Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Радоњић: Нисмо били концентрисани, пресудио је офанзивни скок Будућности

RadonjicКошаркаши Црвене звезде поражени су у Подгорици, а своје виђење утакмице изнео је тренер црвено-белих, Дејан Радоњић:

Честитам Будућности на победи. Играло се тврдо на мали број поена, а офанзивни скок Будућности је пресудио. На крају је тај скок одлучио да на пола коша немамо напад за победу. Напад није функционисано свих 40 минута, а остали смо без Џенкинса, који је неискусно направио фаул над Шеховићем. У финишу смо без њега имали лоше идеје у нападу. Генерално, лоше смо нападачки одиграли. Била је лоша концентрација, нисмо добро бранили офанзивни скок Будућности.

Бранко Лазић такође се осврнуо на вечерашњу утакмицу:

Честитам Будућности на победи. Добро смо отворили меч, били агресивни у првој четвртини, али смо пали у наставку. У последњој смо се подигли, стекли разлику, коју нисмо сачували до краја. Будућност је имала пуно офанзивних скокова и то је пресудило.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

123 comments

comi нов 6, 2013 at 08:32

Necemo ni ove godine nista osvojiti :facepalm:

Reply
sasas нов 6, 2013 at 01:10

Je ga smenise vec jednom?

Reply
Stefan нов 6, 2013 at 00:27

idemo dalje!

Reply
... нов 5, 2013 at 23:53

Jao kada vidim ove slepce sto predlazu bojkot muka mi je odmah. Bokot je na snazi i bojkotuju maloumnici. Sta ima neko od bojkota ABA lige? Svi bi da igramo evroligu a bojkotujemo ABA ligu. Kazu bojkot dok ne ode Radonjic, tako se ne menja trener deco. Fino pune tribine i skandiras protiv njega, transparenti… mada mislim da nece biti potrebno za tim. A ovi sto pozivaju na bojkot ili su usijane glave koji nisu sposobni da razmisljaju svojim mozgom, ili su navijaci nekog drugog kluba.

Reply
... нов 6, 2013 at 00:34

Posle dva poraza odmah bojkot. Prosli mesec niko na sajtu nije bio za bojkot. Kako vam ne dosadi menjati misljenje? Zato pohvala za Banjalucane koji odu u Laktase i bodre Zvezdu celu utakmicu bez obzira na bojkot.

Reply
marko нов 6, 2013 at 01:19

ja sam iz banjaluke i nisam za bojkot ali veruj mi mali je broj banjalucana bilo na tribini za navijanje..svi smo bodrili sa bocnih tribina..vecinom su to bile delije iz okolnih mjesta..nemam nista protiv bilo koga SAMO KAZEM KAKO JE BILO..

Reply
... нов 6, 2013 at 12:12

Nisi upravu, brat mi je bio jedan od vodja navijanja na tom mecu, evo ti klip koji pokazuje kako su navijali na 20 razlike i na samom kraju kda je bilo reseno, a bili su mnogo bucniji dok je bilo potrebno. http://www.youtube.com/watch?v=I2t8UWBDnJI Stop bojkotu, ko je za bojkot neka nikada i ne dolazi na utakmice, onda ne treba ni na evroligu da ide,

Reply
Gašpar нов 6, 2013 at 19:32

ja sam iz SRPSKE HERCEGOVINE, ja znam da ti i tvoji iz Banja Luke ne navijate za SRPSKE klubove, više preferirate ZAGREBU i vjerujem da više volite cibonu ili cedevitu, a ako navijaš za partizan isto ti se piše jer su i to tuđmanovci, tako da ti se to svodi na jedno, moj blagi krajišniku…

Reply
Fornicator нов 7, 2013 at 05:07

Gašpar, preskočio si terapiju izgleda…

Звезда шампион! нов 5, 2013 at 20:54

Радоњићу одлази ❗

Reply
moravac нов 5, 2013 at 20:22

Dva su primera ili razloga,kako god, zbog kojih g.Radonjic MORA otici. Prvi primer je Cedevita.Prosle sezone su imali izvanrednu ekipu. Zavrsili su neslavno sezonu. Primer drugi, Fenerbahce. Prosle sezone ekipa za najvise domete u Evropi. Zavrsili su razocaravajuce. Ove sezone,Cedevita opet ima odlicnu ekipu i vodi u ABA ligi. Fenerbahce odvaljuje sve redom. Ono sto je i jenima i drugima prosle sezone nedostajalo je ozbiljan TRENER. Mi prosle sezone,do poslednjeg kola jurimo Igokeu,igramo vrlo dobro,seriji pobeda se ne vidi kraj,uzimamo Kup Radivoja Koraca i onda katastrofa!!! Jurimo g.Vukojicica i dovodimo g.Radonjica. Epilog: Izgubljena dva najvaznija finala!!! Nista od prstena u ABA ligi,nista od trofeja Prvaka Srbije. G.Radonjic je za sve to nagradjen tako, da nas predvodi u Evroligi i tako sebi pravi ime i dize cenu a svi mi smo nagradjeni tako, da svaki mec pratimo sa zebnjom i cesto nevericom i pitanjem: Kako je moguce sve to?!? Kako je moguce izgubiti dobijeno? Kako je moguce gubiti utakmice od timova visestruko jeftinijih i po znanju skromnijih? Kako je moguce,najuriti dva najkorisnija igraca iz prosle sezone(Rakocevic i Savovic)? Kako je moguce i pomisliti,da je moguce igrati na ozbiljnom nivou,bez kvalitetne cetvorke,kvalitetnog sutera i visprenog i mudrog pleja? G.Covicu,cenimo Vas,postujemo Vas i zahvalni smo za sve pozitivno sto ste do sada uradili za Crvenu Zvezdu,uopsteno. Ali i ocekujemo odgovore na sva gore navedna pitanja! I, za ime Bozije, dovedite TRENERA koji je u rangu kvaliteta igraca koje ste doveli,ne dozvolite da jos jedna sezona ode u nepovrat!!! Mi ne zelimo da nasa pesma: „Godine prolaze moje,ja cekam titule tvoje“, postane NASA HIMNA!!! Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
Бранимир нов 5, 2013 at 23:18

Не знам ко може бити против твог текста. Још си и врло пристојан. Што се тиче „химне“ бојим се да је већ постала наш препознатљиви сонг. Осим мелодије, мени се ту ништа не допада. Полако ударамо темеље личном мазохизму.

Reply
marko нов 5, 2013 at 19:27

najbolji su ovi sto stalno urlaju na ljude koje kritikuju uzasnu igru skupog tima..pa majstori ja sam cigan vec 30 godina i pamtim titule i velike partije i u fudbalu i u kosarci..ja hocu opet mocnu zvezdu..ne trazimo evro trofeje ali hocemo konkurentnu zvezdu u evropi i dominaciju na ovim prostorima..jeli to previse..e pa nije..sta reci za sinoc sem gomile kritike..posle panate svi smo govorili ok i jeste bilo dobro i ja sam rekao..znaci ne pljujemo cim se izgubi ali necu vise da gledam kako se ulaganja ne isplacuju ako radonjic sa ovim pojacanjima ne moze da napravi sistem da meljemo igrom u aba ligi onda neka se goni u ku…

Reply
mladja нов 5, 2013 at 18:32

RADONJICU ODLAZI. cOVICU POCECEMO DA TE BOJKOTUJEMO. mORA SE HITNO DOVESTI BEK SUTER, KOJI MOZE DA POGODI TROJKU. iz zvezde pod hitno da odu nelson, radenovic, lazic i simonovic.

Reply
Milos нов 5, 2013 at 18:51

Nisi u pravu za Lazica.. Za ulogu koju ima sasvim je dobar,ne mozes u ekipi imati samo dobre napadace..

Reply
marko нов 5, 2013 at 22:07

Mi imamo dobre sutere (Dzenkins, Shilb)… Ali dzaba kada ne mozemo da im napravimo akciju u napadu, da mogu nesmetano da sutiraju… Vec zbog lose organizacije, moraju sami sebi da stvaraju sanse, sto nekad dovodi do nerezonskih i teskih suteva… Kasnije i pljuvanja!

Reply
Mani нов 5, 2013 at 18:29

Odlazi Radonjicu!!!! Znas li kad bi Svinjosevic ispustio prednost od 15 poena protiv PAO-a?! Nikad!!!! Ti si najvecei krivac!!!!

Reply
aca nis нов 5, 2013 at 16:37

Kad vidim da likovi porede fudbalske i kosarkaske trenere i te dve igre, dodjem u situaciju da se zamislim dobro o tome ko ovde ostavlja komentare. Ljudi, jesmo sinoc igrali lose i izgubili, a da li mozemo da se prosetamo kroz aba ligu da biste vi bili zadovoljni? Mi ne smemo da izgubimo nista da vi ne plujete tenere i igrace? I taj Vukoicic koga svi obozavate i Pesic su gubili od te iste buducnosti pa ne znam da li ste njih pljuvali mozda, a mozda i jeste pa ste zaboravili. Poraz sinoc je dosao od poraza od pao-a u el, to je znak da smo na zalost ekipa u stvaranju, nemamo iskustvo za kontinuitet velikih takmicenja. Ovi igraci nikad nisu igrali el zajedno, petorica su tek stigla, imaju preveliku zelju u el, padaju posle poraza, to je za pocetnicke ekipe normalno. Da se zovemo bilo kako drugacije, ovo bi bili istorijski uspesi za taj klub koji je uspeo sve ovo za dve sezone, ali mi smo Zvezda i porazi se ne prastaju ni protiv giganata kao sto je pao, a za buducnost da ne govorim. Mi da se usredsredimo da udjemo na final 4 aba lige, da igramo jos sezona u el, pa neka budu i ovakve, ne zalim se. Aba liga je teska, neizvesna, treba se nositi sa svima njima, svi hoce u el, cibona, cedevita, partizan, olimpija, buducnost, a razmislite, vecina ovih ekipa je vec to igrala ili igra i opet zeli, a za razliku od nas imaju iskustvo. Zato, ne zanosite se nerealnim uspesima nego podrzavajte ljude koji daju sve od sebe da uspemo u ovome sto radimo i da za pocetak osvojimo aba ligu ako mozemo i domaci sampionat, pa tek onda el.

Reply
Baki нов 5, 2013 at 17:33

Posto sam ti dao minus, onda da i odgovorim sta se ne slazem. Sve bi to bilo OK sto si ti naveo, da se vidi neki pomak u igri. Ovo sto oni igraju ni na sta ne lici. Jedno poluvremen protiv PAO i to je to. Ne govorim o rezultatima nego o igri i pristupu igri. Nemamo mlad tim, nisu perspektivni, skupi su, ne igraju odranu a tim je , navodno, tako koncipiran, stranci (osim Jake) vrlo cesto ne prave razlike, u stvari prave ali za protivnika, domaci igraci van forme, itd, itd. E to je problem. Sve je to lepo sto si ti nabrojao, ali da igramo sa klincima i nasim igracima samo pa i da bude tako. Ali strance da placamo a onda gubimo od timova koji nemaju ni 10% naseg budgeta (Siroki) e pa to je malo previse…

Reply
moravac нов 5, 2013 at 19:24

Svaka cast @Baki!!! Svaka rec ti je na mestu. Odlicna replika,slazem se svim sto si napisao. Pozdrav!

Reply
aca nis нов 5, 2013 at 22:17

Onda, po tvom misljenju, posto imamo najveci budzet, ne smemo ni od jednog tima da izgubimo? Jel tako? Jel to moguce? Sta kazes, postoji li izraz adaptacija u tvom recniku? Jeste, treba nam bolji plej, ali igrati el, koja je igrana pre 14 godina i aba liga koja je jaka, nije mala stvar. Mi cemo da podignemo formu, to je jasno, a tad kad pocnemo da pobedjujemo, svi cete da hvalite trenera kao da nista nije bilo. Niko mi od vas nije dao dobar razlog zasto Zvezda nije dobra, svi se upravljate od utakmice do utakmice.

Reply
Dokle vise?! нов 5, 2013 at 23:40

sa ovim trenerom necemo poceti da pobedjujemo, to ti sad kazem, to sam smatrao i kad smo ga doveli, i ako bude suprotno, evo ovom prilikom ti zvanicno ovde obecavam da cu pojesti svoju cipelu.

