Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Вукоичић: „Брзо смо устали после пада“

Vlada Vukoičić
Vlada Vukoičić
Vlada Vukoičić

 Црвена звезда ДИВА остварила је изузетно важну победу против Радничког из Крагујевца. Сем тога што је остварен тријумф против једног од најтежих противника у лиги, направљена је одлична увертира пред утакмице са тимовима из Далмације који долазе у Београд наредне недеље. Резултат на крају је био 87:73, а новинарима се после меча обратио Игор Ракочевић, који је са 20 поена предводио остатак тима:

-Јако интезивна и тешка утакмица. Имали смо мали пад у игри после оне добре серије утакмица. Он се догодио као последица умора и путовања, а мало смо се и опустили. Знали смо колико је битна ова утакмица. На неки начин је и добро што се отворила техничком, јер нас је натерала да се брзо пробудимо и одбраном направимо велики преокрет. Радимо свакодневно на игри, пажљиво слушамо савете тренера Вукоичића и Гуровића. Напредујемо и желимо да направимо нешто велико ове сезоне. Захваљујемо се публици која нам стварно помаже, лакше те пробије адреналин када су навијачи ту. Надам се да ће наставити да пуне халу – изјавио је капитен црвено-белих.

Пре него што је анализирао победу против Радничког, тренер Црвене звезде Влада Вукоичић пожелео је да се захвали верним навијачима, који су поново у великом броју дошли у халу Пионир:

-Без обзира на временске услове који нису нимало пријатни и на нашу ситуацију, остали су уз нас. Њихова помоћ и активно учествовање у игри има удела у победи – изјавио је стратег Црвене звезде, и потом се осврнуо на саму утакмицу:

– Имали смо један проблем да се прилагодимо игри и тактици Радничког. Они имају више опција на терену, са вишом или нижом поставом. Други проблем је била наша психичка ситуација после два пораза, много смо причали и анализирали све то. Пад се дешава свима, али смо тражили од играча да устанемо што пре. Вечерас смо на том плану направили најважнију победу. Нисмо почели најсјајније у нападу. Ушли смо у брзе фауле и техничку грешку што је довело до тога да је Раднички пуцао 11 или 12 бацања у првој четвртини. Пред крај четвртине смо успели да ухватимо конце игре и вратимо се на 6 поена заостатка. Друга, трећа и четврта четвртина су биле добра што се тиче одбране, док је у нападу било осцилација. Свели смо Раднички на само девет асистенција. На крају је била чак и велика разлика, она нам можда и може бити битна на крају лиге – закључио је Влада Вукоичић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

2 comments

Oliver дец 16, 2012 at 20:09

Sada su najvaznije te dve utakmice protiv Splita i Zadra.Dobar pristup bez pocenjivanja protivnika i nadamo se pobedama u oba meca.Posle nam idu teze utakmice,gostovanje u Ljubljani,pa docekujemo Cedevitu i idemo Igokei.Iz ta tri meca treba izvuci minimum dve pobede.U prilog nam ide i poraz Partizana.Pa videcemo,neka se momci borei izgaraju svaki mec i dobar rezultat nece izostati!!!

Reply
Tole dozivotna дец 16, 2012 at 19:23

Nijedan komentar sramota

Reply

Leave a Comment