Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Црвено-бело дружење на штанду СЕАТ-а

1Кошаркаши Црвене звезде Телеком на прави начин показали су приврженост једном од од својих спонзора. Наиме, првотимци црвено-белих Вук Радивојевић, Борис Савовић, Бранко Лазић, Демаркус Нелсон, Елтон Браун и Мајкл Скот посетили су Београдски сајам аутомобила и штанд СЕАТ-а и на свој начин учествовали су у промоцији два нова модела – Сеат ЛЕОН и Сеат ТОЛЕДО.

Том приликом посетици сајма, љубитељи Сеата и фанови Црвене звезде дружили су се са кошаркашима свог омиљеног клуба. Имали су прилику да разговарају са кошаркашима о иновацијама из компаније СЕАТ Србија, да добију аутограме својих идола, али и да ћаскају са играчима о очекивањима за наставак сезоне. Као успомену на дружење са Звездиним кошаркашима Нелсоном, Скотом, Брауном, Радивојевићем, Савовићем и Лазићем присутни су на поклон добили и заједничку фотографију у СЕАТ раму, специјално дизајнираном за ову прилику.

Сви заинтересовани који су се фотографисали са кошаркашима, добили су могућност да учествују у занимљивој промотивној акцији. Након догађаја, заједничке фотографије биће постављене на Фацебоок страницу СЕАТ Србија на којој ће посетиоци, који су дали сагласност да њихове фотографије буду објављене, моћи да се тагују, а фотографије са највише лајкова добиће сјајне поклоне.Онај ко освоји највише лајкова добиће на поклон “Дан са Звездом”, који ће обухватати дружење са кошаркашима и гледање утакмице са места тик уз терен. Другопласирани ће добити карте за утакмицу, а трећепласирани мајице, качкете и пешкире.

СЕАТ је од доласка нове Звездине управе и менаџмента подржао наш клуб. Они су се показали не само као спонзори већ и прави пријатељи. Играчи су веома задовољни аутомобилима које су добили на коришћење и мислим да смо на тај начин спојили лепо и корисно. Спонзорски уговор са СЕАТ-ом је продужен до краја сезоне на обострано задовољство и надам се да ћемо и у будућности имати овако успешну сарадњу – рекао је Филип Сунтурлић, маркетинг менаџер КК Црвена звезда Телеком.

Елтон Браун од доласка у Београд на коришћење добио СЕАТ АЛТЕА XЛ и по његовим речима више је него задовољан:

Оно што је за мене веома важно то је да овај ауто има комфор, јер сам по прилично велик. Лак је за вожњу и веома удобан, тако да могу да изнесем само речи хвале кад је Сеат у питању. Ипак, морам да признам да је тешко возити у Београду, стално ми неко огребе кола, али то не може да угрози моју огромну љубав према овом граду – истакао је Браун, а на његову причу надовезао се Демаркус Нелсон:

Аутомобили су моја страст, једноставно их обожавам. Волим класичне аутомобиле, америчке олдтајмере. Овде у Србији возим СЕАТ ИБИЗА и мени у потпуности одговара.. Брз је, мали, лак за паркирање и врло удобан- констатовао је Нелсон.

Успешна сарадња компаније СЕАТ и Кошаркашког клуба Црвена Звезда траје од почетка 2012. године. СЕАТ је постао један од спонзора КК Црвена Звезда и тако ушао у ред пријатеља црвено-белих, а нема сумње да ће се успешна сарадња наставити.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment