Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

„Спорт“: Арапи стижу у Звезду

290px-Aldahra_acКако преноси дневни лист „Спорт“ спонзорски пул Фудбалског клуба Црвена звезда ускоро би могао да буде ојачан још једним јаким чланом.

Наиме, компанија „Ал Дахра“ из Уједињених Арапских Емирата заинтересована је да уђе у Црвену звезду, а према наведеним информацијама прелиминарни контакти су већ успостављени и чека се наставак преговора.

„Ал Дахра“ је компанија која се бави прехрамбеним производина.

Повезане вести

54 comments

aleksandar sd дец 26, 2012 at 02:10

Mora nekako da se pocne…prvo kao obican sponzor a posle…sta vi mislite ovo je slucajno? 🙂

Reply
Dekssss дец 25, 2012 at 19:39

Pa mogli smo da prodamo ime stadiona za dobru lovu, nek se zove AL DOHRA ARENA 10 godina za 30 mil evra i bog da nas vidi

Reply
madness2233 дец 25, 2012 at 16:04

pato i robinjo presli kod ramba u flamengo,da je adriano u staroj formi pa da nam ga rambo prosledi 😀

Reply
madness2233 дец 25, 2012 at 16:07

http://www.transfermarkt.de/de/adriano/transfers/spieler_5876.html tacnije on je slobodan nema klub…eh da je u nekoj(kakvoj takvoj) formi ,da malo smrsa bar koju kilu kidao bi 😀

Reply
Milan дец 25, 2012 at 16:11

Hahahaha jeste vi ludi 😀 pa ovaj Adriano sada k’o 2 Adzica,ili jedan Djordje Stefanovic 😆 neka neka 😀

Reply
CZV дец 25, 2012 at 15:22

I ako ovo nije tema moram da spomenem,ofanzivni vezni Austrije iz Beca,Filip Hosiner visok je 1,80 ima 23 godine,u 27 utakmica ove sezone dao je 26 golova i imao je 6 asistencija.Evo malo preciznije: Kvalifikacije za LE: 4 utakmice,2 gola.–KUP Austrije: 3 utakmice,3 gola.–BUNDESLIGA: 20 utakmica,21 gol,ja mislim da je on stvarno odlican igrac i da bi nam koristio,ali malo veci problem je sto kosta 2 miliona,a ugovor mu istice tek 31 juna 2015.

Reply
Aleksandar дец 25, 2012 at 15:28

Brate on ce da ide u nemacku Bundesligu kao jedan od najperspektivnih igraca…

Reply
CZV дец 25, 2012 at 15:30

Otkud ti znas,i moja greska nije ofanzivni vezni,nego spic i dosao je ovog leta iz Admire http://www.youtube.com/watch?v=TBA1kxv2J-A

Reply
CEBEP дец 25, 2012 at 17:34

hahhahah

Reply
Anka дец 25, 2012 at 14:33

Boze blagi, sta nas snadje!! Zaista me ne interesuje da li se neko slaze ili ne slaze sa ovim sto cu reci, imam potrebu da kazem svoje misljenje. Prvo nasa poljoprivreda je unistena, Srba sve manje a mi cemo kao neku arapsku kompaniju da dovucemo umesto da budemo use i u svoje kljuse -radi pa gradi!
Ne nama ko da nisu bili dovoljni silni tajfuni (citaj tajkuni) da nam sad samo fali ALI BABA I 40 RAZBOJNIKA! Ko prati fudbal onako kako treba, ne samo rezultatski, vec sta se desava i kako se peru arapske pare a rezultata nigde, zna zasto ovo kazem!
Braco i sestre, moja draga, prvo da se mi okrenemo sebi u svakom smislu te reci, da postavimo temelje u drustvu drzavi, pa i nasoj Zvezdi. Pa onda mogu da nam dodju arapi i crnci da nas hlade. A izgleda ce biti iht JK dolari, marke i lire (kako se vec zvase)!!
Dzajo i Covo ne daj te nikakvim arapima da udju u klub. I ovo sto je usao Gasprom moze biti dovoljno samo mi da se okrenemo nasim interesima postavljanju temelja i sistema. Podizanju skole fudbala, da deca budu bar 90% nasa (u igrackom i finansijskom smislu), da imamo dugorocne i kratkorocne planove poslovanja, pa posle moze da nas finansira i DZIBUTI AKO HOCE ALI SAMO U SKLOPU NASEG SISTEMA!. Dosta mi je vise praznoslovlja i masnih prica koja za pozadinu uvek ima lopovluk!

Reply
nnnn дец 25, 2012 at 16:15

U kuhinju! 😆

Reply
CEBEP дец 25, 2012 at 17:36

u krevetac 😆

Reply
Anka дец 26, 2012 at 10:41

Moze pod uslovom da ti peres sudove 😆

Reply
mariachi дец 25, 2012 at 20:45

A zato da odbijemo dva tri miliona samo za reklamu? Zar ima veze odakle su?
Ko bi po tebi mogao od “domacih“ kompanija da ulozi novac u zvezdu?

Reply
Anka дец 26, 2012 at 11:23

E ovako, prvo i osnovno namerno sam ironicno pominjala ali babu, jer arapi samo peru novac, i ako nisi upucen preko sporta se ulazi na domace trziste sto je njima cilj, ekonomski rat kako bi zargonski rekli. Znaci pozadina nije Zvezda njima je to samo reklama za ulazak na nase trziste, sad gledam iz perspektive interesa drzave, unisteni seljaci unistene zadruge i samo im arapi fale da im kroje sudbinu i igraju po njihovom diktatu. Daleko im lepa kuca, nek su meni svi arapi zdravi ali ovo je Srbija. Pri tome necu da pominjem da su jedno od krila GMO koji imaju i te kakvu saradnju sa Amerima po pitanju te hrane. Znaci ja ne gledam samo sport kao sport nego sire. (pod predpostavkom da je ova informacija tacna)
Primer, da li ti znas da Fiat u italiji ne sponzorise nijedan sportski klub italijanski, sem Ferarija koja je u sustini njihovo dete. Ali zbog veceg prisustva na srpskom trzistu i prodaje na zovi domaceg automobila odlucili su za sponzorstvo Radnickog iz KG.
Ja sebe ne smatram nicijom robom a ko hoce da bude jeftina radna snaga pa mu je draze to nego da se pobuni protiv marifetluka bilo koje stranke. Svi oni rade za svoj dzep, a od svog naroda prave jeftino roblje. Pa covece nas smatraju u Evropi tajvancima, a jedan smo od najstarijih naroda u evropi. Fala bogu mozak mi jos nije ispran, da se pecam na svaku ovakvu vest, kao sto je pustena buva za Ninkovica a za kojeg verujem da ce doci tek za sledecu se zonu ili mozda nikad sto je ovo drugo realnije zbog finansija kluba.
Drugo, arapin kad daje pare nece da daje za dzabe vec bi da se pitaju za pojacanja ali i celokupan rad u klubu sto znaci zele celokupnu kontrolu, niko ti ne daje novac na lepe oci zapamti to uvek ima neki visi interesni cilj. Realno da li bi tako nesto Covic i Dzajic dozvolili?! Postavi ovo sebi pitanje nekoliko puta. Sto znaci da cela ova prica oko arapa je izmisljotina i klasicna prica za prodaju novina. Uskoro ce pisati u Zvezdu stize provereno pojacanje sa MARSA i naravno onda ce se svi primiti ko muve na lepak, a da pri tome nece razmisliti da li je to zaista realno. Moje misljenje.
Trece, Covic i Dzajic su osobe koje imaju autoritet i znaju da postave sistem tako da se svi tajfuni sami povuku, oproste sva dugovanja i stignu pravi sponzori. Da te podsetim kada je covic dosao u kk jel svima dao sansu. Jeste, ali je postavio sistem i svima otvoreno dao do znanja da ce svako svojim radom odgovarati.. Zato su svim osim Andjelkovica pobegli glavom bez obzira: Vesic, Drakulic, Vlahovic, Spasojevic, Beko itd. Ugovor sa Lukoilom je bio kardinalan da ne kazem zalostan i stetan po klub, pa je covek napravio reviziju ugovora i rekao samo pod tim i tim uslovima moze. A sta je bilo prihvatili su. Znaci sponzor kad dodju treba da igraju po nasim pravilima a ne mi po njihovim, tacnije mora da postoji zajednicki interes ali i da postuje gost kucu u koju dolazi. Jel ti sad jasno zasto sam protiv arapa.
Sto se tice sponzorstva, ima dovoljno kopmanija koje mogu pomoci Zvezdi, ali se postavlja pitanje kada ce biti postavljen sistem u SD. Pa samo dve najjace kompanije da te finansiraju Lukoil KK i Gazprom. Da bi Gazprom dao bar 10 miliona mora da postoje pravila igre, kao sto ti kazem niko nista ne daje na lepe oci sve je stvar interesa OBOSTRANOG. Sto do sada nije slucajj. I zato tvrdim da nam u ovom trenutku ne trebaju nikakvi arapi, crnci ikinezi sve dok Dzajic i Covic ne postave sistem i plan rezvizija svih ugovora sponzorskog igrackog ili nekog treceg koji je potpisan na stetu kluba. Ovo sto novine pisu nema veze sa zivotom. Evo pljuni me u usta ako se ne ispostavi da gazprom nije sponzor vec njegova cerka tj. prodata firma njima domaca NIS gasprom, ali se onda postavlja pitanje sta trazi njihova reklama na stadionu pod imenom ruske firme druga logika koja me navodi jeste Radujko u UO navodno po zahtevu Gazproma koji crni Gazprom NIS i Bajatovic. I ne samo to nego mislim da je prethodni ugovor bio potpisan na stetu kluba kao LUkoil i da ce to izaci na videlo. Bato moj reklama na stadionu kosta i ja im na godisnjem nivou ne bi dala ispod 10.000.000 evra, to su Rusi slovenska krv a sloven nece nikog da zaje** ko slovena. Sve ce to Dzaja i Covic da uvedu red rad disciplinu. Pa ce i ovi sto su u UO iz ko zna kakvih razloga postavljeni na neciji zahtev polako jedan po jedan napustati. U POSLU NEMA LJUBAVI I PRIJATELJSTVA VEC SAMO INTERESNA ZONA. I DOK GOD SE NE POSTAVE TEMELJI SISTEMA FUNKCIONISANJA, FINANSIRANJA I RADA KLUBA ARAPI, CRNCI KINEZI ENGLEZI NE TREBA DA NAS ZANIMAJU. Mislim da ti je sad jasna moja reakcija. A od domacica pa ima samo pre nego sto dovedes bilo koju nazovi domacu kompaniju, treba da postavis sistem u SD, nama pojedinacni sportovi grcaju a imas potencijala tradicionalno streljastvo, atletika, a sad su tu plivanje i dva borilacka sporta dzudo i rvanje. Dovedi recimo Telenor ili VIP. da vidis sta ce da bude a i jedna i druga kompanija su se pokazale kao proverene VIP u okviru odbojkaskog saveza, a Telenor u okviru OKS sponzorisuci direktno strelce, tekvondo borce, boksera, veslace i kajakase. Svi su imali zapazene rezultate a gledajuci po godinama njihova zrela sportska dob dolazi tek u RIju i pravu snagu ce tada pokazati. Ovakvi sponzori ti trebaju za omladinski pogon. Lukoil i Gazprom mogu za vise domete i ciljeve. OVe kladionicarski sponozri NAPOLJE SVE TO RADI ZA SVOJ INTERES A NE ZA INTERES KLUBA i potencijalno namestanje rezultata.

Reply
mariachi дец 26, 2012 at 16:01

Shvatam sta si htela reci. Moj odgovor je bio povrsan jer nisam razmisljao dalje od sponzorstva..Raduje me to sto uvidjas stvarnu situaciju u Srbiji i sto ti mozak nije ispran a drzava je vec isprala vecini i zato nam nema spasa…

Reply
Anka дец 27, 2012 at 10:02

Ne, ne radi se o tvojoj povrsnosti. Ti si razmisljao vise srcem u duhu da nam se Zvezda sto pre izvuce. A malo ko prati dublje sport u organizacionom smislu i njegovog uticaja na razvoj kako drustva tako i privrede. Fudbal pogotovo i ponajvise utice na razvoj privrede u to budi siguran. Zato je bitno da se omoguci stranim investitorima ulazak na trziste u domenu infrastrukture gradnje stadiona ili pravi naziv toga gradnja fudbalskog centra. Slazem se sa onim sto kazu pozeljno je graditi na periferiji. Zasto? Omogucava razvoj saobracajnica povezes se sa sektorom za saobracaj, ugostiteljskih objekata, trznog centra, pa klub povezes sa sektorom za turizam, pa sa njima napravis plan oko daljeg razvoja turizma , a ne treba da ti pricam sta dalji turizam moze da omoguci i kako moze da utice na razvoj privrede prvo lake i teske industrije pa sire..Ali boze moj ovde lopovluk samo nam fale Dok Holidej i Bili Kid, nista nije iskljuceno. Ja kad bi ti rekla sta se sve desavalo iza kulisa i sta se desava inace iza kulisa na OI, pa tebi bi se sport smucio, a verujem da i vecina kad bi znala ne bi toliko pljuvala nase momke i devojke sto ne uzimaju medalju. Imamo sjajnu decu, samo nam zapad namece svoje osobine. Ima dosta ljudi koji misle svojom glavom ali su se zavukli u rupe nece otvoreno da pricaju plase se onoga sto bi moglo da ih snadje. Sto ne podrzavam, jer nam je nacija postala dezavuisana, zatupljena i sizofrena. Zalosno sto ovo govorim jer moj narod, ali boljih izraza ne mogu naci od trenutnog stanja nacije.