Reply
Dokle vise?! нов 5, 2013 at 23:41

to za adaptaciju si mogao da pricas kad je dosao, imao je polusezonu i pripreme da se adaptira i da ih adaptire, kakogod.

Reply
Roony нов 5, 2013 at 16:11

Ljudi Radonjic ima dosta gresaka u vodjenju ekipe, u izmenama, kada je egal u poslednjim trenucima potpuno se izgubi. Kriv je za Savovica, ali nije kriv ako ekipa sutira trojke 1/11, ako Radenovic 5 lob pasova baci u ruke protivnika, nije kriv sto Nelson izgleda ko da je pao sa marsa, sto Radenovic igra u Zvezdi. Pisao sam ovde pre pocetka sezone da nam trebaju igraci na pozicijama 1 i 4, i to je sad vise nego ocigledno. Covek treba da trazi od uprave da mu se dovede pod hitno snazna cetvorka sa kojom mozes da racunas na desetak skokova, a ne da kuka kako nas svi naskacu. Luka i Ivan nemaju zajedno tri skoka na utakmici. Nista nije izgubljeno. Ima vremena da se sve popravi, i da umalo da zaboravim najveca greska Radonjica je 20 i kusur minuta Lazica, i to na kraju utakmice kada se lomi rezultat. Izvinite na opsirnosti i veliki pozdrav.

Reply
Hez нов 5, 2013 at 19:56

Ali čekaj, upravo je Radonjić selektirao ekipu i upravo on tražio Radenovića umesto Savovića. Da li je sada opravdano da traži od uprave jaku četvorku ili je to morao da uoči i uradi pre početka sezone?

Reply
Бранимир нов 5, 2013 at 23:10

Није оправдано. Треба да поднесе одговорност и каже људи овако не иде, нудим оставку. То би био моралан чин, а још Црногорац. Ако оставку не прихвате, треба да ураде што је најбоље за Звезду – доведу праве играче да покрију болне позиције.

Reply
ssss нов 5, 2013 at 15:59

Rakoce zivota ti vrati se, bez tebe nema nista!!!

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 16:28

Kako iskusan i dobar kosarkas u losoj igri svog tima i neizvesnoj zavrsnici, ipak dovede svoj tim do pobede…?
Pa, na suvi kvalitet i iskustvo iznudi faulove nad sobom i onda slobodnom bacanjima(koje normalno dobro izvodi) donese pobedu, bez obzira na ocajnu igru celog tima…
Ali to ne moze svako… ali moze Igor Rakocevic… Da je juce igrao samo tri minuta Zvezda bi pobedila! To ne bi mogao ni Radonjic da spreci… Jedan je Igor…
P. S. A da je igrao protiv Panatenaikosa samo onaj produzetak Zvezda bi pobedila… I nemoj da mi se javljaju „strucnjaci“ koji tvrde da Igor igra slabo odbranu…Ako nista drugo – od pet faulova nad Dijamantidisom u zavrsnici, da ga je cuvao Igor sudija ne bi sudile cetiri… To se zove autoritet, reputacija ili jednostavno majstor…Igor Rakocevic ..

Reply
Бранимир нов 5, 2013 at 23:06

Игор је неспоран, дефинитивно и чуди ме да се не поради на његовом ангажовању. Неће никоме пасти круна с главе. Што се тиче ауторитета, овдашње судије из Србије и региона нису биле баш наклоњене његовом имену.

Reply
Ultras нов 5, 2013 at 15:24

Ista situacija kao i u fudbalu…solidan tim a loš trener :facepalm:

Reply
Nebo нов 5, 2013 at 15:23

Ristovic izjavio da trener sigurno ostaje,da nece biti sigurno pojacanja,necemo ove godine nista osvojiti ,zivi bili pa videli…

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 16:30

Pa zadovoljni u klubu trenerom, igracima, rezultatima, igrom…zasto bi nesto menjali…

Reply
mladja нов 5, 2013 at 18:35

Davor Ristovioc se pita koliko i ja. To je Coviceva prica. Pod hitno moramo bojkotovati Covica. Ovaj tim jednostavno nema hemiju, a sve to zavisi od uprave. Riba s glave smrdi.

Reply
Бранимир нов 5, 2013 at 23:03

Нећемо Евро лигу. Хоћемо стечај.
Бетон, бетон, само бетон … има нека таква пјесма.

Reply
Бранимир нов 6, 2013 at 16:58

Иронија.

Reply
Iznogud нов 5, 2013 at 13:20

Ne mogu da poverujem da pojedinci koji i ne idu na utakmice pozivaju na bojkot. Alooo kakav bojkot, tek tako cete da pomognete u qrac. Kome se ne gleda nemora ni da dolazi, a ko poziva na bojkot moze samo da se sagne i da onima koji idu na utakmice podudla.

Reply
Gašpar нов 5, 2013 at 16:15

nek ti ga mama pod,,dudla

Reply
rs нов 5, 2013 at 16:36

hej klinjo i to dobro da se sagnete svi koji pozivate na bojkot da iscjedite sve da ne ostane slucajno koja kap

Reply
Gašpar нов 5, 2013 at 19:12

to će sinei sve fino tvoja mamica da uradi…

Reply
Iznogud нов 5, 2013 at 18:57

Gaspare niciju mamu nisam spominjao, a ti dudlaj svima sa sajta m@jmune. Jel treba da bojkotujemo, jel se tako pomaze klubu? Kome se ne gleda i ne more, ali da javno trazi bojkot, pa eto delije bojkotuju aba ligu i sta imaju od toga? Sta imaju maloumni covece?

