Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић: Подржали смо Тејића, требао га је још јаче ударити

Први човек кошаркашког клуба Црвена Звезда, Небојиша Човић, гостујући у емисији „Tajm Aut“ на Радио С осврнуо се на јучерашњи догађај када је Тејић ударио Чековског:

Тејић је требало да га удари још јаче. Нико није видео када га је Чековски ударио лактом у главу. Тејић се само бранио, а Чековски сигурно није очекивао да ће му лупити шамар, јер је већи и искуснији од њега. Али, ниједан играч Црвене Звезде несме да да на себе – истиче Човић.

Он  је рекао да је против таквих ствари, али…

Не волим да се овакве ствари дешавају, али када сте ударени, једноставно морате да се браните – рекао је Човић а потом додао:

–  Тејић је млад момак има 19 година и бранио се а Чековски је лукав, намазан, искусна играч. Кажем, требало је још јачу дангу да му удари па нек после играч МЗТ-а иде да пева борбене песме. Ми смо као клуб подржали Тејића – каже Човић.

Повезане вести

18 comments

Zvezdas S мар 24, 2014 at 11:41

Tako je Coki legend.,Kao navijac pruzam punu podrsku Tejicu,a ovom prilikom zelim da pohvalim igru Rebica,koi je zaista protiv MZT-a prikazao dobru partiju.mislim da ovaj momak zasluzuje mnogo vecu minutazu ❗

Reply
Vopi мар 24, 2014 at 00:11

Tako je, ako je neko kvarnjak treba vratiti udarac i dodati još jedan! Oćemo borce na terenu!

Reply
marko мар 24, 2014 at 00:01

tako je coki svaka ti je na mestu..ziv i zdrav bio i da u sredu slavimooooo

Reply
Vreme za Arenu мар 23, 2014 at 23:55

Ja sam kupio sebi kartu, a TI ??

Reply
slal мар 23, 2014 at 22:18

koji ste vi uvlakači, u ANUS…

Reply
moravac мар 23, 2014 at 19:15

Tejo,sine,tvoje je da radis,ucis i napredujes i kao igrac i kao covek. Ali nikad, NIKAD ne daj na sebe!!! Uvek veacaj sa KAMATOM!!! Setimo se svi sta je partizanska balavurdija radila jednoj legendi Rakocevicu krajem protekle sezone.Tukli su ga kako i gde su stigli. Zato je dr.Covic i porucio da na dalje hvatamo za gusu bre!!! Nema za*ebancije vise. Svi u Arenu da stoka vidi sta ih ceka ako uopste udju na F4!!! PS. Svakome ko je u dilemi da li je Teja ispravno postupio predlazem da pogledaju snimak.Kljucni segment je 0:43-0:45 i levi lakat Cekovskog u visini Tejicevog grla. Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
Hez мар 23, 2014 at 20:03

Vidi, nije sporno da treba da se uzvrati na podmukle udarce (a to Čekovski radi u svakom meču), nego treba naučiti Teju da to radi kao Raško – da grebe, štipa, lakta i udara kad sudija ne vidi, a ne šamar u pauzi pred svima, pa kazna! Ne kažem ja, iskustvo se ne stiče preko noći, ali ipak je bolje da mu Čovke i Rale daju savet nasamo kako sa balvanima kao što je Čekovski, nego ovako ishitreno u medijima.

Reply
Hez мар 23, 2014 at 20:07

I bravo što si se setio ovoga za Rakoča – sramotno je ono što su mu Bogdanović, Bertans i ostali radili u prošlom plej-ofu. Ali opet se videlo šta je iskustvo – Igor nije reagovao jer je znao da ne sme dozvoliti sebi tehničku grešku ili kaznu. E sad, što od toga nije bilo koristi na kraju, to je druga priča…

Reply
moravac мар 23, 2014 at 20:35

@Hez U principu,ispravno razmisljanje drugar. U ovoj prici se radi o dve stvari. Jedna je ta da je Teja mlad decko i nije namazan,kako kaze dr.Covic. Druga je podrska Teji putem medija. Ta podrska je svojevrsna poruka partizanskom sljamu da je ZAUVEK proslo vreme sikaniranja,ponizavanja,kur*enja na racun KK Crvena zvezda i svakog njegovog igraca ponaosob.Naravno,ja ne mislim da Teja i ostali treba da postanu siledzije i bagra partizanskog nivoa. Samo kazem, uvek vratiti sa KAMATOM!!! Pozdrav!

