Moja Crvena Zvezda
Блогови

Срећна Нова Година!

nova-godinaНезванични сајт спортског друштва, МЦЗ или портал Моја Црвена звезда улази у трећу годину са вама. Kао што авион слеће на писту, брод пристаје у луку, воз долази на свој колосек, тако и ми. Заобићићу и изаћићу из оног уобичајеног клишеа и стандардног писања медија како ми без вас нисмо ми, како сте ви најбитнији. Све је то тачно, то је истина. Бићу искрен, ми смо сви заједно овде због Црвене звезде. То је оно што нас уједињује и чини да радимо заједно за исту ствар. Она је најбитнија.

Док сам копао по својој инспирацији, покушавао да изненадим самог себе, терао себе да превазиђем оно најбоље што сам показао, да будем бољи него што могу изнова и изнова, као да сам на трави, паркету, води, када су настајали многи текстови, потези имао сам испред себе циљ. Исти онај који сам имао када сам, недуго по оснивању, постао члан портала, засукао рукаве и кренуо. Портала за који мислим, а верујем да се то препознаје јер себе слагати не можете, свим срцем и веродостојно обавештава црвено – белу популацију о дешавањима унутар црвено – беле породице. Обавештава онако како јесте, а не онако како неко жели. Понекад исхитрено, превише узбуђено, нервозно, занимљиво, али увек истинито и на време. На свој начин. Зато ћете видети више честитки, на наш начин.

Био сам релативно нормалан када сам постао члан тима. Тада сам упознао Драгана, Дарка, Свету, Луку, Николу, девојке.. повезани великом, енормном љубављу према светом клубу и светом месту за фудбалске ходочаснике, сада проводимо већ трећу ‘Нову’ годину, још једну у низу. Ви ћете то свакако боље оценити, али мислим да смо направили нешто, нешто што је битно, људски. Препознатљиво. Остати човек и бити ту увек, делити добро и зло са тим људима којима си окружен и ствараш, са којима проводиш више времена него са породицом и онима који те прате. Е сад, не знам да ли сам и даље нормалан, ви просудите. Мада, место где лудило надвлада разум, где се споје у једно и наставе пут заједно, је место где највише волиш. Три метра изнад неба, три копља изнад свих. ФК Црвена звезда, Београд, Љутице Богдана 1А, ‘Маракана’, четири трибине, све лудо.

Дошли смо до краја још једне године, још једног круга. Наше ‘битке’ и путовања се настављају, заједно са вама, по црвено-белом свету и за црвено-беле боје и пруге што живот значе. Будућност припада онима који се најдаље и најдуже сећају своје прошлости. Ту смо оно хоћемо, ту смо Шампиони! Као наши ватерполисти, као наше одбојкашице, одбојкаши. А то је и све што сад хоћемо.

Овај сајт је описивач великог Звездиног дела и удела њеног у нашим животима, описивач великих догађаја и људи, великих победника. Нека то буде и даље. Јер живота мог велики део, једина љубав за живот цео је наша квака.

У име тима Моја Црвена звезда, желим Вам све најбоље у 2013. години, да сте нам живи и здрави пре свега и да нас буде још више, из дана у дан. Да заједно побеђујемо. Смејте се, радујте и волите. Немојте да се стидите. Волите неког, као што ја волим њу. Јер је онај, мој циљ представити своју љубав на најбољи начин.

Када вратите сат годину дана уназад и дођете на почетак дочека ове године, сетите се како сте је дочекивали и потрудите се да вам будо дупло боље. Загрлите оног, кога желите у том тренутку, или барем ко вам је најближи, пожелите да вам ова година коју испраћате буде лошија од ове коју дочекујете и наздравите. А када првог дана нове године дођете на наше и ваше место, наш сајт, чекаћемо вас и сазнаћете да…

Ми желимо само једно…

Срећна Вам нова црвено-бела 2013. година!

Srećna Nova Godina!
Srećna Nova Godina!

