Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Црвено-бели викенд пред нама


Крај календарске године је за корак ближи, па се у неким спортовима први део сезоне завршава и све мање имамо црвено – белих утакмица. Тако ће овог викенда наступити пет наших секција.

Први ће на мегдан џудисти, који ће се борити против Славије од 11 часова.

Затим, у исто време наступају кошаркашице и рукометаши, од 18 часова. Кошаркашице су домаћице екипи Србобрана, у оквиру 11.кола Прве женске А лиге Србије, у Баскет Ситију, у Железнику. После пораза у дербију прошле недеље од Јагодине, наше кошаркашице имају прилику да се врате на победнички колосек. Тренутно деле прво место са поменутим Јагодинкама.

Рукометаши су домаћини фењерашу, нишком Железничару у СЦ „Шумице“, такође од 18 часова и такође у 11.колу Меркур Осигурање Супер Мушке Рукометне лиге Србије. По многима, млади изабраници Ненада Перуничића играју најлепши рукомет, али и играју срцем, поред свега што је задесило нашу рукометну секцију. И поред свих проблема, момци су везали три узастопне победе и имају прилику да наставе низ против фењераша из Ниша. Наши рукометаши се налазе на 5. месту табеле, са 11 бодова. Прочитајте најаву утакмице овде.

По последњи пут ове године, наши фудбалери излазе на „Маракану“, а трећу годину за редом, гост је Војводина. Док се кошаркашице и рукометаши буду борили, фудбалери ће у дербију кола 15. кола Јелен Супер лиге, пред надамо се, пуном „Мараканом“ тражити победу да би остали у трци за титулу на пролеће и завршавају веома бурну полусезону. На зимску паузу идемо као други на табели, са тренутних минус 5.

Утакмица почиње у 19:00. Најаву утакмице, прочитајте овде.

Када рукометаши буду завршили свој меч у СЦ „Шумице“, на терен ће одбојкашице. Ако сте већ претходно бодрили наше момке, останите на свом месту, а ако сте били на фудбалу са „Маракане“ право у „Шумице“. Наше девојке играју дерби меч 8. кола Wiener Städtische Суперлиге против првопласиране Визуре Вол Арт. Црвено-беле даме се налазе на деоби другог места са одбојкашицама Спартака са скором од 5 победа и једним поразом, а победом у дербију кола би могле да нанесу први пораз Визури и врате се на своје место и тако успешно заврше дан.

Утакмица почиње у 21:00, а најаву сусрета прочитајте овде.

Последњи наступ црвено – беле породице овог викенда имаће кошаркаши, које чека дуел против Широког, у оквиру 11. кола АБА лиге. После великих победа у Загребу над Цибоном и овером пласмана у другу фазу Еврокупа у Сасарију, пулени Владе Вукоичића имају прилику да продуже победнички низ на 10 победа. Наши сјајни момци се налазе на деоби трећег места АБА лиге, са скором 6-4, а противник из Широког је на 11. месту са обрнутим скором.

Утакмица се игра у недељу од 17 часова. Прочитајте најаву утакмице и боље упознајте наредног ривала, овде.

Подсетићемо да су јуче наши шампиони, одбојкаши савладали Железничар, убедљиво са 3:0. Фењераш са Црвеног крста је био преслаб за наше шампионе, а извештај са сусрета прочитајте овде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

13 comments

goran дец 1, 2012 at 20:33

non stop pricam da treba oterati ova dva divljaka…prvi divljak je ovaj bajkovic koji nema pojma sa zivotom,a drugi je ova nedonosena maksimovic…….ova dvojica su najveci krivci za ovo gde se nalazimo……

Reply
Dragan KG дец 1, 2012 at 15:17

Znaci bice veceras, stoka je uradila sta je uradila, a mi ajmo za nas, SVUDA GRMI OKOLO…!!! Nadamo se do -3

Reply
Srdjan дец 1, 2012 at 14:58

Bravo za Spartak, i da su izgubili ne bi im nista zamjerio jer su napadali cijeli mec! Sada svi u napad da dodjemo na minus 3 i da bukvalno budemo potpuno u igri za titulu!

Reply
CZHN дец 1, 2012 at 14:18

Ima velikih izgleda da vikend bude 100% naš…

Reply
bLA BLA дец 1, 2012 at 13:29

Prica se da ce spartak partizan biti iz 2/1 a da ce zvezda izgubiti 2:1 🙂 e sad neznam kolko je to tacno 🙂

Reply
kale дец 1, 2012 at 13:31

Samo u snovima.Spartak je grobarska FILIJALA stvarno ne znam ko moze ocekivati da ce spartak dobiti.Uporedi igru spartaka sa zvezdom i sa lopatarima…i sve ce ti bitno jasno

Reply
bLA BLA дец 1, 2012 at 13:40

Ma mene vise brinu ovi nasi da stvarno ne prodaju utakmicu 😕 a za glodare sumnjam da bi prodali mada nista nije iskljuceno 😀

Reply
dexy122 дец 1, 2012 at 14:24

Nije Spartak koliko odbrana Partizana. Samo pogledajte taj drugi gol. To je jedan od najboljih golmana u nasoj ligi, i on tako bezveze izlece ni blizu lopte. Takve greske je pravio i prosle sezone i to samo protiv partizana, ali sta cemo. Naici ce na neki novi Donji Srem, i kiksnuce, a onda ce odlucivati derbi. Na nama je da sve utakmice pobedimo, ma kako oni igrali, pocevsi od danasnje utakmice.

Reply
dexy122 дец 1, 2012 at 14:24

Nije Spartak koliko odbrana Partizana. Samo pogledajte taj drugi gol. To je jedan od najboljih golmana u nasoj ligi, i on tako bezveze izlece ni blizu lopte. Takve greske je pravio i prosle sezone i to samo protiv partizana, ali sta cemo. Naici ce na neki novi Donji Srem, i kiksnuce, a onda ce odlucivati derbi. Na nama je da sve utakmice pobedimo, ma kako oni igrali, pocevsi od danasnje utakmice.

Reply
dexy122 дец 1, 2012 at 15:38

Pogresio sam. mislio sam da kazem odbrana spartaka. I dalje mislim da je to tacno, samo sto im se svidelo kada su dali ta dva gola i odlucili su da se bore za to.

Reply
Srdjan дец 1, 2012 at 15:00

Ma sta kazes. Pa jesi gledao utakmicu, napadali su ih citav mec i kada su gubili 2-0 napadali su. Svaka im cast! Da ovako svi igraju protiv Partizana oni bi bili treci.

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK дец 1, 2012 at 11:49

Hrabro Zvezdo!

Reply
Djoksonidis дец 1, 2012 at 11:40

Bravo za opsirnu najavu! Neka ovo postane tradicija na portalu. 😉 Nadam se pobedama u svim sportovima u obe konkurencije!
Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment