Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Скандалозно: Пешић кажњен са 200.000 динара

Pesic sa jednim od delilaca (ne)pravde

Дисциплинска комисија кошаркашке Агрожив Супер лиге Србије, поново је казнила тренера нашег кошаркашког клуба Светислава Карија Пешића.

Пре само десетак дана Пешић је због коментарисања суђења на мечевима нашег клуба са БКК Радничким и Мега Визуром кажњен са 100.000 динара, а овога пута, делиоци (не)правде у нашој кошарци „зацепили“ су дупло више. Пешић ће морати да плати казну у износу од 200.000 динара. Како стоји у саопштењу дисциплинске комисије Пешић је кажњен са 100.000 динара због пријаве судије Милана Мажића, а додатних 100.000 динара казне је због коментарисања суђења на мечу Раднички Крагујевац : Црвена звезда (80:68).

Овако драконске казне које су усмерене искључиво на тренера Пешића и КК Црвена звезда више нису ни мало чудне. А овом приликом бих позвао и цењену господу Петра Бојића, Дејана Томашевића и Дејана Бодирогу, као и председника Кошаркашког савеза Србије Драгана Ђиласа да изађу у јавност и отворено кажу да је суђење у домаћем кошаркашком такмичењу барем на минималном задовољавајућем нивоу, јер сви ми који мечеве нашег кошаркашког клуба пратимо из недеље у недељу, сведоци смо срамних и скандалозних одлука домаћих судија, који својим наступима упропашћавају један диван спорт.

Господине Бојићу, зауставите лопове у српској кошарци, или напустите функцију којој нисте достојни.

Повезане вести

16 comments

comi апр 20, 2012 at 14:20

Mogu nas sudije da ostete ali kad imas tim koji valja to se neoseti bas toliko

Reply
comi апр 20, 2012 at 14:18

Pesica se mozda boje ali ovog naseg jadnog tima nemaju razloga

Reply
Branimir апр 20, 2012 at 18:41

Пешића се сигурно боје, нема дилеме, као што се не боје нашег тима. Мало је нелогично, али тако је. Када је Звезда у питању многе ствари код наших противника постају ирационалне. Ни ми им не остајемо дужни.

Reply
comi апр 20, 2012 at 10:50

KAD GUBIMO NAMA SU UVEK KRIVE SUDIJE. OVAJ TIM NEMA KVALITET I TO JE TO.

Reply
Branimir апр 20, 2012 at 01:35

Ови нестрећници хоће да отјерају Пешића из Звезде, зато јер га се боје, а тако и неке будуће моћне Звезде, што би промијенило односе снага на успаваном кошаркашком пољу Србије. Чекају да се човјеку смучи, да дигне руке од свега и да оде из црно-бијелог у бијели свијет гдје се више цијени кошаркашки рад и струка. А затим ће да се грохотом смију и ругају се Звезди и Делијама у лице са паролом – не можете нам ништа.
Тако је и у вријеме своје кошаркашке звездашке каријере Гуровић био маркиран и сатанизован од стране судија. У једној сезони добијао је више техничких грешака него у читавој својој каријери и Звездиним евро-куповима (којих се радо сјећам) у којима су судили стране судије. У својим монолозима и гласним размишљањима Гуровић се питао: како је то могуће, уз најаве да нема више снаге да се бори и да не вриједи тренирати, проливати зној и трошити каријеру.
Суђење, као и сваки други јавни посао који је од општег значаја и превазилази личне интересе треба да буде под лупом јавности, којом приликом би се судиле браниле снагом аргумената и презентацијом поштовања прописа и правила суђења, а не голим ауторитетом. Сагу о сили и нечовјештву давно је апсолвирао Његош. Ови несрећници ништа о томе нису научили. Већ у својој немоћи демонстрирају једино оно што им је преостало – монопол силе. А када је тај монопол силе заштићен иза светог заклона као неповредиво и недодирљиво начело, онда је доживљај немоће, неправде и срамоте потпун.
Увијек је било да судије у својој немоћи за непостојеће и измишљене пенале додјељују разнобојне картоне и најстроже санкције, са јасном намјером да тиме поставе јаче и постојаније темеље наопаким одлукама. А јавност би требала да закључи: па наравно да је ненал, нема дилеме, видиш да судија овоме дао црвени картон и послао га на робију…

Reply
Dzoni апр 19, 2012 at 23:30

Bodiroga se oglasiooo,naseg trenera je kaznio,neka ta sada dobro zna..NA KRAJU BICE NASA POBEDAA!!!!

Reply
Dule апр 19, 2012 at 22:22

@Milenko…A o uticaju legendarnog zvanog Sasa Gepek Danilovic ni da ne govorimo…Vratice Kari s kamatom, mnogo su se usrali, sto je uostalom njihovo prirodno stanje svesti kad god namirisu da dolazi Zvezda…Sto se tice pobrojane „gospode“ za izvesnog Bojica nisam cuo i bas mi se nesto hebe za to, Djilas je nevaspitano nadobudna tajkuncina i politicar-mufljuz, a o poslednjoj dvojici ne treba trositi reci, makar kad sam ja u pitanju….Mozda se na njih kad smo gazili devedesetih po Atinama, Istanbulima i Indijanama,, mozda me sad neko ukori sto nemam kakvog postovanja ili nekog slicnog tipa, ali za mene njih dvojica nikad nisu bili nista drugo osim dva grobarska, sto nema sumnje da su ostali i do dan danas. Toliko o ekipi koja vodi ovdasnju kosarku, a dovoljno je pogledati i ko je glavni sponzor lige koja sebi tepa da je profesionalna pa da se shvati koliko se zivine tu nakupilo.

Reply
Doctor апр 19, 2012 at 21:42

Xaxaxa… Evo smijem se od nesrecnika sta rade! Pa ja ne znam kako ih nije sramota pogledati ovog coveka u oci? Pa zar misle da nas ovako uzdrmaju?
Pa zar oni ne znaju da smo stali na noge, i da samo mogu ****** da pu*e… (izvinjavam se za ovaj recnik al morao sam shvatite me)! Oni Karija legendu da spustaju na zemlju? Oni da ga kaznjavaju?! Pa KSS STIDITE SE KAD OBRAZA NEMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KARI LEGENDOOOO DELIJE SU UZ TEBE I EKIPU SAD IDEMO ZAJEDNO JOS JACE DA IM POKAZEMO NASU SNAGU!

Reply
Delija knin апр 19, 2012 at 21:27

Lopoviiiii !!! Fss = Kss = Rss

Reply
Milenko апр 19, 2012 at 20:47

Можда млађи навијачи не памте шта је било и како се радило пре неких 6-7 година на кошаркашким утакмицама, али Партизан је доминацију направио (поред лоших потеза управе Слобе Вучићевића) баш захваљујући судијским крађама и отимачинама, пребијањима Делија у Вршцу и Пиониру и притиском кроз медије! Исто сада раде и у фудбалу, а на баскету опет иста прича јер смо се вратили из мртвих и онда нас краду и саплићу уз једну мора се признати скромну екипу са великим тренером која оставља срце на терену…Страх их је од Звезде која ће следеће године газити све редом и зато покушавају сада док смо у процесу стабилизације да нас уздрмају! Не знам шта се чека, али поред фудбала све снаге треба усмерити и на Пионир да будемо уз овај тим, да звиждимо на сваку крађу и гласно негодујемо!

Reply
Vlada апр 20, 2012 at 00:06

Sve si rekao brate..oni i sada kradu koliko im je potrebno,samo je to manje dosta nego pre jer su napravili ekipu a unistili ostale timove u zemlji. Meni deluje da zele Pesica da oteraju odavde otimanjem i ovakvim potezima. Djubrad grobarsko mafijaska u ovoj drzavi hoce i dalje da nas unisti u svim sportovima..sto pre u Pionir da se skandira smradovima.

Reply
MilosDS1989 апр 19, 2012 at 20:44

Jbg sto sada ne pisem o ovome ali da li neko moze da mi kaze jel se zna nesto u vezi one specijalne karte sto je bilo reci za Euro Cup…unapred hvala 😉

Reply
Uros апр 19, 2012 at 20:32

djilas veliki Zvezdas duvaj bre frulu.

Reply
wolf апр 19, 2012 at 21:51

trebaju mu pare za jos jedan bilbord u kampanji…

Reply
Mimi апр 19, 2012 at 20:12

sta je ovo svud neki Mazici..:D…ja sam mislio samo u fudbalu ima,kad ono i ovde

Reply
delija86 апр 19, 2012 at 20:05

i ovde postoji Mazic,jbg

Reply

Leave a Comment