Reply
Hez мар 23, 2014 at 22:10

Sve je kao što si rekao, nemam šta da dodam. Veliki pozdrav.

Reply
Jessie Pinkman мар 23, 2014 at 17:59

Bravo za Raska, kako je samo skocio kad su se zakacila ova dvojica. Tejic treba da bude mnogo agresivniji sto se igre tice.

Reply
pera мар 24, 2014 at 19:42

Pogodio si priču drugar ovde se radi o strašnom momku iz domaćinske kuće ali druže moj kad veruješ u sebe ne smeš nikom da daš na sebe. Bravo da sam ja bio u njegovomj situaciji bilo bi mnogo gore po Čekovskog na stranu fer plej. Što se on nije setio fer pleja. Ovakvih i još gorih situacija će biti i na f4 ABA lige i u finalu srpskog plej ofa. Debeli je u stanju da pojede peškir ako je u pitanju rezultat njegove ekipe a tako je naučio igrače. U susretima koji slede u srpskoj ligi videće se koliko će sudije ponovo biti na stranu grobara jer je to sistem, brižno se biraju arbitri za svaku utakmicu bitnu za njih nebitno je ko igra oni ili mi. odjednom vaskrsne Jovčić i ergela i uvek u njihovu korist. Naš je prevashodni zadatak da odmah posle Budiveljnika rasteretimo tim da odmorimo malo igrače i poradimo na zonama jer je debeli cele sezone uigravao različite zone koje je upravo zbog nas postavljao. Nema sa njima cile mile mora svih 12 igrača da ima u proseku tri faula i što manje prodatih lopti. Samo tako se može dobiti njihov bezobrazluk jer smo mi timski mnogo ispred njih.

Reply
Fornicator мар 24, 2014 at 22:52

Sve je tačno – tek slede provokacije i na terenu i van njega, i moramo biti spremni na sve. Samo iskusno, šamar kakav je Tejić lupio Čekovskom bismo skupo platili u nekom važnom meču – dakle, interes kluba pre svega i rezultat iznad svega. Kad dobiješ utakmicu, vratio si provokatoru sve, a kad se primiš pa dobiješ tehničku, samo mu ideš na ruku.
Jasno je da spremaju zone za nas, i večeras se u Morači videlo. Igraće bar 20 minuta kombinovane zone protiv nas, i moramo na to pronaći odgovor jer ga do sad nismo imali, a bez Đenkinog i Jakinog šuta će biti i teže. I ovo što si rekao za faulove je mnogo bitno – moramo ih praviti na svakom ispadanju u odbrani, pametno da se ne poklanjaju bacanja pre bonusa ali i oštro da ne može da se šutne pod faulom. Ne bih se složio da će oni imati sudije toliko na svojoj strani, imamo i mi sad nekog uticaja i nije svejedno ni jednom sudiji da ošteti Čovićev klub.

Reply
ĐENKA HAUBICA мар 23, 2014 at 17:41

Da li će i u ARENI Velibor Dunjić da vam naređuje kad će te da ustanete a kad će da sednete ,ulizice isramoto tribine!!!!!!!!!!!!!

Reply
pera мар 24, 2014 at 19:45

A gde ćeš ti da sedneš kad nam dotični kaže da se digne. Zamisli 20000 delija crni sine.

Reply
Spiritus мар 23, 2014 at 16:45

Tako je predsednice ! Da pokazemo da i mi imamo onu stvar i da ne damo na sebe i na Zvezdu ! Samo hrabro !

Reply
mariachi мар 23, 2014 at 20:04

Tako je bre dosta su nas gazili ! idemo po JE*ENU TITULU!!!

Reply
bat мар 23, 2014 at 16:45

Svi u Arenu da im uteramo strah u kosti!!!

Reply

Leave a Comment