Reply
Gašpar нов 5, 2013 at 19:11

kako ćeš biti tako vulgaran, ko si ti čovječe da laješ a da ti neodgovorim, saberi se, taj jezik ostavi na ulici odakle si i potekao, pa, ljudi bojkotom obaraju državnu vlast a ne nekakvog radonjića i lopov.a čovića, maj@mune iskompleksirani…

Reply
Iznogud нов 5, 2013 at 19:38

Slusaj sko.te ovde se vidi ko je sa ulice. O kakvom ti bojkotu pricas, pa bojkot je na snazi. Neces ti nikome Zabraniti da ide gledati Zvezdu i da navija za nju. Ima nas koji volimo klub a ne glumimo unaokolo, Radonjica da bi oterali ne treba bojkot, a Covica bojkotovati je smesno. Da njega nije bilo pitanje je da li bi igrali i ABA ligu a tek Evroligu. Idi umij se bal@vac pa se vrati. Nauci brisati sline pre nego pocnes komentarisati.

laki нов 5, 2013 at 23:13

eto vidiš kakav si ti Srbin, j@eb@em ti svu familiju usta, lepo ti čovek kaže da si vulgaran i nije se tebe ni doticao p@su jedan, j@ebo ti čović sve po kućnoj listi…

Reply
Iznogud нов 5, 2013 at 23:50

Kome ti laki?

Бранимир нов 5, 2013 at 23:00

Осјетио се човјек прозваним.

Reply
sof нов 5, 2013 at 13:07

У ЕЛ тим који је примо најмање поена је партизан, а ми смо тим са највише примљених поена од свих учесника
Док у АБА лиги ми смо тим са најмање примљених поена
И против ПАО и Будућности имали смо вођство, противник у бонусу и ми рутински губимо.

Reply
milos нов 5, 2013 at 13:00

13:00h je, a ti si jos uvek u Zvezdi, Boze ima li te?!

Reply
Niko Hercegovac нов 5, 2013 at 12:47

Gosp. Covicu , ovaj covek ocigledno nema kapaciteta da bude trener Zvezde – da vodi Zvezdu . Sinoc , kad je trebalo da trener svojom intuicijom i umenjem vodjenja , pokrene tim iz letargije ( da to oseti i da to uradi na vreme , pre nego sto se protivnik razigra !) , on nije radio nista !!! Isto kao i u drugom poluvremenu utakmice sa Grcima ! Beskorisno je cekati- gubiti vreme i utakmice ! ODMAH Trifunovica za trenera . Mozda razmislite da se Gurovic vrati i da bude prvi pomocnik ! Ali pravi . ( Ne kao kod Radonjica ! Pa oni nisu ni saradjivalu u toku utakmice !). Njih dvojica su Zvezdine legende ,publika ih obozava i to vi dobro znate . Drugo , mi nemamo vodju tima , na terenu ! Kad ne ide , kad je muka , da se tim pokrene ! Rakocevic je to ! Aktivirajte ga ponovo , za ovu sezonu . 10-15 min. po utakmici , kad je najteze ! Moza dati max doprinos . ( Mislim , da bi dobili sve tri utakmice , koje smo zadnje – u finisu izgubili !). A posle neka bude ono sto ste sa njim ranije planirali . Vremena nemamo , treba delovati ODMAH !

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 13:08

Svaka ozbiljna ekipa koja protiv nas povede vec sa 5 poena razlike – dobila je utakmicu vec tada! Jer, mi ne mozemo da ih jurimo i stignemo, posto nemamo igraca na koga mozemo da se oslonimo kada kola krenu nizbrdo… Dzabe ti i ako odigramo odbranu odlicno, kada to ne mozemo da kapitalizujemo u napadu, jer dati kos, mimo besomucnog guranja lopte Bobiju, za nas postaje nocna mora… Pa, mi 80% koseva dajemo iz reketa i kontri, a iz pozicionih napada i suta sa distance jedva dostignemo 20%….To je frapantan podatak… Treba da odgovara i onaj koje doveo Radonju i ko je skautirao ovako bespomocnu ekipu… Video sam ja jos protiv Sirokog, cija cela ekipa kosta manje od godisnje plate Radenovica, a duplo manje od Dzenkinsa, a troduplo manje od Silbove plate, da skoro nista ne stima u Zvezdinoj igri… Ne mozemo da zivimo godinu dana od pobede nad Radnickim iz KG ili od jednog poluvremena protiv Panatenaikosa…

Reply
Бранимир нов 5, 2013 at 23:01

Нема раја без роднога краја, нит’ милине без Херцеговине.

Reply
Djole-Jagodina нов 5, 2013 at 11:19

Ovo je kao u fudbalu ali preslikano.Ode Robi dodju neznalice ode Vlado dodje kosarkaski murinjo.Zbog Zvezde mi skocio pritisak ovo nisam gledao u svom zivotu!!!!

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 11:35

Utorak je… a Radonjic jos uvek trener Zvezde!!!

Reply
Shate нов 5, 2013 at 12:41

SImonovic i dalje kapiten.

Reply
Kastro нов 5, 2013 at 13:14

Nema nikakave veze sto je Simonovic kapiten. Ne mora kapiten biti najbolji igrac. On je borben, srcan, i vidi se kako pokusava da digne ekipu za razliku od trenera. Uostalom koga da stavimo za kapitena, nema smisla nekoga kome je prva sezone, to niko ne radi, jedino Rasko dolazi kao mogucnost. Zato pustite pricu o tome ko je kapiten. Nama fali trener, pozicija 4 i vanjski suter, to nama fali.

Reply
Djole-Jagodina нов 5, 2013 at 13:26

Godine prolaze moje ja cekam titule tvoje…………..Ovo sam mogao da pevam i kao dete,pevam je sada a plasim se da to ne postane nasa himna!!!!!

Shate нов 5, 2013 at 14:05

Sta govoris ti frajeru? Eno ga i Savija, borben, srcan, podize publiku na noge. Je l’ treba da bude kapiten kk??? Nama je kapiten lik koji ne veze sa kosarkom, a na to mesto je dosao jer ga gura Radonjic…protiv Panate je odigrao 45 min. i sta god je pokusao, upropastio je.

Kastro нов 5, 2013 at 19:00

Ajde ti onda kosarkaski znalce predlozi kapitena. Jel treba neko ko je juce obukao dres da bude kapiten, igrac koji ce nas napustiti prvom prilikom ili mozda treba da bude Lazic? Ko treba? Simonovic i Katic su jedine opcije. Zato ne ke.njaj

Kastro нов 6, 2013 at 12:14

Lako je nalupati minuse, ali gde je predlog? Jeste pametni u tri pm

Shate нов 6, 2013 at 14:12

Da sam ja o tome odlucivao, Rakocevic bi ostao do kraja karijere u Zvezdi i samim tim bio bi i kapiten koji je po mojoj meri, i po meri kluba. A ko je odlucio da nam Rakocevic vise nije potreban ne zelim da nagadjam. Od sadasnjeg tima, sigurno za kapitena ne bih birao naseg beka „sutera“ Simonovica koji od 7 suteva pogodi jedan, ili nijedan. Pre bih izabrao Katica.