jagodina navija za zvezdu! дец 25, 2012 at 14:30 Reply
roki дец 25, 2012 at 13:51

Boze pogledaj nas jednom, neka se ovo obistini 🙂

Reply
redjamo pobede дец 25, 2012 at 13:41

Ljudi koliko sam ja shvatio oni su samo jedan od sponzora a ne glavni, tako da netreba ovde ocekivati neke milione.

Reply
Petar дец 25, 2012 at 12:45

Lose je to sto pricate kao Gasprom nece da nam da pare a mi smo svetski prvaci bili ’91, ajde da se ne vracamo u istoriju, ajde da vidim gde smo sad realno nismo ovakvim igrama zasluzili ni drugo mesto u ligi. Dace Gasprom pare kad vidi da se nesto menja, nama se evo nista ne menja vec 5 godina uvek smo tu kao blizu evrope i nista uvek smo tu kao blizu partizanu i nista e pa ne moze to tako. Ne mozemo mi da gubimo od Kolubare, ne mozemo mi da se mucimo sa jednim OFK beogradom, Radnickim. E kad se sve to bude promenilo ili tacnije kad se bude video napredak i kad udjemo jedne godinu u ligu sampiona pa onovimo to opet druge e onda lepo pitati gasprom oces ili neces, ako neces zdravo. Realno da ste vi na njihovom mestu zasto bi dali pare? Nama je preporod da udjemo 2 puta u ligu sampiona i tu ce biti kraj ja verujem da cemo neku tamo 4-tu godinu vec biti veoma nezgodan protivnik pa i za jednu Barsu. Evo kako je Sahtjor… Bila bi milina da arapi izvade 20 miliona za prelazni rok, da Gasprom jos toliko. Ali nece ljudi sta je ostalo od nas ostala je samo publika i navijaci i ime, ostalo je proslo za ovih 20 godina.

Reply
kalicko дец 25, 2012 at 14:31

Потписујем све од А до Ш !!!!!!!!!!

Reply
qqqq дец 25, 2012 at 19:04

Samo sto Zvezda ne moze uci ni jednom u LS…Ovakav igracki kadar ne moze da dobije OFK-u a kakva LS :facepalm: Dokle god se ne ulozi novac u ekipu nema nikakve LS 😥

Reply
Raxi дец 25, 2012 at 12:44

Ovo bi bilo idealno za klub,ali plasim se jedne stvari.
Pitanje je kakav bi bio stav tvrdog jezgra grupe Delije po tome
obzirom da dolazi do mesanja vere,jer svi znamo da Arapi nisu hriscani
sto moze dovesti do negiranja.Znate i sami kako je prosao Elmedin Kikanovic
dok je igrao za nas,na kakve neprijatnosti je nailazio…
Mislim da Zvezda mora biti iznad svega,a ne pod uticajem neke grupice
koja po nekim prikazanim razmisljanjima i stavovima ne zeli dobro klubu!!!

Reply
ja bre дец 25, 2012 at 14:06

Елмедин Кикановић је „бошњак“( због тога је био бојкот), а и други муслимани су играли за Звезду па им се чак скандриало. Сетите се Ибрахима Гаја, Мохамеда Авала Исаха. Нема везе што арапи хоће да улажу.

