Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Карте за Цедевиту од суботе у продаји

jaka blazicКошаркашима Црвене звезде Телеком у недељу 10. новембра од 17 сати у дворани Пионир предстоји још један веома важан меч. Црвено-бели дочекују загребачку Цедевиту, екипу која тренутно дели прво место на табели АБА лиге са скором од пет победа и само једним поразом. Дуел црвено-белих и Цедевите дерби је седмог кола регионалног такмичења и нема сумње да у београдском храму кошарке предстоји још један врло занимљив меч.

Карте за ову утакмицу моћи ће да се купе већ од суботе, 9. новембра од 10 часова на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије. Цене улазница су 300 (трибина), 600 (партер), 1000 (плава и бела ложа) и 1500 динара (ложа). На дан утакмице карте ће се продавати и на благајни дворане Пионир од 12 сати па све до почетка меча.

КК Црвена звезда Телеком позива навијаче да у што већем броју дођу у халу и пруже преко потребну подршку клубу у још једном веома важном мечу ове сезоне који би значајно могао да утиче и на коначан пласман на табели регионалног такмичења. Зато дођите у дворану Пионир и помозите Звезди да забележи још једну победу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Ninadu нов 7, 2013 at 14:29

Kako bi bilo prelepo da na nasoj klupi ne bude sedeo Dejan Radonjic….

Reply
vanja нов 7, 2013 at 15:22

Po ovom komentaru kapiram da veceras navijas za Kahu?? gledaj sa druge strane, kako bi bilo dobro da veceras iznenadimo Kahu pa da protiv Cedevite bude prava atmosfera.

Reply
Vanja нов 7, 2013 at 23:05

bravo ja 😉 kazem vam samo treba strpljivo, u Podgorici su Nelson i Mitrovic bili katastrofalni i cak su pojedinci trazili da se uruci otkaz Nelsonu kad veceras BoooooooooM. Svi uz Zvezdu, ima jos dosta prostora za napredak i bice ovo vesela sezona.

Reply

Leave a Comment