Kastro нов 6, 2013 at 19:13

Ja sam prvi bio sa Rakocevica ali coveka vise nema u timu, a Simonovic nije bek suter, toliko o tvom poznavanju kosarke.

Senad нов 5, 2013 at 10:39

Aman sta ima tu protiv Buducnosti da presudjuje bilo sta osim kvaliteta,Alo jbt svake godine stvaramo tim da pohara sve i onda se opet mucimo.Poraz od Sirokog,jedva protiv Olipmije,i opet poraz sinoc(utakmice na strani).Ma covjece hocu da haramo,kakva Buducnost kakvi bakraci,necu da se pobjeda uopste dovodi u pitanje,da to bude igranje sa protivnikom.
Al siguran sam da je sve trenerova zasluga,vjerujem da je on u pripremi utakmice pricao kako nece biti lako,kako je to dobra ekipa… ma zajebi to.Ubijedi igrace da su bolji od njih za klasu(realno i jesu),neki bi to nazvali potcjenjivanjem protivnika,a nije,to je samopouzdanje,Cak ako je i potcjenjivanje-pa sta?Neka je,hocu da se razmislja na nacin „dobicemo,bolji smo od njih“ a ne da ih gledamo kao ravnopravne protivnike.
Pa kako ekipa koja je Panatinaikos imala u nok daunu,da samo 3 dana kasnije muci se sa nekakvom Budocnosti,i sto je najgore izgube.Aman dosta mi je toga,hocu da haramo jer imamo ekipu za to,osim u utakmicama sa Partizanom i Cedevitom,to su jedine dvije ekipe kvalitetom slicne nama i tu bi poraz i mogao da shvatim,ovo sve ostalo je „buranija“ i ponasaj se tako prema njima,dominiraj jbt,ti si Crvena zvezda!

Reply
Majstor нов 5, 2013 at 10:39

Nama treba Omar Tomas

Reply
Miljan нов 5, 2013 at 10:25

Gledam juce tekmu i ne verujem!
Radonjic trazi time-out i cuti. COVEK CUTI!!!!
Do sada nam je upropastio nekoliko igraca
Scott-a koji je davao 12-15 poena i jurcao po terenu za vreme Vlade on je upropastio.
Cvetkovic je kod Vlade pa i nesto znao, kod ovog NISTA!
Rasko Katic koji je miljenik nacije ne samo Delija zbog svoje igre on polako upropastava!
Nelson koji je TVRDIM psihicki najstabilniji igrac on od njega napravi kukavicu i na kraju ce da ga sroza skroz! Tog istog Nelsona koji je sam pobedio Partizan u kupu, koji je mnogo meceva sam resavao, koji je bio kapiten DUKE-a!
Igra neku odbranu a dodje iole ozbiljan tim kao PAO i zavuce nam 90 poena od toga 57 u drugom poluvremenu!
A o napadu necu ni da pricam. Dovoljan vam je podatak sa ove utakmice ili protic Grka da za jednu cetvrtinu damo 8 poena a sto je najveci paradoks svi ovi igraci su prosle sezone imali puno poena u rukama i to su igraci koji znaju da igraju na poen vise a ne odbranu!
I na kraju…
Pobedio ga je njegov ucenik i tim koji on treba da zna u dusu jer ga je vodio 7 godina!
Zato gospodine Radonjicu mislim da je vreme…
(a za ovu Euroleague-u sto gledate zahvalite Rasku Katicu jer svi mi dobro znamo kako je Zvezda igrala final4 u Laktasima)

Reply
Miljan нов 5, 2013 at 10:30

I da dodam… Nikad necu da ti oprostim za poraz od PAO-a.
I u produzetku malog Mitrovica da igra odbranu na igraca kakav je Batist!

Reply
Delija peXX нов 5, 2013 at 11:46

Bravo Miljane!!!
O tome i ja drvim danima.
Mitrovic jeste talenat,ali staviti ga da cuva Batista kad se lomi,u produzetku JE BIO POTPISAN PORAZ …..no,to nije tema vise!!!
GLAVNA TEMA JE DA OVOG TREBA OTERATI!!!!
COVKE REAGUJ BRE!!!!!

Reply
ja нов 5, 2013 at 11:54

mitrovic je cuvao batista u produzetku jer su katic i radenovic imali 5 licnih, bilo je ili luka ili marjanovic (potpuno neupotrebljiv i spor u odbrani) znaci logicno je bilo luka.

Reply
Miljan нов 5, 2013 at 13:10

Batist je Mitrovicu da 6 poena tako sto ga je okrenuo 2 puta kao vola a jednom ugurao pod kos. Ja ne kazem da je on los igrac jer je Luka 93. godiste i tek treba da igra. Ja za to krivim trenera koji takvog igraca stavlja na jednog Batista- legendu danasnje evropske kosarke. Da ga je cuvao Bobi on pod kos ne bi mogao nista nego bi uzimao suteve sa distance koje bi verovatno teze pogadjao ili ih ne bi pogodio.