Повезане вести

23 comments

otpisani101 јан 1, 2013 at 13:36

srecna nova godina svim navijacima , navijacicama i naravno crvenoj zvezdi kao instituciji srbije…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice… 😉

Reply
Marakana moja sudbina јан 1, 2013 at 05:54

Srecna nova godina svima kojima je CRVENO BELA boja u srcu. Sve sto sad hocemo je da budes opet prava Zvezda kao nekad pre…

Reply
Chinez јан 1, 2013 at 03:36

Posto sam onemogucen da kazem svoje misljenje na forumu i da Delijama pozelim novu godinu. Javljam im se ovim putem i zelim im sve najbolje. 😎

Reply
milan јан 1, 2013 at 02:43

DELIJE SRECNA NAM NOVA GODINA.DOK SU DRUGI DANAS GLUMILI FRAJERE JA SAM GLEDAO KAKO JE ZVEZDA OSVAJALA DUPLE KRUNE U SEZONAMA 1989/1990 I 1999/2000.NADAM SE DA CEMO OVE GODINE UZETI 26-TU TITULU.TAKODJE POZELEO BI DA OSVOJIMO TITULE U BASKETU VATERPOLU I ODBOJCI A RUKOMETNOM KLUBU DA SE IZVUCE IZ NEDACA U KOJIMA SE NALAZI.ZVEZDAAAA<3<3<3<3<3<3<3<3

Reply
Goran јан 1, 2013 at 01:19 Reply
Sova јан 1, 2013 at 01:14

Srecna NOVA 2013! ZVEZDA DA BUDE SAMPION A NAMA PUNO BESPOTREBNOG LUDILA!!!!!!!!!!!

Reply
Goran јан 1, 2013 at 01:07

Evo vam čestitke specijalno za Delije od Ali Traorea na Twiteru…
Traore Ali ‏@bomaye12

Mes meilleures vœux a tous en cette nouvelle année/My best wishes to all in this new year especially to the Délijé 🙂

Reply
Saša јан 1, 2013 at 00:32

Срећна нова година. Поклони у мају:)

Reply
delija MNE јан 1, 2013 at 00:30

Drustvo slavi u gradu ja kuci….. Doma se slusaju pjesme Tome Zdravkovica……. ja…. slusalice na usi i do daske pjesmu ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naravno sa suzama u ocima…:((((((((((((((((((((((((((((((((((::::))))))))))))))))))))))))))) BRACO SRBI I CRNOGORCI, SVE NAJBOLJE U 2013 GODINI ………. ZVEZDO MOJA VOLIM TE! VOLIM VAS SVE!!!!!!! IDEMO U NOVE POBJEDE..SVI ZAJEDNO ! DELIJA MONTENEGRINO…..<3 SVE!

Reply
VESICU ODLAZI! јан 1, 2013 at 00:09

Cigani braco moja srecna nam Nova godina i da nam Zvezda zasija i bude opet strasan klub za sve neprijatelje.ZVEZDA SAMPION

Reply
Dragan KG дец 31, 2012 at 22:30

Nova godina se blizi, oko mene deca, prijatelji, porodica, a meni misli na Marakani, a zelja samo jedna, DA ZVEZDA BUDE SAMPION…!!! Kakav osecaj… Veliki pozdrav za sve, i da se u novoj godini radujemo uspesima crveno-bele porodice.

Reply
delija MNE јан 1, 2013 at 00:33

Isti smo…. SVE NAJBOLJE! mada nema djece…XEXEXE:)

Reply
MILAN KG јан 1, 2013 at 22:35

sugradjanine srecna ti nova godina sve najbolje!!!!!!!!

Reply
Goran дец 31, 2012 at 21:46 Reply
Goran дец 31, 2012 at 22:28 Reply
Djuranovic Aleksandar дец 31, 2012 at 20:49

Pa da u 2013-tu slavimo titulu u fudbalu, titulu i kup u vaterpolo i kosarku, naravno obojka i tenis se podrazumjevaju.To bi bilo podnosljivo u ovoj situaciji.

Reply
marko дец 31, 2012 at 20:45

Hvala, takodje… Svako dobro, svima (adminima, posetiocima i ostalima)… 😛

Reply
Saša дец 31, 2012 at 19:44

Жив био Борисе.

Reply
ssss дец 31, 2012 at 19:36

ZVEZDO IMAJ SRECE ONOLIKO KOLIKO TI JE ZELE TVOJE VERNE DELIJE

Reply
Miki дец 31, 2012 at 20:22

Ako bude imala toliko srece osvojice Ligu Sampiona bez ikakvih problema. 🙂

Reply
Sveta Predić дец 31, 2012 at 19:28

Bravo Borise. 😀 Nemamo mi dva srca 🙂

Reply
MILAN KG дец 31, 2012 at 19:24

na koji nacin mogu da dodjem domajice mcz ? jos jednom srecna vam nova godina sve najjjjjj 😉

Reply
Dark јан 1, 2013 at 06:11 Reply

Leave a Comment