Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Ешкерт:“Учинићемо све да останемо лидери“

13511177747734Београдски ватерполо клуб Црвена звезда данашљим мечом у Кикинди против екипе ЖАК-а започиње други део првенства Србије. У наставак такмичења црвено-бели делфини улазе као лидери на табели са стопроцентним учинком, а томе су током првенствене паузе придодали и први трофеј намењен победнику Купа Србије, као и обезбеђен пласман у другу фазу ватерполо Евролиге.

О очекивањима, као и будућим амбицијама своје виђење изнео је првотимац нашег клуба Никола Ешкерт:

– Први део првенства смо осрадили на најбољи могући начин. Морамо бити задовољни, али и опрезни јер нас сада сви јуре. Потрудићемо се да и у наставку остваримо исти учинак и задржимо лидерску позицију, јер би нам то као и у купу омогућило лакши пролаз у финале плеф-офа. У наредном периоду гостујемо и Радничком у Крагујевцу, али и Партизану. Обе екипе су поправиле форму, а то се посебно односи на Партизан који није иста екипа као пре четири месеца. Биће веома тешко, али учинићемо све што је у нашој моћи да останемо лидери.

Ешкерт се осврнуо и на будућа искушења која Црвену звезду очекују у најеминентнијем европском клупском такмичењу:

– Остала су нам још два гостовања. Идемо прво у Швајцарску, а затим гостујемо у Дубровнику. У сваком случају важно је било да смо у Француској против Монпељеа били расположени и остварили значајну победу. Тиме смо сигурно обезбедили другу позицију пред наставак такмичења, па након Кројцлингена идемо у Дубровник да се без морања надигравамо са Југом.

Повезане вести

2 comments

Zvezda mi je sve јан 26, 2013 at 16:45

Dovoljno je samo reci 9:8!!!

Reply
IgorNbGd јан 26, 2013 at 15:18

hahahha, ma ove bre tučete 20 razlike bre….. Čekamo partizan u 1/2 LŠ da se igramo, da se igramo, da se igramo!!!!!

Reply

Leave a Comment