Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаКлупска дешавањаКошаркаРегионална лига

Живимо заједно

Специјални гости КК Црвена звезда ДИВА на утакмици са Крком били су корисници удржења за особе са сметњама у развоју Стари Град – Живимо заједно. Сви они су велики љубитељи кошарке и ватрени навијачи Црвене звезде, имали су огромну жељу да дођу на утакмицу, а вољени клуб им је изашао у сурет. И не само то. Корисници Удружења Живимо заједно су загревање играча Звезде пратили са клупе за резервне играчке, што је био посебан догађај, бурно су поздрављени од стране публике, а били су и у прилици да од играча добију симболичне поклоне.

Друштво за помоћ особама ометеним у развоју Стари град основано је 1997. године као одговор на потребе деце са тежим сметњама у развоју која нису била укључена у систем друштвене бриге. Од 2010. године Друштво мења назив у Удружење за помоћ особама са сметњама у развоју Стари град – ЖИВИМО ЗАЈЕДНО. Активности Удружења ЖИВИМО ЗАЈЕДНО обухватају дневни боравак, едукативни, радни и инфо центар, бројне радионице, секције и сервисе. Захваљујући друштво Живимо заједно корисници овог удружења нису препуштени сами себи и само својим породицама. Мисли се на њихову будућност, а ово је само прва акција Црвене звезде и Удружења Живимо заједно. Кошаркашки клуб Црвена звезда ће покушати да подигне свест целокупног друштва о потребама особа са сметњама у развоју. Јер, ми живимо заједно.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

2 comments

Lazaris нов 19, 2012 at 10:15

Jel bilo organizovano navijanje protiv Krke ako neko moze da mi kaze posto nisam gledao utakmicu?

Reply
Dante нов 19, 2012 at 10:43

Ma ne matori, da si otisao u pozoriste ne bi pogresio. A steta je jer ovi momci zaista imaju talenta i kvaliteta, zasluzuju podrsku navijaca. STOP BOJKOTU ABA LIGE.

Reply

Leave a Comment