Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Бајковић: Дерби смо заборавили, морамо да победимо Рад

0203Фудбалере Црвене звезде у недељу од 13 сати очекује врло битан меч са Радом на Врачару, где црвено-бели већ годинама имају великих проблема да дођу до победе. За „Спортал.рс“ своја очекивања изнео је голман Црвене звезде, Бобан Бајковић.

Дуго не можемо да победимо на стадиону Обилића, али ако је икад време за победу то је баш сада. Дерби не постоји, то је затворена књига, Рад нам је сад важнији од Партизана. Ако не победимо, џаба нам и дерби и славље и све утакмице које смо добили. Због тога овај меч са „градјевинарима“ за нас има „историјски“ значај.

Ваљда је атмосфера боља него пред меч са црно-белима?

Враћено нам је самопоуздање, мирније чекамо наредну утакмицу. Верујем да смо све наше бонусе по питању киксева већ испунили, ако не и пребацили. Сад је време да уђемо у другу серију, победничку.

Одбрана је против Партизана деловала сигурније?

То је показатељ да је криза прошла. Ако смо могли против лидера и званичног шампиона да не примимо гол, зашто не бисмо сачували мрежу и против тима са Бањице, мада их ни једног тренутка не потцењујемо.

Колико је тиутула сад ближа?

О њој не треба да причамо, него идемо да побеђујемо, утакмицу по утакмицу. Прва је са Радом, па следи пауза, а онда још три меча до краја јесени. Наш циљ је да све те утакмице добијемо, не осврћући се шта ће у међувремену да уради Партизан.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Звезда шампион! нов 8, 2013 at 23:01

АЈМО ЗВЕЗДО ДО НОВА 3 БОДА ❗

Reply
ZOF нов 7, 2013 at 18:30

Jovan Krneta: Ja sam Zvezdina talija protiv Partizana .Nikad nisam izgubio u derbiju, gol protiv Radničkog mi je dao krila .Kiksevi su prošlost, izvukao sam pouke radom na taktičkim zadacima

Reply
DRAGI нов 7, 2013 at 18:32

Bravo Jovane , izrastas u velikog igraca na poziciji gde i mnogo stariji nemogu da se snadju!!!

Reply
DejO нов 7, 2013 at 16:55

Krneta: „…“
Bajko- copy-paste :PPP

Reply

Leave a Comment