Reply
ја нов 5, 2013 at 13:21

cuvao je marjanovic batista na pocetku meca i sve suteve sa poludistance batist je pogodio, seti se nije nijedan promasio i onda je usao rasko

Ninadu нов 5, 2013 at 12:05

Malo ste dosadni s tim Nelsonom!!! Koje je meceve ON SAM resavao??? I kako je on SAM pobedio grobare u finalu KUPA…??? A sto su Rakocevic i Skot(jedina njegova dobra utakmica) natrpali po 20 poena, sto je Katic u zavrsnici dao 8 koseva zaredom..To nista!? Nelson SAM pobedio… najmanje je gresio u toj utakmici i to je to… Inace i proslu sezonu nista nije odigravao kao plej…nitgi organizovao, niti kreirao, niti asistirao, a njegov sut je tema za ismejavanje …Imali smo Rakocevica koji je (cesto i silom) resavao napade, imali sjajnog Katica u napadu, i sjajnog ofanzivnog skakaca Savovica… manite se Nelsona, on je mozda dobar kao dvojka…ali kao plej je blago receno katastrofa… I necemo imati napad sve dok ne budemo imali kvaliitetnog plejmejkera u pravom smislu te reci…

Reply
cvetko нов 5, 2013 at 10:01

Mesto pleja u kosarci je uzasno vazno. Mi trenutno nemamo niti jednog i zato nemamo pobede..Nelson je solidan igrac, ali je trenutno u velikom kanalu iz koga se ne nazire skoriji izlazak. Za Djenku jos niko ne zna sta je, plej ili bek suter. Covek lebdi izmedju dve pozicije i ocigledno ga to sprecava da odigra na visem nivou. Nasa nada Cvetkovic, ocigledno je nedorastao i treba ga vratiti da igra kod Gurovica, a na njegovo mesto dovesti formiranog igraca… Mislim da je to uzrok loseg starta sezone.

Reply
DARKO нов 5, 2013 at 09:35

RADONJIĆU 8 MESECI GLEDAMO TVOJE NEZNANJE- SVE SI IZGUBIO, PAKUJ SE I MARŠ IZ ZVEZDE!!!

Reply
Baki нов 5, 2013 at 09:33

Nas skauting je kriminalan… Ako ga uopste ima. Dobro, imaju ogranicenja u budgetu ali kako dervisi mogu da dovode jeftinije i kvalitetinije igrace od nish ostaje nejasno. Ako se ekipa pravi da igra odbranu, onda se dovodi drugaciji profil igraca, mladi, jeftini, zeljni dokazivanja, da trce, ginu, a u napadu sta nam Bog dragi da. A ne Silb ili Radenovic. Mislim… Kako sam vec i ranije pisao, Silb nikakvu razliku ne pravi, nikakvu. Dzenkinsa placamo i jos ga cekamo da se prilagodi Evropskoj kosarci?!? Pa gde to ima? Ili, ponavljam ponovo, dovedes mlade i perspektivne, pa njih cekas, ili gotove igrace koji se odmah uklapaju i prave razliku. A ne ovo… I opet moram da ponovim. Ko Mitrovica proglasi za talenta samo da mi je znati? Pa Duda ga je zvao zato sto vise niko od cetvorki sa srpskim pasosem nije ostao na ovom svetu. Kada vidim sa koliko zara igra onaj dervis Lovernj, a ovaj nas kao mrtvo puvalo, dodje mi da razbijem ekran…

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 12:38

Sve si pogodio u centar… danas pise u Blicu da su Silb i Dzenkins skuplji od celog tima FK Partizan!!?? To nije normalno… Njihov ucinak je NIKAKAV…Vide se da su skolovani igraci, ali ucinak teska nula… Djekna je mozda jos uvek neprilagodjen evropskoj kosarci, pa kad se aklimatizuje verovatno ce igrati mnogo bolje… Ali i sa MNOGO BOLJOM igrom Djekna ne vredi 400.000e ni pod razno… A Silb od 450.000 e je neverovatna prica… On cak i ne moze mnogo bolje, jer je jednostavno tip igraca koji ne poseduje energiju, borbenost, agresiju…To genetski imas ili nemas… A Silb NEMA… On ce uvek igrati penzionerski, klaj-klaj, na neku suvu tehniku, inteligenciju, ali uglavnom nezainteresovano… I to je to…

Reply
Zvezdaš нов 5, 2013 at 09:09

Kuku i lele kakva je ono bila jadna i crna igra i Zvezde i Budućnosti! Ono je sprdačina na kvadrat, ono je blamaža na kvadrat, ono skoro i da ne zaslužuje ikakav komentar.
Da je ona Budućnost sinoć igrala sa iole ozbiljnijim timom, doživela bi pravu KATASTROFU! Blage veze nemaju, i kao takve Zvezda ih nije mogla pobediti!? Šta reći???

Reply
delija нов 5, 2013 at 08:46

onoloko air ball ( izvinite ako se ovako ne pise ucio sam ruski u skoli) ne bih ni ja sa mjim drugarima napravio igrajuci basket ispred zgrade a oni pricaju o skokovima da su presudili sto je neko ovde napisao 1/13 sa su jos dvije pogodili od 13 dobili bi utakmicu a njima eto skok j,,,,, ih on

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 12:47

Radonja toliko lupeta da ja pomislim da je Skrivena kamera…Ali, stvarno… Kaze presudio ofanzivni skok Buducnosti!!?? A to sto mi nismo mogli vola u d… da pogodimo…. to je nevazno…i sto ne mozemo nijedan napad da iskreiramo… U kom je ruznom filmu Radonja?

Reply
Hez нов 5, 2013 at 14:38

Pravilno si napisao… 🙂
A ovo za ofanzivne skokove je čista Radonjina nebuloza. Traž nesrećnik opravdanja tamo gde ih nema. Pa samo bacanja da je Budućnost šutirala dobro, dobili bi nas desetak razlike glatko.

Reply
Goran нов 5, 2013 at 08:05

Dajte bre da smenimo ovog manekena. Pući će nam sezona.

Reply
Zvezdas S нов 5, 2013 at 09:19

Radonjica nece smeniti jer u njega imaju veliko poverenje.Po meni bi trebalo bojkovati ovaj tim i trenera ,jer oni ne zasluzuju podrsku.Ovo je tim gubitnika koji nista nece osvojiti,jer se vidi da nemaju harizmu pobednika.Radonjic je covek koji realno nije dorsto klupi zvezde.Po meni jos najgore od svega je to sto se vidi da Partizan raste,a ova nasa ekipa je limitirana ,koja nema velikog prostora za rast.

