Moja Crvena Zvezda
АлександарБлогови

Утисак недеље

Трећу недељу за редом, Звезда је разочарала. Већ трећи меч од старта сезоне, наши момци су одиграли лоше и опет су звиждуцима испраћени у свлачионицу. Због тога, заиста нису заслужили да се опет анализира њихова игра и говори о грешкама које су правили.

Овог пута, „Утисак недеље“ су момци који су показали по ко зна који пут, своју љубав према Црвеној звезди. Зато, преносим текст који је ове недеље већ објављен на нашем сајту пре неколико дана. Уз дужно поштовање, прочитајте текст о браћи из Невесиња!

Доказ искрене љубави овог пута долази из Невесиња. Група људи црвено-белог срца решила је да својој љубави подигне обележје какво заслужује-  грб Црвене звезде у гигантској величини на планини Вележ, на надморској висини од преко 1300 метара. Некадашњи симбол бивше социјалистичке државе, звезда петокрака, биће протворен у грб нашег клуба који ће заузимати површину од 21000 метара квадратних!  У овом тренутку постоји само звезда, чији сваки крак има дужину од 60 метара и ширину од пола метра, која је у доста лошем стању и мораће бити обновљена. У плану је и изградња зида који ће формирати штит око звезде у дужини од 750 метара и његова ширина ће такође бити пола метра. Када изградња буде завршена, дужина штита од врха до шпица ће износити 170 метара.То је план настао у ужем друштву навијача из Невесиња, али ће за његово спровођење бити потребна подршка и асистенција свих Звездаша који су у прилици да помогну. Креатори идеје су уверени да ће план спровести до краја и да ће на том месту моћи да се окупљају сваког 29. маја у знак сећања на највећу победу у нашој клупској историји.

То је дух звездаштва који не зависи од успеха клуба и који јача сваког дана упркос проблемима који су нас задесили. Велики поздрав за нашу браћу из Невесиња и мали вид подршке са жељом да истрају у својој намери.

 

Повезане вести

8 comments

Dario авг 6, 2012 at 18:58

Elem, možda je za vas ovo utisak nedelje, za mene je ipak vaša gnusna LAŽ da je u klub došao brazilac na probu! Ovo je info direktno iz kluba, sa lica mesta! Ovim ste se debelo kompromitovali, i pokazali kao krajnje amaterski portal koji nije vredan ozbiljnog trošenja vremena! Ovo i vaše ranije odvale vezano za Milijaša (sa kojim niko nije ni kontaktirao od članova uprave) i slično pokazuju koliko ozbiljan pristup imate po pitanju informisanja zvezdaške javnosti. Ne želim da verujem da ste zlonamerni, već da ste neprofesionalni, i da ne proveravate validnost informacija koje vam neko potura. Od danas ste što se mene tiče u istom rangu sa SOS kanalizacijom i Ružnalom!
U zdravlje!

Reply
MILAN KG авг 5, 2012 at 20:15

mozda je i dobro sto ne igramo sa javorom sa ovakvom igrom ne bih dobili javor.

Reply
Ultras авг 5, 2012 at 18:10

Bravo momci,svaka Vam cast!!!

Reply
Saša Va авг 5, 2012 at 17:13

Teško će biti i ove nedelje,jedan od razloga je što sudi Šveđanin,sudija za prljave poslove,dželat OFK-e i Rada.

Reply
MILAN KG авг 5, 2012 at 20:13

to si procitao u zurnalu evo opravdanaj za eventualno ispadanje sudija se sprema da nas eliminise mnogo smo mocni pa hoce da nas uklone.

Reply
ds авг 5, 2012 at 16:07

respect za moje nevesinjce

Reply
Hlapi авг 5, 2012 at 15:02

Наклон до пода!

Reply
mezenga авг 5, 2012 at 14:14

Tako se voli Zvezda <3Nevesinje<3

Reply

Leave a Comment