Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

И званично: Без Шилба против Нижњија!

Blejk Silb2Кошаркаши Црвене звезде Телеком вечерас у 23.20 летом преко Москве путују у Нижњи Новгород на мегдан истоименој руској екипи у оквиру другог кола Л групе ЛАСТ 32 фазе Еврокупа. У саставу црвено-белих за овај меч неће бити америчког интернационалца Блејка Шилба који са екипом неће путовати у Русију.

Управа клуба подржала је став тренера Дејана Радоњића, руководство Црвене звезде Телеком је одржало састанак са Шилбовим менаџерима који су упознати са овом одлуком, а коначан став је заједнички усаглашен.

Меч између Нижњег Новгорода и Црвене звезде Телеком на програму је у среду 15. јануара са почетком у 16 сати и 40 минута уз директан пренос на ТВ Б92.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

132 comments

DENDA јан 14, 2014 at 11:15

MA VREDI GA MALO SACEKATI NIJE ZABORAVIO DA IGRA STA VAM JE, TVRDIM DA JE ON IGRAC ZA VELIKE UTAKMICE ZA FINALA, PA LJUDI AKO NJEGA OTERAMO A DOVEDEMO CAKAREVICA KAO STO SE PRICA ONDA STVARNO OVO STO TRENUTNO RADIMO I STO POSLE DUGO GODINA POKUSAVAMO DA NAPRAVIMO NEKI REZULTAT VISE NECE IMATI NIKAKVOG SMISLA, PA KAKAV CAKAREVIC LJUDI, ONDA ILI JA NISTA NEZNAM ILI NISTA NE RAZUMEM, ALI JEDNO ZNAM DA CU UVEK BITI UZ TEBE KAKVA GOD BILA NA TERENU . NA CELOM SVETU MI JE SVE………….. ZIVELA ZVEZDA.

Reply
hemomicin јан 14, 2014 at 11:01

Mi smo sami sebi najveci neprijatelji ,netreba nam niko drugi,sad kad smo se konacno stabilizovali kao klub,prvi u aba ligi,odlicno krenuli u eurokupu I medju glavnim kandidatima za osvajanje istog,posle 15 godina odlicno ucesce u euroligi gde smo pokazali da mozemo sa svakim,i sve ovo nama nije dovoljno nego cemo sada da teramo igraca zato sto nedaje na svakoj utakmici po 30 poena nema 15 skokova,,8ukradenih I 26 asistencija,pa cak I da se nezalaze kao sto prica radonja(isti je insistirao da dodje)nije sad vreme da ga najurite na pola sezone ova stoka jedva ceka da pere usta sa nama kako imamo para za bacanje,covek ocigledno zna mnogo kosarke to je tip igraca koji ce da proradi kad bude bilo najpotrebnije netreba sada da nekim nepromisljenim potezima narusavamo dobru I pobednicku atmosferu u ekipi I to zato sto shilb neume ili nerazume ono sto mu radonja mag basket govori,bolje bi bilo radonji da kad je shilb u igi promeni nesto u taktici pa ga iskoristi na bolji nacin,sve u svemu smatram da treba pustiti coveka da zavrsi sezonu pa tad neka odlucuju o njegovoj sudbini sada nikako.

Reply
e srbende... јан 14, 2014 at 04:01

Bravo pismeni srbijancu!

Reply
todor јан 14, 2014 at 01:40

daj nam sunca, daj nam sunca….

Reply
ја јан 14, 2014 at 01:27

koliko te placa JSDP da pises te komentare, koliko si bolestan

Reply
e srbende... јан 14, 2014 at 04:02

Jel’ bolestan….JESTE!

Reply
ја јан 14, 2014 at 01:09

zasto dozvoljavate uvrede i trolovanje ovih grobarskih likova koji su se nakupili da provociraju. teraj svinju debelu, sta te briga za nas

Reply
Zvezdas S јан 14, 2014 at 00:47

U redu nek ide Silb,ali nemojte dovoditi igrace tipa Cakarevic,Vitkovac itd ,po meni je bolje dovesti Gudurica ili Dobrica koji u FMP igraju zaista dobro,ili Novaka.Kazu iz Zvezde najavljena Bomba,Cakarevic dolazi,po meni je to vise petarda-u prevodu velika 0.

Reply
Кокс звани Вокс јан 13, 2014 at 22:47

By Ivan Vukoje

Ja sam jedan od onih koji je „UMIRAO“ u lepoti igre Blakea Schilba, voleo da gledam njegove poteze, asistencije, kosarkaski IQ! Prastao nu lose odbrane, nepozrtvovanje, indolentnost u nekim trenutcima! Branio ga kada su ga napadali, hvalio i vise nego sto treba kada je bio dobar! Brinem se za sebe, iz razloga sto me vesti o njegovom odlasku ovoliko potresaju! Iz tog razloga sam resio.da sebi, a i svima vama na stranici opravdam ovakav potez uprave i strucnog staba! Sinoc nisam spavao, pa sam gledao njegove meceve u FRA, gledao sam polufinala i finala tamosnjeg prvenatva, moram odmah da vam kazem da je to sa ABA ligom odnos nebo i zemlja! Mozda cak i univerzum, zemlja! Tamo odbrana ne postoji, udvajanje ne postoji, batine ne postoje, tamo je to ocigledno zabava za siroke.mase, pa se kosarci tako pristupa! Samo da bude lepih poteza, asistencija,.zakucavanja, trojki preko deset ruku i u sto manje sekundi do kraja! E sad istini za volju, Blake je kao porucen za tako nesto, zato.je i obozavan toliko! On se covek bukvalno SPRDAO sa igracima tamo! On i nas nesudjeni Delayni su u najmanju ruku Jordan i Pipen tamo! Ali odbrana ne postoji ni nad njima ni od strane njih! Ajde rekoh da vidin i tu.utakmicu.EL kada je bio igrac kola, igrali su protiv italijanskog AJ-a, utakmica, opet kakva njemu odgovara, na.poen vise, bez mnogo jake odbrane, Shilb tu pliva kao.riba u vodi! Definitivno je.igrac extra kvaliteta, napadacki, ali da ima brzinu, volju za defanzivom, ne bi bio u evropi, nego.u.NBA!!! No, ne bi mi ni to dovoljno sto sam prvi put analizirao meceve tamo nekog Shalona, boze, mislio sam da ludim! Gledam utakmice Shalona i vracam unazad, gledam lose odluke defanzivaca, lose postavke.u.odbrani, trazim Shilbove greske! Nije me mrzelo da izvucem sve index poene ABA lige od prvog do 16og kola i uporedim ih! Uzeo sam u obzir index poene svih „NOSILACA“ nase SPOLJNE linije i uporedo da bi slika bila sto jasnija uporedio index poene sa partizanovim Kinzijem na poz 3 koji je takodje najplaceniji stranac u zemlji sta god iz KKP pricali, primaju po mojim informacijama priblizno iste, ako ne i indenticne plate! Evo i do kakvih sam saznaja dosao!

