенка, а меч на северу земље биће прилика за наше момке да наставе одличан низ и прикључе се водећим екипама.

Занимљиво, суботње поподне обележиће само два меча наших екипа. Оба ће одиграти девојке. Одбојкашице гостују ТЕНТ-у и желе нову победу, као потврду сјајне форме, док ће рукометашице покушати да забележе и трећу победу у низу, а противник је Миленијум.

Рукометни меч почиње у 19:00, а наше девојке овог пута биће гошће. Одбојка се такође игра на гостујућем терену и почиње у 20 часова.

У недељу нас чека веома битан дан. Фудбалери можда одлучују о томе да ли ће пред вечити дерби остати у трци за титулу, на веома неугодном гостовању ОФК Београду, који нисмо победили већ 2 године. У сенци свих дешавања око председника и управе клуба, пораза од Јагодине, судијских грешака, наши момци вредно су тренирали и поручују да ће Карабурма напокон пасти, први пут нако ере Владимира Петровића Пижона, односно, његовог наследника Достанића.

Меч почиње у 13:00. СВИ НА КАРАБУРМУ!

Женска екипа Црвене звезде игра фантастично и врло ефикасно, а нова прилика за демонстрирање силе је меч против Новог Бечеја, који се игра на Маракани. Почетак је заказан за недељу у 13:00.

Кошаркаши након две лаке победе у регионалној лиги и сјајног старта у Еврокупу желе наставак серије. Противник је јако тежак, али су и играчи и навијачи убеђени да Звезда може до победе.

Недеља, 21:00 – Партизан – Црвена звезда, хала Пионир.

Наше кошаркашице сат времена раније желе да потврде лидерску позицију и сачувају ореол непобедивости у овогодишњем шампионату. Противник је Беочин, који је прошле сезоне лако савладан оба пута, па нема сумње да ће и у недељу наше девојке остварити нови тријумф.

СРЕЋНО, ЗВЕЗДО!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Могу ли наши спортисти до тријумфа овог викенда?

Повезане вести

11 comments

NIKOLA нов 10, 2012 at 12:47

Z V E Z D A OOO Z V E Z D A OOO

Reply
nikola нов 9, 2012 at 21:57

imam ja sezonsku za prodaju

Reply
nikola нов 10, 2012 at 12:52

salim se nemam

Reply
Nidza нов 9, 2012 at 20:45

Dal mogu sledece nedelje da se kupe sezonske za basket???

Reply
Luka нов 10, 2012 at 10:15

Da.

Reply
Nidza нов 11, 2012 at 00:23

Hvala!!! 🙂

Reply
SRBB нов 9, 2012 at 20:23

Дерби у кошарци ће бити тежак , јер гостујемо , али са друге стране , надам се да ће они вечерас довољно да се истроше од утакмице…
Имаће само суботу да се припреме за дерби…
Искуснији смо , квалитетнији..

Reply
delije нов 9, 2012 at 20:15

pitanje za admina kad ce biti pustene u prodaju karte za derbi u fudbalu?

Reply
kid frankie нов 9, 2012 at 17:40

ova rubrika da postane obavezna svakog petka!

Reply
Александар нов 9, 2012 at 21:41

Постала је давно 🙂

Reply

Leave a Comment