Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Деда Мразе, Деда Мразе…

50d9d06ae9ccbfoto-d-zarkovic04_headlineИгор Ракочевић, Борис Савовић, Марко Симоновић, Бојан Суботић, Бранко Лазић и Лука Митровић одлично су се снашли у улози Деда Мраза. Првотимци црвено-белих били су у посети дечјем одељењу Института за онкологију и радиологију у Београду и том приликом малишанима су донели Новогодишње пакетиће. Ипак, вредније од сваког поклона за децу који дане проводе на овој клиници било је време које су црвено-бели ошаркаши провели са њима у дружењу.

Свестан сам значаја оваквих акција и зато се увек радо одазивам. Мени и мојим саиграчима било је задовољство да одглумимо Деда Мраза и да се дружимо са овим малишанима како би они бар на тренутак заборавили на проблеме са којима се суочавају. Драго ми је да Црвена звезда као клуб има осећаја за овакве акције и могу да кажем да ћемо и убудуће радити овакве и сличне пројекте – поручио је Игор Ракочевић.

Капитен Црвене звезде заједно са Марком Симоновићем са малишанима се окушао и у игрању стоног фудбала, Бранко Лазић и Бојан Суботић покушали су да нацртају занимљив цртеж који је контуре добио тек када се један од малишина прихватио посла. Ипак, сву децу највише је обрадовало сликање са Звездиним кошаркашима.

Велику захвалност дугујемо КК Црвена звезда. Кошаркаши Звезде су урадила заиста једну племениту ствар. Сигурна сам да је ово био значајан догађај за све малишане и да ће све ово дуго препричавати. Надамо се да ће се ово дружење наставити и да ће нам играчи Црвене звезде поново доћи у посету – рекла је докторка Лејла Париповић.

Особљу дечјег одељења Института за Онкологију и радиологију, које са много пажње, љубави и нежности обавља свој посао и води бригу о малишанима, капитен Игор Ракочевић поклонио је урамљен дрес.

КК Црвена звезда се посебно захваљује компанији ДИВА и Спортексу уз чију свесрдну помоћ су обезбеђени пакетићи.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

3 comments

Ultras дец 26, 2012 at 00:13 Reply
NN дец 25, 2012 at 21:34

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 🙄 😆 😆 😆 😆

Reply
M.V.P дец 25, 2012 at 18:03

Svaka cast!!!

Reply

Leave a Comment