Krenucemo od prvog kola ABA lige:

1. Kolo vs Siroki L (W znaci pobeda, L poraz)

* Nelson 11 indp * Blazic 4 indp * Jenkins 13 indp * Shilb 17 indp

@ T. KENSEY 15

2. Kolo vs Igokea W

*Nelson 17 * Blazic 1 *Jenkins 18 *Shilb 11

@T. Kensey 13

3. Kolo vs Radnicki W

* Nelson 3 *Blazic 1 *Jenkins 9 * Shilb 17

@ T. KENSEY 7

4. Kolo vs Olimpija W

*Nelson -3 *Blazic 7 * Jenkins 9 * Shilb 13

@ T. KENSEY 15

5. Kolo vs Szolnok W

* Nelson 11 * Blazic 6 * Jenkins 12 * Shilb 9

@ T. KENSEY 32

Ovo ce se katastrofalno odraziti na prodaju albuma i slicica! Ko je lud da kupuje slicice sa igracem koji nije u timu?! Ja sigurno necu, nisam krava muzara… Pa duplikati, pa nerviranje..

6. Kolo vs Buducnost L

* Nelson 0 * Blazic 4 * Jenkins 4 *Shilb 5

@ KENSEY NIJE IGRAO POVREDA!!!

7. Kolo vs CDVita W

* Nelson 23 * Blazic 6 * Jenkins 11 * Shilb 8

@ KENSEY IZ POVREDE 8

8. Kolo vs Partizan W

* Nelson 15 * Blazic 7 * Jenkins 8 * Shilb 11

@ KENSEY 10

9. Kolo vs Mega V. W

* Nelson 6 * Blazic 9 * Jenkins 1 * Shilb 27

@ KENSEY -1

10. Kolo vs Krka W

* Nelson 25 * Blazic 3 * Jenkins -1 *Shilb 7

@ KENSEY 11

11. Kolo vs Zadar W

* Nelson 12 * Blazic 7 * Jenkins 10 * Shilb 6

@ KENSEY 14
Ivan Vukoje
5:15pm
Ivan Vukoje

12. Kolo vs MZT L

* Nelson 15 * Blazic 5 * Jenkins 6 * Shilb -3

@ KENSEY 16

13. Kolo vs Cibona W

* Nelson 19 * Blazic 4 * Jenkins 17 * Shilb 8

@ KENSEY 27

14. Kolo vs Siroki W

* Nelson 23 * Blazic 1 * Jenskins 0 * Shilb 2

@ KENSEY -2

15. Kolo vs Igokea W

* Nelson 9 * Blazic 17 * Jenkins 18 * Shilb 2

@ KENSEY 16

16. Kolo vs Radnicki W

* Nelson 10 * Blazic 18 * Jenkins 10 * Shilb -3

@ KENSEY 22

Kumulativno gledano pojedinacni doprinos ekipi kroz sve kolone Individualne statistike, izgleda ovako:

NELSON 196=12,25 pg BLAZIC 100 = 6,25 pg JENKINS 147 = 9,18 pg SHILB 137 = 8,56 pg

@ KENSEY 203 = 13,5 pg!

* ako mu izuzmemo ove tri utakmice sa redukovanom minutazom i racunamo samo prvih 13 kola Shilb ima 136 indp ili 10,46 pg, sto je jako, jako slabo za ulogu koju ima!

Nakon ove duboke analize moram da priznam da je Blake bio jedna sarena laza, lepo upakovana u mnogo atraktivnih poteza, ali jako skromnim doprinosom timu! Da kazemo da je ovo realna slika njegovog ucinka jer se potiru njegove DO asistencije, sa individualno i timski losim odbranama! TAKO DA IMA ITEKAKO ELEMENATA ZA OTKAZ! Ako se uzme u obzir da je OPOMINJAN da mora da se promeni, a promena nije bilo, i Coviceve reci.da mi nismo KRAVA MUZARA stoje u potpunosti!

Ja prvi priznajem da me je prvog obmanuo lepotom u igri koju donosi, ali ona nije faktor koji donosi trofeje! Slazem se sa svima koji kazu da ce ovo.mozda narusiti mir svlacionice, a mozda i nece, mozda ga je njegov.odnos vise rusio nego sto ce odlazak! Videcemo! Ne preostaje nam nista nego da vidimo! Ne verujem da nece doci pojacanje, sada na njegovo mesto.imamo sirok izbor jer moze da dodje stranac, valjda ima takvog na trzistu, kao sto.je bio Omar Tomas u sred sezone! Nece nasi sedeti.skrstenih ruku kao.sto niau.ni vezano za 4 ku, a pricali su da od pojacanja nema nista!

Ovaj rez je ocigledno morao da se desi! A sad na pitanje zasto nismo cekali njega, a cekali smo Nelsona, Jenkinsa, Jaku, Katica…

Odgovor je jednoatavan, oni su svi pokazali reakciju, i kada im nije islo.davali su sve od.sebe, a.to sportisti nikada ne moze da se ospori! Kad da sve od.sebe oprostis.mu.i.kos mec, nedelju, mesec, dva, tri…

Kod.Shilba ocigledno ima sujete, jer ako ne moze da se apusti u stav i odigra najbokje.odbranu sto.koze,.pa i neka ne bude dovoljno, ali da svi.vidimo.da.je.dao sve od.sebe… Pored toga ocigledno.je.da je delio.utakmice.na velike i male! Sa daleko vise motiva i zara je igrao EL, a ABA utakmice bukvalno, onako sa pola gasa! Tako se ne igra ako.si lider! I nije istina da ga nismo cekali, ako.se pogledaju gore navedene brojke, mi njega cekamo od pocetka.sezone! Svojin kvalitetom koji ima uz malo.truda u defanzivi za minute koje je imao, morao.je.da ima index korisnosti.u proseku bar 15!!! Umesto.sto.je.igrao prosecno, a imao po dva ili tri vanserijska.poteza po mecu!

Covic je slikovito objasnio, “ imao je priliku da cupa i.da grize“, on to.ne da nije radio, nego je.dopustao nonsalantna istrcavanja u kontre kao da ga nema, suteve za tri.u.lice.bez podignute.ruke, back-door.utrcavanja! On zna znanje, a odbrana je.snaga volje, koju on ocigledno nije imao ni malo, stoga.sam i razocaran.Definitivno su mi osecanja pomesana, ocekivao sam mnogo vise, nisam uvidjao problem u njemu, ovo je za mene sok, ali nakon analize, skroz pravican postupak! Moramo da idemo dalje, Zvezda je iznad svih nas, ne samo.iznad Shilba! Tako da njemu i njegovoj.porodici.neka.je.sa srecom, a mi u nove pobede!