Reply
Gašpar нов 5, 2013 at 09:25

Tako je, pravi predlog, pa neka čović na prste izbroji koliko je došlo gledalaca, to je izgleda jedini način…

Reply
... нов 5, 2013 at 19:01

Sta ti pametujes kada nikada i ne ides na utakmice? Ni jedan ni drugi

Reply
goran нов 5, 2013 at 07:39

oglazi radonjicu vise molim te :facepalm:

Reply
goran нов 5, 2013 at 07:38

nebi ti meni bio meni trener ni jednog trenutka vise nemogu da verujem da jedne sezone imamo dobrog trenera a lose igrace a onda sledece dobre igrace a loseg trenera i neznam ko vise trpi onog nelsona on od kada je u zvezdi odigrao je dobro 2 ili 3 utakmice sve ostalo je bilo ispod proseka pa onaj amerikanac sto je dosao na pocetku prosle sezone oterali su ga posle 2 meseca a nelsona trpimo i gledamo kako nema ideju nikakvu za organizovan napad

Reply
Šeša нов 5, 2013 at 07:11

1/13 šut za tri.. šta ima tu više pričati.. Nelsona puštaju da šuta konstantno a ovaj jedva dobaci…

Reply
dejca нов 5, 2013 at 06:37

Ama odlazi, da te ne vidim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
miki нов 5, 2013 at 04:44

Vukoicic Vlada bi sa ovim igracima pravio 40% bolje rezultate a Svinjosevic,iako ga ne podnosim 75% bolje rezultate.Nazalost,istinito.Nama trebajuj 3 do 4 nova igraca umesto Lazica,Nelsona ,Radenovica i mozda Mitrovica i NOVI TRENER za neki vidljiviji rezultat ove godine,Ovaj Radonjic mu dodje nesto kao onaj saljivdzija Stojanovic u fudbalu.I jedan i drugi bi zeleli da budu treneri ali ne ide,ne ide…..Kada budemo shvatili da je dobar trener 50% rezultata onda ce nam biti bolje!!!!!!

Reply
Mississauga нов 5, 2013 at 03:46

NE PAMTIM DA SMO IMALI „SUTERA“ POSLE NEBOJSE ILICA. SADA SMO KAO SKAUTIRALI IGRACE ,ALI SMO IZGLEDA ZABORAVILI DA NAM JE PREKOSUTRA POTREBAN „SUTER“ . ILI NEKAKO TRENERI USPEVAJU DA IH „UBIJU“ !

Reply
Mississauga нов 5, 2013 at 03:48

…. A RADONJIC, HM.. COVEK NEMA IDEJU !!!

Reply
Vanja нов 5, 2013 at 03:27

ja ne kapiram ljude koji prizivaju vukoicica, sa njim smo dobili deset u nizu a kada se lomila sezona igrali smo kriminalnu u pionir su nas redom dobijali galatasaraj,kahasol,ulm…evo sad sa odlicnom ekipom MZT gubi od zolnokija,mege… u pamet se ljudi, sacekajte borbu za trofeje pa sudite o Radonjicevim rezultatima.

Reply
Gašpar нов 5, 2013 at 09:28

pa, čovječe, kako ćemo doći do borbe za trofeje ako budemo ovako igrali, treba prvo da pobijediš pa onda za trofeje, saberi se i pazi šta pišeš…

Reply
Zvezdas S нов 5, 2013 at 09:33

Vanja druze ti si verovatno iz CG ,i zato ga podrzavas.Ko je i malo realan zvezdas ,svestan je da Radonjic, ne zasluzuje da vodi nas klub.Covek ce nam totalno upropastiti sezonu.Mlade igrace ce upropastiti jer ne dobijaju sansu,koju neizmerno pruza limitiranim igracima koji prave bezbroj gresaka iz utakmice na utakmicu.Sa njim kao trenerom osudjeni smo na propast necemo nista osvojiti.Igra nam je bezidejna i u totalnom padu,sto jasno govori da je trener kriv.

Reply
Dragan нов 5, 2013 at 02:20

Glavni razlog sto smo izgubili je zbog vlaznog parketa i onda Lazic i Simonovic nisu mogli da prikazu svoje majstorije.Radonjicu odlazi

Reply
marko нов 5, 2013 at 02:11

e moj radonjicu ko tebe dobija..sta analiziras koji moj..idi na spavanje..nisi mi ti bas za trofeje i pobjede..

Reply
marko нов 5, 2013 at 02:10

e moj radonjicu ko tebe dobija..sta ti analiziras nesto imas za 2 klase bolje igrace jadnice jadni..kod tebe niko ne zna svoju ulogu u timu samo lutanje i stihijski..pa kad ces da ih uvedes u sut za 3 poena i da branis tu istu tricu..sa tobom kad te vidim ne nadam se trofejima..mlakonja si mi..

Reply
marko нов 5, 2013 at 01:19

Ma bole nas brige, mi smo imali +15 na poluvremenu protiv PAO-a!

Reply
! нов 5, 2013 at 01:10

Fale nam pravi Nelson,jedan Adam Morison i Vlada Vukoicic.

Reply
marko нов 5, 2013 at 02:25

Pa Nelson ne moze da bude pravi! Jer nije suter, niti je plej! I ne znam sta vise ocekujete od njega!
– Jba ja beka koji ima pravolinijski sut! :/ :facepalm:
Ali ako Radonja kaze da igra odbranu onda OK! :mrgreen:

Reply
forza stella rossa нов 5, 2013 at 01:02

Uporedite Bogdanovica i Cvetkovica,pa ce vam sve biti jasno!Pretpostavljam da svi znaju da je Cvele bio igrac generacije.Trener koji ne uspe da razvije njegov talenat bolje da batali taj posao.