Reply
Snovi дец 25, 2012 at 12:33

Eh kad bi malo sanjali…Ako Gasprom moze da Zenitu da oko 100 miliona evra za 2 igraca (Hulk,Vicel) ne racunajuci i njihove plate,onda bi mogli da daju jedno 55 miliona evra i da vrate sve Zvezdine dugove.A da ovi Arapi daju pare za prelazne rokove,da dovedemo odlicne igrace,to bi bile moje 2 zelje,ali nikada se to nece desiti,mislim ovi Arapi mozda i daju neku dobru kintu za igrace,ali da Gasprom od jednom da pare i da otpise sve nase dugove,hahah to se nece desiti ni u ludilu.

Reply
Darko дец 25, 2012 at 12:40

Niko nije lud da vraca tudje dugove! Neka oni daju lovu za normalno funkcojonisanje kluba, za prelazni rok, plate redovne i tako to… a uprava neka vraca dugove polako od prodaje ulaznica, igraca i od evrope (naravno ako udju tamo) i kroz 4-5 god bicemo sigurno u + a mozda i ranije!

Reply
Ablek Vrhovni Vanzemaljac дец 25, 2012 at 12:30

Vidim dole ljudi miješaju Siti i nas. Ljudi, Siti nije imao slavu, trofeje, ništa.. Tek dolaskom arapa su stvorili moćnu ekipu i sad se klinci lože. Ista stvar sa Anzijem, Malagom, Čelzijem… Dok mi imamo ne sjajnu istoriju, nego istoriju koju nema gotovo nijedna istočna ekipa (Sem Steaue). Ali nemamo novca. I novac od arapa ne bi bilo radjanje nove ekipe nego ponovno uzizanje velikana!

Ne mešajte babe i žabe 😉

Reply
vuk дец 25, 2012 at 12:40

Potpuno si u pravu !! Crvena Zvezda i Steaua ne mogu da se porede sa ovim novokomponovanim klubovima siti,psg itd….

Reply
redjamo pobede дец 25, 2012 at 13:37

Tek sada sam video sta si napisao tako da sam dole i ja slican odgovor ostavio. Neki klubovi su veliki imali para ili ne, a mi sm o medju njima. Tako da nas sutra moze da kupi neki bogat covek i nikada nece biti isto to sto dolaze veliki igraci kod nas i u Psg

Reply
Борис дец 25, 2012 at 22:21

Па свака ти је ко Његошева 😉

Reply
delijapd дец 25, 2012 at 12:27

po nekim neprovjerenim informacija Stojadinović je otišao po ovog dečka
http://www.youtube.com/watch?v=tV918WOzb5Y

Reply
@delijapd дец 25, 2012 at 12:30

I ti si izmislio toplu vodu jer si stavio klip Kelvina,decka o kome se vec duze vreme prica…

Reply
Chinez дец 25, 2012 at 13:31

Kelvina zaboravite, njega nam nece dati sugurno, dobro bi bilo da nam daju bilo koga iz B tima, a Kelvin samo povremeno odigra za B tim, on je inace prvotimac Porta, cak je odigrao i 7 utakmica.

Reply
vladimirrbgd дец 25, 2012 at 12:23

ej sheki,sheki tako mi bin ladena,dovescu te sheki do prosjackog stapa samo da ti uzmem malo para… :mrgreen:

Reply
19ds89 дец 25, 2012 at 12:22

Упадајте Делије, придружите нам се на новој страници http://www.facebook.com/Sever.Je.Zvezda.Delije.Sever1989, јер ипак Север је ЗВЕЗДА!

Reply
CzvBoys дец 25, 2012 at 11:35

Dodzi dodzi..

Reply
Dzale дец 25, 2012 at 11:35

Deda mraze ispuni mi zelju
dovedi Misimovica u nedelju!!!

Reply
VESICU ODLAZI! дец 25, 2012 at 10:41

Ovo bi bio najlepsi poklon za Novu godinu za sve zvezdase.Uz povecanje ugovora sa Gaspromom i uz arapske milione,sa jos nekoliko solidnih sponzora,Zvezda bi ostvarila koncept o kojem je Covic pricao pre neki dan-da sebe izdrzava bez moranja prodaje najboljih igraca.Verujte,ako se ovo ostvari eto nas veoma brzo na mapi Evrope a duple krune u Srbiji ce biti rutina.Bice dovedeni mnogo bolji igraci,verovatno i bolji i namazaniji trener tako da cemo uz nase lude navijace moci da igramo ravnopravno sa velikom vecinom jakih evropskih ekipa,a mozda i sa najjacima,kako se budemo popravljali,pruzali dobre partije,bogatili i dovodili jos bolje igrace.Ali dajte da se prvo ostvari ovo sa arapima pa ce sve ici svojim tokom.