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 23:12

Ja sam iz ove tvoje analize zaključio da je Nelson igračina.

Reply
Кокс звани Вокс јан 13, 2014 at 23:24

Није моја,али се слажем.Јесте играчина!

Reply
Кокс звани Вокс јан 13, 2014 at 23:27

Иначе да се зна,ја сам ову анализу прекопирао са фб-а од једног човека,али с еу потпуности слажем са истом.Зато сам и поставио

Reply
todor јан 13, 2014 at 23:46

pa, što ne stavi analizu radenovića-jer bi odmah riknuo kompjuter…šta bi onda za njega trebali reći, od njega treba oduzeti sve pare koje je dobio za onakvu bruku od (ne) igre…

Кокс звани Вокс јан 13, 2014 at 23:52

Па не мој баш тако о њему..Он се макар и труди али овај ништа!Раден је добар у одбрани,чак шта више одличан,напад је лош(да не кажем катастрофалан) али биће боље..
Њега нпр. вреди чекати!

Бранимир јан 14, 2014 at 00:27

Е сад си ме разочарао. То си тек сад закључио?

Reply
Baki јан 14, 2014 at 09:40

Svaka Cast. Sjajna analiza, ko god da je pisao.

I jos nesto, ne reagujete na provokacije tipova kao Todor i sl.

Reply
Aca јан 14, 2014 at 19:16

Konacno „pismen“ komentar! nemam sta da dodam……

Reply
Ryber Palunko јан 13, 2014 at 21:53

Ovo Čović pravi mjesto za Gašića, kad već nije uspio u FK.

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 21:23

Jedini koji nije komentarisao ovu vest je veliki pravi zvezdaš, sigurno su ga uhvatili i smestili u lu.dnicu. Ne brinite, napisaću ja umesto njega: predsedniče Naše Crvene Zvede Čoviću isteraj iz Naše Crvene Zvede Šilba koji se ne bori za Crvenu Zvezdu i dovedi Čoviću u Našu Crvenu Zvezdu kao zamenu za Šilba Tijaga i Vasilića iz Slobode i Lukovića iz Zenita predsedniče Naše Crvene Zvezde Čoviću! 😀 😛 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Ryber Palunko јан 13, 2014 at 21:40

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Reply
Кокс звани Вокс јан 13, 2014 at 22:48

Издоминирао ХАХАХАХАХХА

Reply
mb87 јан 13, 2014 at 22:59

Kapa dole! Odmah u strucni stab…

Reply
Fornicator јан 14, 2014 at 00:19

Što ti je stara škola – da nisi rekao, ne bih ni znao da ovo nije ona bud.ale.tina… Kapa dole, kralju! 😀 😀 😀

Reply
Biće dana,biće leta јан 13, 2014 at 21:17

ocigledno je da je Covic imao veca ocekivanja od eurolige zbog cega je i doveo Silba. Sa kritikama treba sacekati,ako od ovih para koje se daju Silbu dovedemo neku odlicnu trojku i rezervnog pleja nista nije toliko strasno.

Reply
todor јан 13, 2014 at 21:10

ćoro je ogulio ovoliki beograd a ne da ne oguli zvezdu…

Reply
Бранимир јан 14, 2014 at 00:15

тоша је неуморан.

Reply
... јан 14, 2014 at 15:13

Coro idi komentarisi zdravlje svog trenera a naseg predsednika ostavi na miru, kompleksasu

Reply
jesu li oni normalni?!?!?!?!?! јан 13, 2014 at 21:01

AKO DODJE ONAJ CAKAREVIC KAO ZAMJENA,ONDA STVARNO NISU NORMALNI!!!!!!!!!

Reply
tea јан 13, 2014 at 21:06

Pa da li si ti normalan kad verujes u to?

Reply
Boban јан 13, 2014 at 20:52

Pravda za Šilba!

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 20:55

Šilb za predsednika Srbije!

Reply
Fornicator јан 13, 2014 at 20:42

Ljudi, ne znam čemu se čudite. Pa svi znate da je Čovićev sistem sve samo ne dugoročan. Ko podbaci, odmah napolje. Setite se vrteške sa FMP igračima i trenerima. Da smo imali dva poraza više u ABA ligi (kao što smo igrom i zaslužili) već bismo imali i drugog trenera. Ne znam samo kako je istrpeo Đenku i Katića za one igre u prvih par meseci.
Dakle, sigurno nećemo ostati na Simonu i Laziću (to bi bilo samoubistvo), nego dovesti dva nova igrača za Šilbove pare. E sad, da li Radonja može da ih uklopi ovako kasno u sezoni, to je teško reći…

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 20:55

Ne bih rekao da je sistem kratkoročan, imamo vrhunske mlađe kategorije. Preporučujem svima da pogledaju neku utakmicu juniora, da vidite kako deca igraju i kako su atletski pripremljeni.

Reply
lakarije јан 13, 2014 at 21:09

tako je, cak je skoro izaslo da je ne znam koja tacno generacija iz mladjih kategorija oduvala panateneikos na turniru sa preko 50 razlike, ako neko ima mladje kategorije u ovoj drzavi to smo mi 😉

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 21:14

Gledao sam ih uživo, izgledaju kao da imaju po 10 godina više, a igraju kao kad se otac igra košarke sa malom decom, pa oni nemoćno skakuću oko njegovih nogu.

Reply
lakarije јан 13, 2014 at 21:18

ekstra! samo to treba lepo da iskoluju do prvog tima malo kroz fmp i da osvojimo evropu sa nasom decom, nadam se da se nece dogadjati kao u fudbalu da ih odvodi ko hoce, ali mislim da nece covic to dozvoliti 🙂

Fornicator јан 14, 2014 at 00:22

Nadam se da ste u pravu. Ali i FMP je bio najbolji u Evropi u tim uzrastima, pa ništa nije iskoristio. Bojim se da će pre biti da ćemo često menjati skupa pojačanja, nego koristiti naše talente… ‘Ajd’ bože pomozi pa neka me vreme demantuje…

Reply
Petak 13-ti јан 13, 2014 at 20:41

Sram vas bilo!Toliko od mene!

Reply
DS јан 13, 2014 at 20:16

http://www.telegraf.rs/sport/918996-zvezda-nasla-zamenu-za-silba-marko-cakarevic-u-crveno-belom-dresu

Ja imam info da se krenulo u ofanzivu Dangubic,Novak i Jokic Je li neko zna koje ovaj Jokic?

Reply
aca nis јан 13, 2014 at 20:17

Megin centar i cetvorka, mlad, dobar sut ima sa distance.

