Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

У продаји још карата за финале Купа

IMG_9038-1Победом над крагујевачким Радничким Црвена звезда Телеком изборила је пласман у финале Купа Радивоја Кораћа.

Црвено-бели су током читавог меча имали фантастичну подршку навијача, а нема сумње да ће бити тако и у финалној борби за пехар Жућкове левице. Велики број карата за финални окршај је већ распродат, али је ипак остао и одређени контигент који ће бити пуштен у промет на дан финала и то од 10 часова на свим продајним местима Евентима као и на благајни Пионира.

Цена карата за нови спектакл у којем ће учествовати изабраници Дејана Радоњића су: трибине – 500 динара, партер – 700 динара, плава и бела ложа – 1000 динара, ВИП – 1500 динара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

efempe jebote феб 9, 2014 at 18:14

treba precrtati grafite kod pionira,na hokejaskoj dvorani i neki mrtvac glodar je ispisan na nasoj strani.. imaju njihovu stranu, mislim znam da nemaju svoj stadion, pa bi hteli pionir da prisvoje… ali to je nasa kuca i treba deratizovati taj prostor.
takodje treba napasti sve svinjoglave navijace i igrace, na ulici vidimo u meidjima da su poceli rat bez kodeksa, napadi na rukometase, pa zaseda sa pistoljem u jerkovicu.. a njihovi mediji umesto da stave naslov \pi cke\ koje jesu koje beze sa crte i koriste utoke napadaju sa ledja.. njima smeta nase skandiranje i to im je sramota, treba sve te novinare i sve pacenike u cronobelom izresetati. dosta je bilo tolerancije. i za onog iz saveza rosavog.

Reply
sm феб 9, 2014 at 17:24

Da li je tacna vest da JAN VESELI u martu dolazi u Zvezdu?

Reply
doglife91 феб 9, 2014 at 17:16

Ти си мој бол!
Ти си ми све!
Сигурно ћеш победити ако бориш се. Храбро заиграј, редом гази све.
Запамтиће свако добро Цигане! 😈

Reply
marko феб 9, 2014 at 14:21

Cela sezona se svodi na DVE UTAKMICE! Polu finale ABA lige, a kasnije i FINALE! Ostalo je nebitno!

Reply
Aca феб 9, 2014 at 14:07

Jaoooo komentari……fali nam centar, fali plej, fali krilo, fali trener……a gde si ti prijatelju? Ja sam večeras sa kupljenom ulaznicom na utakmici!
Mislite o tome……komentatori…….

Reply
Biće dana,biće leta феб 9, 2014 at 15:23

Za sta po tebi sluzi forum?! Tribina je za navijanje,forum je za diskusiju..

Reply
delijaMNE феб 9, 2014 at 17:25

Pa prijatelju.. Predpostavljam da si iz Bg-a!

Reply
VeljkoAZ феб 9, 2014 at 17:30

Ja sam u Americi 🙁

Reply
Coa феб 9, 2014 at 12:59

Otpisani aj ne lupaj 😀 cinjenica je da nam fali jedna trojka, ali imamo mi igraca koji mogu da iznesu teret.
Sta je sa Radmanovicem ? Nisu mi jasni ti ljudi, svaka cast Rakocu koji se vratio prosle sezone da pomogne, ali ocigledno da je malo takvih
Veceras da grmi !

Reply
... феб 9, 2014 at 13:35

Pazi Coa prosle godine su se nasli mnogi pametnjakovici da napadaju Rakocevica, ocekivali da on moze igrati 40 minuta i biti konstantno dobar. Covek je bio najbolji ali to pojedincima nije valjalo. U fudbalu napadaju i Mrdju, Milijasa i Ninkovica jer ocekuju od povratnika da su za tri klase bolji. I sto onda neko da se vraca, da trpi kritike raznih nestrucnih i isfrustriranih likova. Nazalost ali tako je.

Reply
Biće dana,biće leta феб 9, 2014 at 13:47

Radmanovic je zavrsio karijeru.

Reply
Coa феб 9, 2014 at 14:37

Znam da je zavrsio, upravu si skroz sto se toga tice. I dalje mi nije jasno sto je Rakoc otisao. To da on igra za sebe, i da igra slabu odbranu ne pije vodu. Covek prosle sezone nije igrao odbranu jer je svaki napad isao preko njega a on ima 35 godina. Sad bi to verovatno bila druga prica sa ovim timom.

Reply
Biće dana,biće leta феб 9, 2014 at 14:53

nama definitivno fali jedan polivalentan igrac,tj igrac koji nije jednostran,takvih imamo dovoljno. Imamo problem sa organizacijom igre kad Nelson nije na parketu,a na zonu imamo problem bez obzira ko je u petorci. Za mene je to nas najveci problem. Rakocevica mogu osporavati samo neznalice,ali mislim da smo za njega doveli adekvatne zamene u vidu Dzenkinsa(koji se na nasu nesrecu mora trositi na kecu) i Blazica.

Reply
otpisani101 феб 9, 2014 at 11:36

mislim da ce utakmica sa megom liciti na onu sa radnickim…osvojicemo kup uz dosta muke,jer ovi kosarkasi ne umeju da igraju pod pritiskom…uvuce se strah i niko ne sme da sutira na kos…evidentno je da bez 2-3 pojacanja , ova ekipa nema kapacitet i kosarkasa koji moze da u finalu plej -ofa vodi ekipu do pobede…

Reply
dejca феб 9, 2014 at 11:45

Hm.. dal je bas tako?

Reply
belocrkvani...... феб 9, 2014 at 11:29

svi u pionir!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment