Moja Crvena Zvezda
БлоговиСвета

Daje se na znanje!

Poštovani posetioci sajta www.mojacrvenazvezda.net, poslednjih nedelja naš sajt je uspešno prešao na novi server, pa s toga, ukoliko ste imali bilo kakvih problema sa otvaranjem sajta, to je bio razlog. Zbog komotnijeg razvoja sajta u budućnosti, ovo je bilo neizbežno. Glavni “krivci“ ste naravno vi koji sada ovo čitate, i cela ekipa sajta vam se zahvaljuje na tome, posebno oni koji su noći proveli ispred monitora da bi se čitav proces prelaska na novi server obavio na pravi način.

Ono što je za sada vidljivo je promena grafike na sajtu. Sama promena detalja još uvek nije završena, tako da možete očekivati još dosta promena koje će olakšati i vaše i naše praćenje sajta. Cela ekipa je vredno radila u mesecima iza nas pa smo tako uspeli da u mesecu julu dođemo do 430.000 poseta u toku meseca (iako zbog prvog neuspešnog pokušaja prelaska na novi server nismo funkcionisali tri dana), kada je otvoreno 1.538.720 stranica.

Pre nekoliko dana je postavljen dnevni rekord, kada je naš sajt u toku jednog dana posetilo 22.000 ljudi. Broj ljudi koji nas prati na našoj fejsbuk stranici se ozbiljno primakao cifri od 15.000, i ne sumnjamo da će se i dalje povećavati kako vreme bude odmicalo.

Kao što sami znate, ovaj sajt je stvoren kao mesto gde će se okupljati svi Zvezdaši , a nije nas malo, da bi mogli na objektivan i pravovremen način da se informišu o zbivanjima u svim sekcijama našeg Sportskog društva. Od ove sezone, kao što ste mogli da primetite imamo mnogo bolju pokrivenost vesti o sportovima koji su nepravedno bili zapostavljeni i mi ćemo, kao i do sada nastaviti da se trudimo da promovišemo, i vraćamo ostale sportove na mesto gde su i zaslužili da budu svi oni koji se bore za naš grb i naše boje.

Želim na kraju još jednom da se zahvalim svima vama na poverenju koje ste ukazali ovom sajtu i ljudima koji stoje iza njega, i koji svakodnevno, svoje vreme nesebično koriste da bi ga učinili još boljim i još kvalitetnijim mestom na kome ćete moći da saznate sve što vas zanima u vezi SD Crvena zvezda. Hvala i svima vama koji se javljate putem e-maila i dajete svoje pohvale, kritike i savete. U cilju unapređenja sajta, pozivamo vas da nastavite da nam šaljete svoje predloge. Svi oni koji su zainteresovani, mogu i dalje slati svoje tekstove, a mi ćemo ih objaviti, kao dokaz da nema dana, a da………… Nastavite da pevate sami.

Pozdrav od ekipe sajta Moja Crvena zvezda

Повезане вести

26 comments

Leave a Comment