Reply
DS јан 13, 2014 at 20:21

Nisam ga gledao znam da je Dangubic igracina i Novaka sam slabo pratio ali ako dodju njih trojica onda neka ide Silb i ako ga gotivim maksimalno

Reply
DS јан 13, 2014 at 20:31

Sto franjevci davaju minuse ima da puknu od muke nije mi jasno kako mogu visiti ovde stalno ja na njihove sajtove ne bi usao da mi neko plati

Reply
Denis јан 13, 2014 at 20:31

Jel ti jos nisi skontao da Telegraf ne pise ni 5%istine. Sve same nebuloze

Reply
DS јан 13, 2014 at 20:33

Pa ako ovo nije nebuloza ona sa Covicem nesto nije uredu treba ici na posmatranje

Reply
zvezda јан 13, 2014 at 20:08

hahahahahaha izgleda da je zamena za Silba Marko Cakarevic… samo cu reci ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Fornicator јан 13, 2014 at 20:07

Ovaj potez kluba mi daje nadu da zaista postajemo ozbiljan KK. Prava stvar – foliranta i zabušanta se rešiti na vreme, jer titule osvajaju fajteri, a ne pič.kice!

Reply
Ryber Palunko јан 13, 2014 at 19:41

Nek’ rade šta hoće, ali za mene više nema ‘sledećih sezona’, ova je ‘poslednja-sledeća’, a onda, što se košarke tiče, kačim ‘kopačke o klin’. Što se mene tiće, vječito drugi ili ugašeni, potpuno mi je isto.
Gotovo sam siguran da ovo znači još jednu propalu sezonu u nizu, jer je situacija preslikana kao ona od lani, ali dobro…neka rade kako misle da je najbolje, što ‘van basten’ kaže, na kraju je zaslužna ili odgovorna uprava i ako opet ispuše, ni milion saopštenja neće imati nikakvu važnost.
Što se eventualne zamjene tiče, ne budite naivni. Koji to, iole vrijedan igrač nema angažman u ovo doba godine?

Reply
Mikeli јан 13, 2014 at 20:39

Nema shilb

Reply
Ryber Palunko јан 13, 2014 at 21:43

🙂

Reply
van basten јан 13, 2014 at 19:30

slika i prilika kako bi izgledao i fk kada bi postojao gazda.nema zabusavanja,svaki evro zaradjen po zaslugama.cim ne pruzas partije koje se od tebe ocekuju sledi zbogom.e sad kakve su posledice videcemo,tek pocinju prave utakmice,4 pehara i to sva 4 ocekujemo, sa silbom ili bez njega,gazda je odgovoran.

Reply
Делија Осветник јан 13, 2014 at 19:18

Ово је аматерски потез наше управе та пред највашнију или једну,од најважнијих утакмица сезоне направе,овакву глупост.Шилб је јако добар играч али,у задње време игра јако лоше разлог не знам нити ћу да улазим,у то,а радоњић је јако лош тренер који ради јако лоше са овим играчима.Човић је требао ово лепо да реши са Шилбом и Радоњићем да медији не буду упућени,у ово сад ће 10 дана само да се прича,о овоме.И моје је мишљење да,ако Шилб хоће да игра,а у великом је паду форме нек га сачекамо нормално је да,у току сезоне мора да се деси пар форме,а ако не буде желео нека се узму паре за њега и нек се доведе неки добар играч надам се да,у овом тренутку имам на тржишту таквиш за наш клуб.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:58

Објаснио.

Reply
aca nis јан 13, 2014 at 19:10

Pominje li se neko umesto njega?

Reply
Nebo јан 13, 2014 at 19:58

Da verovao ili ne Marko Cakarevic,s konja na magarca..

Reply
neshha јан 13, 2014 at 19:59

Kad se nisam slogirao-na jednom sajtu nadjoh,nadam se novinarsku patku,da dolazi Cakarevic.Pa nece valjda to da nam urade???

Reply
aca nis јан 13, 2014 at 20:08

Nadam se da nece, on covek samo odbranu igra, limitiran igrac mnogo. Mislim sad igra u metalcu.

Reply
aleksandar sd јан 13, 2014 at 20:27

Pa kako ne znas, mi cemo kod Radonjica samo odbranu da igramo,napad nam ne treba,koseve ce da daje Covic tvrtko mali iz publike.

Reply
pera јан 14, 2014 at 09:48

Ovaj igrač je dobijao mnoge utakmice za debelog. Kolika je gnjida on je njega i Djekića srozao. Marko je mlad igrač ima 25 godina i znajući kakav voljni elemenat postoji vrlo brzo bi proigrao. Dalje Tadija će biti ta trojka sa šutom kad mora da prodje a Čakarević da zatvori dvojku i trojku. Pametno je već sada praviti ekipu za našu ligu ali pod hitno rasteretiti Nelsona Novakom. Dakle glavni zadatak uprave je dovodjenje Novaka i oporavak Luke. Kakvo ostajanje novaka do kraja sezone platiti igrača koliko treba i ne dati debelom nikakve šanse da ga otme pogotovu jer je dečko Zvezdaš. Daćemo mu mi i vreme i podrđku kakva treba da bude najveći.

Libijac јан 13, 2014 at 18:56

poenta je njegova plata od 600 000 evra!!! S tim parama placamo Bobija, Raska i Nelsona! A takav igrac ne sme sebi da dozvoli da ima po 5 izgubljenih lopti u drugom poluvremenu! Je l’ ima sad nesto nejasno????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Reply
1991. јан 13, 2014 at 19:01

Ti si neki finansijski direktor u klubu da znaš koliko mu je plata? Šta ja sve čitam ovde…pre je bila plata 400-500 hiljada kao vi govorili ne znam iz kojih izvora a sada smo došli i do 600 hiljada do kraja dana će plata da mu bude i 800hilja…Ne ne može da mi bude jasno nikako jasno šta vi izmišljate….Jer tebi jasno možda?

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:53

Па са урачунатим топлим оброком, регресом и одвојеним животом.

Reply
БруталноРеалан јан 13, 2014 at 19:17

Ал’ ево питам ја тебе – ко га је направио најплаћенијим? Ко је одговоран за његов уговор? Ко је прихватио 600 ‘иљада? Пробај да одговориш или неко други а да не кренете да ме бојите у црно-бело. Прошло је ваљда време једноумља, или није.

Reply
aca nis јан 13, 2014 at 19:27

Silb je bio prva zvezda tima koji igra evroligu, znaci nece da igra za dzabe. Mi ako hocemo neki trofej da osvojimo, realno treba da imamo budzet 3-5 miliona. Ako imamo budzet takav kakav imamo onada prva zvezda treba da ima oko 500. 000. Iskreno, ne znam koliko zaradjuje Silb, ali tako stoje stvari svuda kad hoces da imas vedetu. Svaki tim ima po jednog najmanje takvog, samo kod nas ovaj se nije uklopio i to je sve.

Reply
Vladimir јан 13, 2014 at 19:33

A ti ćeš kao da objasniš onom kome je nejasno? Tako se tati i mami obraćaj, p**ko isfrustrirana. Takvi kao ti nisu navijači, nego hemoroidi u turu svake uprave.
Čović ih plaća i ima pravo da otpušta koga hoće, jer to je njegov privatni klub. Ne znam, koji si ti tu k***c, sem venozna nabreklina u rektalnom predelu?

Reply
todor јан 13, 2014 at 21:01

koja si ti odvratna seljačina…

Reply
ja јан 13, 2014 at 20:23

najjaci ste vi sto glumite insajdere, cifre variraju od 400k, 500k, 600k, izgleda da ste svi drzali svecu kad je silb potpisivao ugovor

Reply
Top јан 13, 2014 at 18:53

ako izgubimo sutra možda ga i vrate u tim ali ako pobedimo sigurno smo ostali bez njega. Znači i bez titula.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:56

Изгубићемо.
Нећемо га вратити.
Узећемо титуле.

Reply
forza stella rossa јан 13, 2014 at 18:50

Prerano su počeli napadi na Čovića.Poznavajući njegovu sujetu mislim da je veliki rizik napadati ga.Uvek moramo imati na umu kako je sve počelo,i šta je ko uložio u zajednički projekat.On je dao hale,hotel,pare,a mi ime,nekoliko igrača,i navijače.Zajednička nam je mrznja prema Partizanu.Neko bi rekao da je projekat večit,ali kada je Čović u pitanju ništa nije sigurno.On je ovim dobio povratak na politicku scenu,od „mafijaske pudlice“ skočio do čoveka za opštu upotrebu.Mi smo konačno dobili ozbiljnu priliku da prekinemo ovu nepodnošljivu dominaciju.Zato,pamet u glavu!

Reply
Fornicator јан 13, 2014 at 20:24

U pravu si 100%. Čovića ne treba izazivati nego ga podržati sada kada smo mu dali odrešene ruke. Ako ga navijači naljute (a već smo blizu toga), znamo iz njegove političke prošlosti kako on to rešava. Ovo iz tvog komentara da nam je zajednička mržnja prema grobarima, ja vidim kao problem. Jer on je u ovo izgleda ušao da uništi Partizan a ne da ojača Zvezdu, i zato se bojim da će se iznenada povući ako ne bude uspeo (a teško je uspeti, jer ona bagra se ukorenila svuda gde treba, i zasad imaju prejaka leđa). Naš projekat nije večit, ništa nije sigurno, nikome blanko podrška, oprez da sačuvamo Zvezdu jer sve dok nam je i zakonski ne vrate, nemamo nikakve garancije! Dakle, i što se Šilba i što se ostalog tiče, predsedniku podrška, ali nikako ne smetnuti s uma ono što o čoveku znamo od ranije…

Reply
1991. јан 13, 2014 at 18:48

Šta je Šilb uradio?…….treci poenter ukupno iza Bobija i Nelsona(bio i prvi dok mu znacajnu nije redukovana minutaza),drugi asistent(iza nelsona) .Kad se ne zna šta da se radi sa loptom daj Šilbu(on je to ne retko uspesno izvrsavao) Mislite li da su u evroligi svi treneri ludi protivnickih klubova ludi da su svi smisljali specijale i udvajanja na silbu a vi ste pametni…Žao m je samo što ne videte neke stvari nego kako Čović kaže tako je.Njaveći problem nije njegova odbrana kako kaže crnogorac problem je plata koju je on zaslužio u nekim utakmicama u nekim i ne..Počnite da razmišljate svojom glavom ne budimo ciganšture one najgore..

Reply
Aca јан 13, 2014 at 19:15

ja sam ciganstura koja je isla na sve utakmice u beogradu (evropa i aba) i mogu da kazem da je silb pokazao nista! Doveden kao najveca zvezda, placen, uslovi za rad a ponasa se kao ajverson! Ovo je Beograd, kosarkaski pismen grad i njegova igra je ovde provaljena. Njegov odnos prema igri je NULA, energija na terenu dve NULE……
sretno mu bilo ali nismo mi klub za njega a on igrac za nas.

Reply
... јан 13, 2014 at 18:44

blake, todor,bbrs, deki, likovi koji pljuju po klubu i Covicu do sada su se samo javljali na forumu da pisu : razbi FMP i slicno, a imaju podrsku pojedinaca na sajtu. Sada oni sole pamet ko treba da ostane a ko da ide. Da li je moguce?

Reply
Baki јан 13, 2014 at 18:48

To je sve „grobari tastatura“, podgrupa velikih i najboljih samoproglasenih dvoranskih navijaca na svetu 🙂

Reply
todor јан 13, 2014 at 21:06

sve ove što si nabrojao su objektivni ljudi, govore faktičko stanje, a nisu zaluđeni onim ćorom koji će nas upropastiti, zamisli se zbog čega grobari protiv krke napune pionir sa 5500 gledalaca a naši to ne mogu ni protiv bilbaa….

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:51

Фактичко стање је мало другачије него што га ти видиш. Вјерујем да си залуђен Ћором, али то је ипак само твој проблем. Можда си визионар, али твоја слутња о пропасти Звезде је ипак само твоја фикција или жеља, а у сваком случају класична хипотетика. Нисам знао да је Крка напунила Пионир у већем броју од Билбаа. Због чега фрањевци подржавају свој клуб – зато што су му вјерни. Или … шта?

Reply
Denis јан 13, 2014 at 18:40

Ja bi voleo da ostane, ali Silb je najplaceniji sportista u Srbiji. Plata mu je oko pola miliona. Nismo prosli grupu u evroligi, a tribine vecito prazne. Od cega mislite da ce placati Silba? Omar Tomas je bio daleko manje placen, Lovernj kod komsija daleko daleko manje placen.Za te pare mozemo dovesti i boljeg.
Navijaci napunite tribine, popunite kasu kluba pa onda kukajte.
Procitah komentar gde pise da nam na celo KK FK i SD Crvena zvezda sednu Kokeza, Toncev i Vesic pa da se ugasimo preko noci. To pojedincima i treba jer i ne zasluzuju ljude poput Covica koji nas je digao iz pepela. Nije zlato, ali bolji doci nece sigurno.

Reply
Baki јан 13, 2014 at 18:46

Ma svaka ti cast! Bravo, pravi komentar!!!! Slazem se sa svim. I opet, kao sto sam vec par puta spomenuo, ovi sto patoloski mrze Covica su verovatno grobari…

Reply
Denis јан 13, 2014 at 18:56

Brate samo ne treba da zaboravljamo preko noci ko nam je valjao.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:34

Или левати.

Reply
aleksandar sd јан 13, 2014 at 20:31

Omar Tomas je ovde kod nas bio dosta manje placen zato sto je bio pobegao iz italije pa zato. Nije on bio manje placen zato sto voli, posle u narednom klubu je placen mnogo vise nego Silb sada. Tako da to ne moze da se uporedjuje.

