Moja Crvena Zvezda
БлоговиОбавештења

МЦЗ честитка – МЦЗ у 2012. години

cestitikaНезванични портал СД, „Моја Црвена звезда“, успешно је окончао 2012. годину, исто као што су то учинили и готово сви наши клубови. Сви осим финансијски угрожених рукометаша се активно боре за титуле и друге трофеје, са добрим шансама за исте, те би се рекло да је ова година далеко, далеко боља од претходних, када се тама надвила над нашим СД.

Уз клубове, растао је и наш портал. Догурасмо до готово 30 чланова редакције, стигосмо до непуних 3500 пратилаца на Твитеру, 40.000 на фејсбуку, 3000 на Јутубу, где је наш портал постао недавно и партнер.. Посете су одавно премашиле бројке из 2011. године, обзиром да смо у 2012. години имали чак 50% више посетилаца него у претходној! Неретко смо на порталу и сајту имали и по 35-40,000 посетилаца у само једном дану, иако се текстови нашег портала никада нису базирали на неким „бомбама“, већ само на објављивању проверених информација, па чак и по цену да вест објавимо последњи. Цифра од преко 5 000 000 посета у години за нама све говори и даје нам још јачу снагу и енергију да наставимо и будемо још бољи!

Осврнимо се сада и на неке друге, битне ствари које су се десиле у 2012. години.

Првог дана нове године своју прву годишњицу прославиће и наш форум, који је за годину дана рада прикупио готово 3000 чланова, који су написали преко 85.000 постова.

Претходну годину памтићемо и по успостављању контакта са чувеним Франс фудбалом. Редакција овог реномираног листа нас је контактирала, желећи да сазна што више о ФК Црвена звезда и напише опширан чланак о актуелним дешавањима, у чему смо им радо помогли, те је у овом листу објављен прилог о Звезди.

Детаљ из Артиљера
Детаљ из Артиљера

Пријатно изненађење за целу редакцију било је сазнање да је портал МЦЗ нашао своје место и у филму „Артиљеро„, у којем млади навијач Црвене звезде покушава да врати Немању Видића на Маракану.

У минулој години урађено је прегршт фантастичних интервјуа у којима сте могли уживати. Поменимо само Роберта Просинечког, Михајла Пјановића, Светислава Пешића, Омара Томаса, Валтера Зенгу, Милана Бишевца, Жељка Булатовића, Бобана Бајковића, Дејана Савићевића, Милана Гуровића, Тозу Мијаиловића, Александра Коцића, Горана Друлића, Александра Јанковића, Ненада Перуничића, Ненада Милијаша, Бојана Ђорђића.. као и многе, многе друге, којима се извињавамо јер нису набројани у овој веома дугој листи која ће бити пунија за још неколико више него „звучних“ имена првих дана нове године.

Једна од најважнијих ставки јесте чињеница да се наш портал током јесени регистровао као непрофитно удружење, да има свој Управни као и надзорни одбор. Све ове резултате и дешавања препознали су многи пословни партнери нашег портала, са којима имамо више него успешну сарадњу, као што су Минт, Штампарија Proof, Мајице Србија, Моцарт, Хотспорт.. и који нам омогућавају бољи и квалитетнији рад, на задовољство свих нас.

Све постигнуто омогућило нам је, коначно, и улагање у квалитетну опрему. Првих дана јануара очекује се да редакцију „појача“ једна врхунска камера, као и један квалитетан ДСЛР фотоапарат. Ипак, и пре нове опреме, наш сајт је квалитет свог фото материјала поставио на професионални ниво након што се нашој екипи прикључио професионални фотограф, Ивица. Његове слике сте већ могли да погледате у галерији, где су фотке са утакмица одбојке, кошарке и других дешавања.

Постављање нашег портала на чврсте темеље омогућило нам је и да помогнемо клубовима нашег Спортског друштва, те су тако направљени сајтови за мачевалачки, атлетски, женски и мушки рукометни, женски кошаркашки, стонотениски, а ускоро и за куглашки клуб. Наша редакција уређује поменуте портале и никако се неће задовољити са учињеним, те ћемо одрадити посао до краја, направити сајтове за све клубове којима је то потребно, одржавати их и унапређивати, јер је то најмање што можемо учинити за наше Спортско друштво.

За крај, захвалили бисмо се дивним људима са којима имамо више него успешну сарадњу и који омогућавају висок квалитет и постојање овог портала: Феђи и екипи из СД, Језди, директору Милојевићу и свима другима из ватерполо клуба, Снежи и Перуну из рукометног, Мирјани и доктору Жерајићу из женског рукометног, Љубици Кецман, Ани Аврамовић и Сањи Грчић из одбојкашког клуба, Александри из мачевалачког клуба, Јови из КК-а, Марку и Горану из ФК, Јасни из ЖКК, Јовани, Дарку и свим другима из ЖФК-а, хостинг спонзору Минту, екипи из Моцарта (пре свега чивијашу Игору), дивним људима из Мајице Србија, као и Штампарији Proof која нам је омогућила фантастичан штампани материјал.

Овом приликом захваљујемо се и свим другим, садашњим и некадашњим спортистима, тренерима и функционерима Црвене звезде који су својим изјавама, саветима и сарадњом помогли успешан рад овог портала!

Хвала Вам што сте уз нас! У нову годину и нове Звездине победе!

Повезане вести

4 comments

zvezdan јан 1, 2013 at 02:23

Svoj braci sirom sveta sve najlepse u novoj godini i da u maju slavimo titulu ako bog da

Reply
Goran дец 31, 2012 at 18:43

Želim vam što više titula u svim sportovima. Puno sreće !!!

Reply
ultra zvezdaš дец 31, 2012 at 17:56 Reply
MILAN KG дец 31, 2012 at 17:34

srecna vam nova godina sve najbolje puno zdravlja,ljubavi a za ostalo se sami snadjite 😀

Reply

Leave a Comment