Reply
milenko дец 25, 2012 at 10:41

To bi bilo super bitno je smo da krenemo sa dna

Reply
Boki дец 25, 2012 at 10:13

Ne moramo mi biti kao Siti, Malaga, Anži i tako dalje. Nek nam daju odredjenu sumu na godišnjem nivou da mi dovedemo igrače koji su za Zvezdu, a ne da dovodimo strance po svaku cenu koje je baš briga za klub, već samo sebe gledaju kako da se ne povrede, kako da daju lepši gol i sl.
Npr. Boletu Jankoviću ugovor ističe na leto i koliko ja znam, bez obzira na kapitensku traku, neće produžiti ugovor, a i sami znate da će samo naše dete igrati za klub srcem, a ne parama!

Reply
Realan дец 25, 2012 at 11:32

Bosko Jankovic prelazi u Romu.

Reply
Petar дец 25, 2012 at 12:22

iskreno ova roma je mnogo jaka, ne bi me cudilo da sledece godine normalno za zemanom osvoje ligu…mnogo lep fudbal igraju , efikasan, s kim god da igraju ubace ima minimum 3 gola u mrezu

Reply
Dzaja ''The Great Commandante'' дец 25, 2012 at 09:58

Ovo bi bila sjajna vest, tj. sjajan posao za klub! Neka nam na godišnjem nivou daju bar upola manje nego Gasprom bili bi zadovoljni! Mada ne bi škodilo i upola više… 😆

Reply
Laki дец 25, 2012 at 09:56

Ako je ovo istina,u neku ruku mi drago,a opet mi zao.
Mrzim klubove kao sto su PSZ ili ManCity
Bilo bi lepo kad bi dosli,ali pogledajte sta su od malage uradili,igraju u evropi,ali duguju 9 miliona igracima,i izbacuju ih iz evrope naredne 3 sezone.
Svejedno,bilo bi mi drago ako dodju.

Reply
Dzaja ''The Great Commandante'' дец 25, 2012 at 09:59

To misliš da je Malaga privatni klub… Ne duguje firma nego predsednik koji je odlucio da napusti klub! Ovo je sponzorstvo – nije privatizacija! 😀

Reply
Laki дец 25, 2012 at 11:59

Bilo bi super da budu samo sponzor,ali da se ne lazemo,ako nam nisu generalni,ne ocekujem vise od 2 miliona po sezoni.Nije malo,al nije ni previse.

Reply
Vladimir дец 25, 2012 at 10:07

Сви наведени клубови се у потпуности финансирају из арапских компанија и у њима руководећи кадар чине Арапи. Овде би, уколико дође до посла, арапска компанија била само један од спонзора. Чак не и генерални спонзор.

Reply
Darko дец 25, 2012 at 11:33

Vladimire a vi jel mozete da potvrdite ovu vest iz svojih izvora? Ne bih da mracim nego samo da se ne zaletim pa posle razocaram 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Драган дец 25, 2012 at 11:47

Наравно да ћемо проверити, без бриге.

Reply
Darko дец 25, 2012 at 12:09

Hvala puno 🙂

milos дец 25, 2012 at 12:37

Ta vest je bajata, pojavila se pre izbora. Ali posto sam vam i ranije vise puta davao informacije, avi ih niste objavljivali odlucio sam se da to vise ne cinim. Nije novinarstvo preneti vest iz drugih novina, a sto ste do odlaska Lukica bas cudno izbegavali, jer su pljuvali po njemu, a sada to svaki dan cinite. Novinarstvo je razgovarati sa ljudima i nije vam potreban novac za to kao sto optuzuju ljude iz Insajdera, vec samo rad i zelja.

Goran дец 25, 2012 at 10:35

Čovek, to je samo sponzorski pul, a ne preuzimanje vlasništva što znači da mi njih reklamiramo, a oni nama pare. Ionako će da kupe 7. juli firmu iz Surčina.

Reply
redjamo pobede дец 25, 2012 at 13:33

Psg i Siti nemaju Zvezdinu istoriju i to je skroz drugacije. Da je arapin koji dzi Siti kupio Juventus niko nebi pricao da su uspesi samo zbog novca. E mogu ponosno da kazem da je nasa Zvezda medju velikanima imali lovu ili ne

Reply

Leave a Comment