Reply
Zemun navija za ZVEZDU јан 13, 2014 at 18:38

Mislim da je ovo ogromna greska koja nas moze kostati dosta toga, ali sacekajmo da vidimo konacan epilog, mozda je covek samo kaznjen , ali zaista se plasim da cemo izgubiti, po meni, najboljeg igraca kojeg imamo, koji bi mogao da proradi bilo kada, i to mozda bas onda kad bude najvaznije.

Reply
strucnjak јан 13, 2014 at 18:37

U slucaju poraza,trazimo ostavku radonjica,ne bih me cudilo i marjanovica da odstrani posto covek nema neku minutazu,a covek razbija!Ako Silb nije dobar,sta reci za radenovica,lazica,u nekim trenutcima i za katica!?Taman napravimodobar tim,mi se raspadamo! radonja daj ostavku,ne gradi se karijera kod nas,nego se dostize vrhunac karijere!

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:32

Стручњак, ко се, јадан, распада? О чему причаш?

Reply
БруталноРеалан јан 13, 2014 at 18:28

Мени само није јасно, па кад су сви напали Радоњу бранио сам га, веровао да може да направи неки систем и шта ја знам.. Али пријатељу шта је ово сад? Буквално тера човека кога је сам изабрао. А 6 месеци прво њега терају после сваке утакмице, добије подршку управе и ево све је ок први смо, добри у Европи итд. Шта ‘оћу да кажем, карма је чудо овако и он може врло лако одлетети. Ко се мача лати фазон.
А аргументација да њега боли туксон за одбрану, да се манекенише ми је смешан. Нађите клипове, његова игра је идентична где год је играо. Шта се сад ишчуђавају, па рекоше да су скаутирали? И потписали на 2+1 за 600,700 кол’ко већ годишње. Па је л’ он сам дошао и узео нам паре? Све се ово знало одавно, и сад сви перу руке шатро изненађени. Не иде то тако, а таман је све лепо кренуло.

Reply
torh јан 13, 2014 at 18:18

Silbu dati jos jednu sansu !! Padovi forme su normalni ! Ne radi se to ovako !!

Reply
Nemanja јан 13, 2014 at 18:02

Isto ovo su radili i Almondu,drkaju ga sedi na klupi do 3 cetvrtine e kad udje ocekuju da igra kao Lebron. Jos Radonjic nesto prica,smesan trener,videlo se u nekim zavrsnicama da ne zna jednu obicnu akciju da nacrta,u Kragujevcu se lomi utakmica a Radenovic uzima loptu pravi se faul nad njim a najgori suter sa penala.Nije ovde ni Shilb problem,problem je centar koga nemamo.

Reply
Igor јан 13, 2014 at 18:09

Nemamo centra?? Katic koji je bio najprijatnije iznenadjenje i Marjanovic? Sta bi ti? Kada smo imali bolju centarsku liniju???? Ili previse pratis NBA ili zivis u oblacima…

Reply
Nemanja јан 13, 2014 at 17:57

Ja mislim da samo hoce malo da ga dozovu pameti, da se osvesti i da postane svestan gde igra…kome ovakav igrac ne treba?? realno je dobar igrac i treba nam ljudi…setite se Nelsona prosle sezone, do plej ofa nista posebno, a onda je pokidao!!! dace bog da ostane, da pokida u plej ofu kad bude trebalo i da ostane jos dve godine posle toga koliko i ima ugovor! Podrska za Silba, mislim da mu je sad potrebnija nego ikad! pozdrav braco

Reply
Djenka јан 13, 2014 at 18:05

Ma lose mislis,kod Covica toga nema.I da je davao po 50 poena po utakmici,a da se na primer Covicu ne svidi sto obuva sive carape,dobio bi sut kartu.Covek je takav uvek bio,i ostace takav,a jos je na klupu doveo slicnog njemu,tako da mozemo da se oprostimo od titule i ove godine.A uskoro ocekujem da jos nekog unisti kao Silba,Skota,Brauna,a mislim da je prvi sledeci na listi Jaka Blazic.Daj boze da gresim

Reply
Aca јан 13, 2014 at 19:18

gresis grobare! a gde sad igraju svi ti koje si nabrojao……

Reply
sof јан 13, 2014 at 17:55

Имам утисак да се више кука за Шилбом него за Ракочевићем, а допринос и плата су неупоредиви.
Мени је већи проблем безобразни начин на који желимо да се отарасимо Шилба и Човићеве срамне изјаве које треба да се решавају иза затворених врата, јер како радимо озбиљни странци а и домаћи играчи неће да долазе код нас због Човићевог понашања.

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 18:04

Doći će, druže, pa će još da pitaju jel treba još… Za 450 hiljada ima da igraju i odbranu i napad, i još će da igraju kolo kad Filip Čović bude krstio decu. I meni je krivo zbog Rakoča, razmišljam već danima da, ako je u nekoj formi, ima mesta i za njega u timu.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:28

И још да петком одспавају, ако треба.

Reply
kobr90 јан 13, 2014 at 17:52

ljudi,pa polako bre….vratite malo vreme,sta je silb uradio u zvezdi??? dao je trojku za produzetak protiv pao i sta jos????? POsle utakmice u grckoj na kojoj je mislim izgubio 7 loptista je uradio bilo je 5 6 utakmica dao sve ukupno 20 poena ako je i toliko,i ja ga volim i meni je drag al ako nije zadovoljan ako se ne slaze sa trenerom,ako svi vidimo da zvezda i bez njega dobija sta je srporno da ide??? docice drugi nadamo se bolji i vozi dalje!

Reply
kobr90 јан 13, 2014 at 17:53

i samo da dodam vi sto pljujete covica,razmislite gde bi bili da nije dosao u zvezdu…..kazete za sve se pita,pa sta??? da se on i dzaja samo pitaju u fk a ne pola skupstine odavno bi mi vratili bar tecinu duga,red mora da se zna!

