Vasović potpisao za Zvezdu!

Vasović potpisao za Zvezdu!

318
29
Podeli
Jugoslav Vasović

Informacija koju je uredništvo MCZ.Net danas dobilo od portparola VK Crvena zvezda Gorana Jezdića obradovaće sve poklonike crveno-belih boja – Jugoslav Vasović (37) je ponovo član Crvene zvezde!

Iskusni vaterpolista i dugogodišnji reprezentativac naše zemlje će tako za sada biti najveće pojačanje ekipe Viktora Jelenića, a nakon povlačenja Dejana Savića (ostao da radi kao trener u klubu) nema potrebe objašnjavati koliko će njegovo iskustvo značiti crveno-belim momcima.

Vasović je karijeru počeo u Partizanu, da bi potom igrao za Jadran, odakle dolazi u naš klub sa kojim osvaja dve titule šampiona. Crveno-bele boje je zamenio plavim Bečeja, gde je osvojio Kup Šampiona. Nakon odlaska iz gradića na Tisi, Vasović je branio boje Falipoua, Šturma, Čehova i Florencije, odakle dolazi ponovo u Partizan 2008. godine.

Naš klub je veoma aktivan u prelaznom roku, te su obezbeđeni parafi još nekolicine pojačanja, međutim imena za sada neće biti objavljivana u javnosti. Najinteresantnije za navijače biće ime novog centra, što je pozicija na kojoj se očekuje kvalitetan igrač. Nadamo se da ćemo uskoro moći da Vam pružimo više informacija o potpisima novih vaterpolista.

Što se tiče prošlogodišnjeg sastava, u ekipi definitivno ostaju Ivošević i braća Rašović, a informacije koje smo dugo čekali da se potvrde, statusi Aksentijevića i Pijetlovića, dobili su pozitivan epilog. Naime, i Srđan i Gojko će braniti boje Crvene zvezde i narednih godinu dana, a samo oni koji su gledali Zvezdu u prošloj sezoni znaće zaista koliko je klub dobio njihovim ostankom.

Dodajmo na kraju da pripreme za novu sezonu počinju u ponedeljak. 1. avgusta, a da je prvo kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona od 2. do 4. septembra. Žreb će biti održan 8. avgusta.

Podeli
Ko tvoj grb nosi, nek te voli kao mi!

Komentari

Budi prvi koji će ostaviti komentar!

Obavesti me o
avatar

wpDiscuz