Reply
Miljan јан 13, 2014 at 17:47

E ovako je sve pocelo sa Schilbom:
1. dajes mu svu slobodu u igri pri cemu protivnicke ekipe psole izvesnog vremena imaju ne tako tezak skauting i krecu da udvajaju dotocnog i samim tim dosta vise izgubljenih lopti…
2. blago mu se smanjuje minutaza
3. krecu zvizduci u pioniru placenih navijaca…
4. skace mu se po twitteru sa gomilom uvreda i pretnji…
5. smanjuje mu se jos minutaza…
6.Covic ga brani iako naglasava da je u velikom padu forme…
7.i jos mu se smanjuje minutaza…
8.krece i Radonjicevo nezadovoljstvo pod palicom Covica…
9.sve to potvrdjuje Covic u lisicijem fazonu“ako se popravi-dobro ako ne,opet dobro“…
10. minutaza od 4 minuta…
11. prozivanje covica u fazonu“sta si uradio za 4 minuta“….
Propusti sam ismejavanje Schilba na kulturica fazon i poklon ogledalce od “kapitena“ pred novu godinu….dakle,pozer!
Sve jasno kao dan i toliko o tome da Radonjic ima svu slobodu u svom radu…
Schilb ima cvrst i dugorocan ugovor i ovo je cist pokusaj busenja istog i primoravanje na raskid obostranog zadovoljstva…
E sad…veliki klub svoje racuner svodi na kraju sezone i isto tako veliki klub svoje probleme resava unutar istog a ne preko medija i to uspred januara,na dva metra od sudnjeg dana i bitke za trofeje….
A sta je jos gore od toga…pa ta losa atmosfera koja se pravi ovakvim izjavama i ophodjenju prema igracima ….
Gle cuda da je Braun isto bio busen prosle sezone gotovo i istom periodu…
Trpimo Katica od pocetka sezone,trpeli smo Simonovica do skoro,trpeli smo Nelsona koji na pocetku sezone nije mogao da se sastavi i prenese loptu preko pola pri najbanalnijem presingu…
Trpeli smo jos mnoge ali Schilba ocito nismo spremni da trpimo i samo zbog toga sto je placen koliko je placen i za taj novac ne isporucuje igrom sto ne znaci da nece kada se bude lomilo….
I ajde i da ga busis i oteras ali kakvu adekvatnu zamenu naci u jeku sezone a da je slobodan?idiotizam!
I sve i da gs nadjes kada mislis da ga prilagodis na sistem i ko ti daje garancije da ce ti se isplatiti…I da li ocekujes sa Lazicem i Simonom na trojci da napadas trofeje!Neozbiljno…
Shilb nije neko ko vrslja po splavovima,niti je neko ko je menjao klubove ko carape,Schilb je porodican covek koji ima klince i Schilb jeste covek koji ima sindrom i bolest zvanu kurcobolja protiv slabijih protivnika ali sam siguran da je igrac koji moze da izmisli kos i odigra kljucnu rolu kada se bude lomilo…
Ako si nezadovljan snjim na kraju sezone,pozivi ga na kaficu u kancelariju,popricaj i pokussaj da nadjes kompromisno resenje….
Izgleda da zbog tog jakog Covicevog ega ne mozemo dalje od palanackog kluba,pa ni da izvlacimo pouke iz gresaka koje smo vec pravili…

Reply
aleksandar sd јан 13, 2014 at 17:44

Covic je jedan jako sujetan covek i ovo prevazilazi svaku meru, pa sta on misli bre da je gazda svih klubova u sd crvena zvezda, Pesic,Rakocevic,Braun,Silb, ko je sledeci? i to sve pod nekim cudnim okolnostima, protiv bilbao basketa je igrao na pocetku postigao 6 poena i onda ga je radonjic sklonio sa nekom namerom, a evo sad sam se uverio zbog cega je to uradio, znaci namerno su napali coveka, samo se pitam ko ce u sledecem derbiju da puni asistencijama Marjanovica i Dzenkinsa kao sto je u proslom to radio Silb. Uvek je bio dobar u teskim utakmicama a ove slabije nije ni igrao jer smo vodili po 20 razlike. Covic jednostavno ne zna gde udara totalno je poludeo, sad kad smo konacno prvi on otpusta igraca,pa to nema nigde, licno ce on biti kriv jer se zna sta sledi kad oteras igraca u pola sezone kad su se vec uigrali, a ovi sto pricaju da se nece osetiti njegov izostanak,epa osetite .!. moj vi i zasluzujete da nemate titulu 50 godina nab.vas sve na k.ac.

Reply
todor јан 13, 2014 at 17:48

bravo majstore, sve je tako kako si rekao i ja se pridružujem…

Reply
aleksandar sd јан 13, 2014 at 18:16

Ljudi misle doci ce zamena opasna i bolja,epa nece, umesto Silba dolazi Cakarevic uzivajte :facepalm: zbogom titulo vidimo se sledece sezone.

Reply
aleksandar sd јан 13, 2014 at 20:35

Ja rece za Cakarevica jos pre al mi ovde nadavase minusa, vama ko da je covic rodjeni brat pa ga branite. Zasto se lepo ne kaze iz kluba da nemaju vise novca da ga placaju, da su se malo zeznuli u proceni,mislili su da ce da igra za kutiju keksa aha. Dovodis igraca za tolike pare pa ti je posle drugi kriv.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:21

Гле тодора како свршава на твојој задњој реченици.

Reply
Ryber Palunko јан 13, 2014 at 21:52

Čović je prije svega političar i on se preko Zvezde vratio u politiku (što mu je i bio cilj). Ne treba da te čudi, ovo su metode političara: prvo marginalizacija, pa opanjkavanje, onda ‘pronevjere novaca’ (u ovom slučaju rast godišnje plate iz dana u dan, kroz ‘pouzdane izvore’ ) i onda ‘bye-bye’, a za krivicu, pranje ruku. Jeste, prilično seljački, ali za auditorijum kojem je namjenjeno i ne treba prefinjenije.
Zna li neko, da nije kUrir objavio kako je Šilb ‘alfa & omega’ mita & korupcije i da je privatizovao 68 preduzeća, otpustivši 450 000 radnika?
Mada, ako ne osvojimo ništa, zna se ko je kriv- Đilas.

Reply
gašić јан 13, 2014 at 17:36

Mogao bih ja da probam.

Reply
Baki јан 13, 2014 at 17:36

I opet… Ovi sto podrzavaju Silba i pljuju Covica su uglavnom grobari…

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:15

Или левати.

Reply
todor јан 13, 2014 at 17:34

ha ha ha što čović sada broji pare…a mi levati…

Reply
... јан 13, 2014 at 18:16

Ti jesi levat. Tacnije glo.dar, jer do pre dva dana nisi se pojavljivao na ovom forumu a sada samo pljujes. Gledaj svoje dvoriste

Reply
Zvezdaa ooo ♥ јан 13, 2014 at 17:17

Šteta ako ode ,vidi se da zna košarku.Valjda je Čoviću jasno da ako se ne uzme titula ,nas više neće zanimati sledeća godina .

Reply
zarko јан 13, 2014 at 17:13

Zalosno je sto prosecan trener, ako je i to, vodi ovakav klub. Jos zalosnije je sto je ovakav trener doveden u klub. Najzalosnije je sto predsednik kluba leci komplekse svoga sina i sebe tako sto daje podrsku prosecnom i nevaspitanom treneru.
Gopspodine prosecni molimo vas da odete iz velikog kluba i da mu nerozavate ugled. Proslogodisnji trofej nije vasa zasluga, a u ovoj godini necete osvojiti nista. Zato sto ste previse nadmeni i mislite da ste najpametniji a u stvari ispod ste svakog proseka i neverovatno mali.
Gospodine Silb hvala Vam za sve sto ste pruzili u dresu CRVENE ZVEZDE, zelim Vam sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:13

Жаре, слажем се са свиме што си рекао. једино не видим неку посебну захвалност Шилбу за све што је пружио у Звезди. за шта? Па очигледно и јесте проблем у томе што је лик преплаћен и не пружа довољно или онолико колико се очекује за плаћене услуге. Што се тиче заслуга, Шилб је искључиви кривац за поразе у Кубану и Солуну јер је успио да за пар минута упропасти све акције и прода све лопте које је водио. У поразима га није било нигдје. Све остало су била разваљивања па заслуге иду на углавном равне части.

Reply
1991. јан 13, 2014 at 17:10

Šta reći, o upravi i treneru…Imali smo fenomenalnu atmosferu u timu,pobeda za pobedom….A ne…..Moramo malo da pucamo sebi ne u nogu vec u glavu sacmarom…Svaka cast Covicu što nas je spasio kad je trebao ali sada moramo da trpimo njegovu bahatost i da ćutimo zbog njegovog ega…On je čovek ekonomista što osvojiti titulu ako možeš da sačuvaš koju kintu…Obožavaocima lika i dela Radonjića i Čovića kažem vidimo se na kraju sezone kada ne budemo osvojili ništa kao po običaju.

P.s. ovim dole komentarima grobarskim necu ni da komentarisem..Jesam razocaran ali ne toliko da bih rekao te gadosti koje očigledno jedan indijanac sa viškom vremena piše…

Reply
Miljan јан 13, 2014 at 17:10

Ah sto nas ne dobiju gore pa da se sit nasladim onom magarcu sto mu se igraci ne uklapaju u sistem!
Ljudi veruj te mi da mi se vise covek smucio!
Da stalno mu se neko nije uklopio da su mu stalno neki krivi. Da ni jednom nije preuzeo krivicu na sebe za lose rezultate…
Pa za koj k***c ces nam na klupi!

Reply
Samo ti јан 13, 2014 at 17:07

Na pocetku sezone kada je Admiral igrao slabo pricali ste da ga treba poslati u FMP bla bla.
Isto tako i za Raleta da nam treba jos jedan centar.

Ja sam da Silb dobije jos jednu sansu..jer ovakav igrac se ne vidja cesto nasim terenima. Nznm nekako ce mi biti zao ako ode, jer ovi momci ove sezone deluju timski tako da mi zao bilo koga.

Sta misite????

Reply
lakarije јан 13, 2014 at 17:28

da je u pitanju bilo koji drugi igrac dobio bi sansu, ali od njega se najvise ocekuje i najvise je placen zato ga i ne trpe verovatno, i Simonovic je proslu sezonu bio los pa evo sad kida 🙂 jbg nazalost mora ovako, proradio je sut svima mocicemo i bez njega, a u odbrani se nije nesto posebno trudio za razliku od drugih igraca, gledaj samo Nelsona koliko je napredovao i koliko se bori decko, valjda mogu naci sutera za manje para nego sto je silb placen i nece se ni osetiti njegov nedostatak 😉

Reply
pera јан 13, 2014 at 17:07

Neće propasti Zvezda zbog odlaska ovog igrača ali se ovde radi o tome da smo poslali loš signal onima koji će sledećih sezona figurisati kao potencijalna pojačanja. Radonjiću nije kriv Blejk što ga je odabrao kao pojačanje a onda nije pravio igru za tog igrača. Šteta jer je najkvalitetniji Amerikanac koji je ovde igrao. Možda su proračunali da sa povratkom Luke imaju višak igrača na četvorci pa se onda Tadija vraća na trojku ali mi nemamo igrača koji misli jer smo mnogo tanki sa proigravanjima sa jedinice. Dakle očekujem brzi dolazak malog Novaka, neko mora praviti razliku. Sreća što je tu Dženkins. Možda uprava ima tog igrača iz rukava na trojci ko zna. Pa svi klubovi koji nešto vrede su kroz sezonu menjali timove to što naši nemaju dovoljno para to je druga priča. U svakom slučaju neću manje voleti Zvezdu sigurno jer nju ne volim zbog igrača ili stručnog štaba i uprave već zbog nje same.

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 17:05

Bez Šilba smo već 2 meseca. Treba dovesti onog crnca iz Sasarija, što je igrao za nas, onaj što su ga tukli glo.dari u Plastiku, ne znam kako se zove.

Reply
sade јан 13, 2014 at 17:06

Omar Tomas

Reply
pera јан 13, 2014 at 17:08

Omar Tomas bi bio kao šlag na tortu ali mislim da je to nemoguća misija.

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 17:09

Taj, igrao je za duplo manje para, a za Šilba je Majkl Džordan lično.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:07

Ја гласам за Строуберија. Био сам за њега и на почетку сезоне. Лик је брз, скочан, скакач, као на струју, слободан и много јефтинији.

Reply
tea јан 13, 2014 at 17:03

Da li je moguce da ovoliko grobara ima na ovom sajtu/

Reply
STARA ŠKOLA јан 13, 2014 at 17:07

Nije, to je jedan lik, ili eventualno dvojica, pa menjaju nikove, pa ispada kao da ih je na hiljade. Tako je već par dana, gomila nikova kojih nikad nije bilo, i svi su bez ikakvog značenja, jer nema kad da smišlja nadimke.

Reply
tea јан 13, 2014 at 17:15

sigurno je to onaj Indjija ili tako nesto

Reply
... јан 13, 2014 at 18:19

Nazalost nisu sve gro.bari vec ima mnogo i ovih nasih koji ne znaju sta hoce. Mogu ti nabrojati blizu 10 likova koji su na sajtu vec mesecima a svaki dan menjaju misljenja. Ne zasluzujemo mi Covica. Covek nas dovede u evroligu iz pepela nas digne a nama malo.

Reply
Бранимир јан 13, 2014 at 23:00

Све су ти опростити – осим успјеха.

Reply
crni_redstar јан 13, 2014 at 17:01

lazic i simon ce sada da donesu titule! oni su te vedete! radenovic ce da izdominira u sutu -e tugo moja.

Reply
ds јан 13, 2014 at 16:59

Čoviću nije ti ovo tvoj FMP, dovedi Filipa svog sina umesto Šilba

Reply
realan јан 13, 2014 at 16:59

kec ko kuca.

Reply
deki јан 13, 2014 at 16:58

I zvanično me zabole za fmp, od sada navijam samo za Srbiju

Reply
torh јан 13, 2014 at 16:56

Blejk srecno u nastavku karijere . Nazalost izgleda da smo stvarno klub iz Sjepana Supanca , jer ovo ozbiljan klub kao Zvezda ne bi radio .

Reply
blake јан 13, 2014 at 16:52

Ma više me zabole za klub, stvarno smo fmp

Reply

Leave a Comment