Reply
Iznogud нов 5, 2013 at 00:45

Cvetkovic- momak jeste bio talenat, ali je nestao, nazalost uopste ne napreduje u igri.
Dzenkins- ima kvalitet, ali jos uvek nije to dovoljno pokazao, jos se privikava na Evropsku kosarku
Nelson- ogromna kriza u igri, mada tako je poceo i proslu sezonu za ocekivati je da se trgne, ali sut mu ostaje veliki problem
Blazic- ekstra borben, brz, sut ako mu krene ubada gotovo sve, ali cesto zna i da ga totalno stane
Lazic- Momak koji samo zna faul da napravi a i to cesto radi u pogresno vreme. Proslu sezonu znao je da pogodi po neki sut, ali nije to taj kvalitet za Evroligu
Silb- nas najskuplji igrac, pomalo preplacen ali covek koji zna da igra i koji je to pokazao ali za sada sa puno oscilacija
Simonovic- kapiten je borben za pohvalu, igra odbranu odlicno, ali u napadu ga nema previse, nesto slicno kao Nelson, krenuo je jako lose u sezonu, sut ga za sada niksko ne sluzi
Mitrovic- pokazao je da moze dobro saradjivati sa Marjanovicem ali i da nije jos uvek nije potpuno sazreo za vrhunske partije. Nedovoljno snazan za svoju poziciju, ima kvalitet u to ne sumnjam jer Ivkovic ga ne bi dzaba zvao u reprezentaciju
Radenovic- jos jedan koji igra toplo hladno, ali daleko vise hladno. Igrac koji je los suter u odnosu na momka kojeg je zamenio, cesto nema hrabrosti da uputi sut i ako nigde nikoga oko njega ne bude, uz to Savovic je bio daleko bolji skakac
Katic- daleko od proslogodisnje forme mada kod Radonjica tesko da ce i dostici tu formu, jer igra mu je u padu od smene Vukoicica, ocigledno da mu nesto ne stima
Marjanovic- Bobi moze jos bolje, dobar je u napadu, ali u odbrani puno ispada, moramo igrati zonu sa njim, a protiv suterskih ekipa to i ne prolazi previse, sa obzirom na trziste u Srbiji ipak bolji centarski tandem kod nas tesko da cemo naci
Ristic- tesko je suditi o momku koji gotovo i ne ulazi
Radonjic- Ne treba ga vredjati, ali nije dorastao Zvezdi, posto je gotovo nemoguce sada dovesti 2-3 kvalitetna igraca u jeku sezone, za sok terapiju bolje je promeniti trenera.

Reply
sof нов 5, 2013 at 00:41

није ни радоњић крив што шутирамо тројке 1/11, од тога пола су били ерболови

Reply
ski нов 5, 2013 at 00:39

radonjicu gubi se vise jer te ne mogu gledat,znaci silb najbolji igrac u prvo pol. presjedio je skoro citavo drugo, vidis li da nelsonu ne ide na pocetku sezone,stavi ga onda barem na klupu jadan nebio 😛 vukoicic ili trifunovic da se dovede!!!

Reply
tim нов 5, 2013 at 00:34

imamo takvu ekipu da svaku utakmicu moze drugi igrac „odlepiti“ i postici 20+ poena. ali to kad se zna ko sta u ekipi radi, a posto se jos uvek ne zna ostaje da gledamo ovaj amaterizam.

Reply
milos нов 5, 2013 at 00:32

Kako te nije sramota da uopste nesto pricas NEZNALICO?!

Reply
kimi нов 5, 2013 at 00:29

Jedna velika 0 od trenera!

Reply
otpisani101 нов 5, 2013 at 00:25

radonjica treba smeniti -odmah…da smo imali iole boljeg trenera,tvrdim da bi u evro ligi dobili i lokomotivu i pao…ceka covic,kao dzajic sto je cekao malog murinja i sada stojanovica da prorade…radonjic nema niti neku leprsavu igru,niti rezultate…potrosio je sve kredite i da ne bih izgubili sezonu,mora se odmah smeniti…

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 00:30

Ali odmah otkaz Radonjicu! Ekipi treba neka sok terapija…a posto ne mozemo promeniti 6 do 10 igraca…onda moramo trenera… u protivnom sledi agonija…
Ovo sto igramo sada je jad i beda…

Reply
Kastro нов 5, 2013 at 00:17

Mnogo toga je upitno. Prvo Rakocevic je dosao u klub da bi igrao evroligu sa Zvezdom, pa ga ove godine tu nema, pustili su Savovica bez adekvatne zamene i ako se znalo da nam je pozicija 4 najtanja. U sezonu smo usli bez nekog izrazitog sutera (za tri poena), Protiv Radonjica nemam nista, ali jednostavno ovo je za njega prevelik zalogaj. Covek je proslu sezonu gubio od Partizana sa istom ekipom sa kojom je Vukoicic pobedjivao komsije. Ne moze se sada terati igraci jer tesko je naci zamene, svi kvalitetni imaju klub, ali trener ima mnogo bez posla. Stoji i da precesto menjanje trenera ne vodi nikuda, ali na zalost sa Radonjicem se ne nazire svetlo na kraju tunela. Dovedeno je mnogo igraca i to jos nije uigrano, ali nesto se mora menjati jer sezona prodje mnogo brzo.

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 00:25

Samo jedna dopuna…tj. pitanje: da li bi Rakocevic promasio sve ovo sto su promasili Nelson, Simonovic, Lazic, Silb… Da li bi Igor promasio tri polaganja koje je promasio Jaka u koga se sada kunemo…?

Reply
kimi нов 5, 2013 at 00:34

Jaka je izmislio kosaru za ove drugekoje si napomeuo, ali jaka je jednostavotakav igrac i klasaj za simonovica koji ne moze ni obruc da pogodi, nelsona koji ne moze ni jedno polagaje da da, a rakocevic dok ima snage je daleko najbolji igrac od svih ovih koji su trenutno u zvezdi…Schlib me je razocarao totalnom ne pozrtvovanoscu, izgleda kao da mu je sve jedno…jedini koji su ovde opravdali sto su dovedeni su jaka i djenka, i bobi svi ostali koji su dosli su ispod proseka, a ove koji su ostali poput simonovica necu ni da komentarisem… Ne mogu da verujem da su oterali Savovica koji je svaku tekm imao dabl dabl, a doveli ovog radenovica….stvarno cirkus!

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 00:42

Brate, Jaka ima problem sa zicerima!!! Na svakoj utakmici on promasi bar jedno polaganje… Priznaces: to je nedopustivo za bilo kog prvoligaskog igraca, a kamoli za nekoga ko preferira da bude evropski kvalitet… A slazem se da je za Nelsona, Simona, Lazica i ostale Ajfelova kula…
A ovaj zombi od igraca, po imenu Silb – igra kao neki penzioner koga su probudili iz popodnevne dremke… Covek odsutan totalno… Veceras imao 6 izgubljenih lopti…

Reply
Baki нов 5, 2013 at 00:36

Ne bi promasio Jakina polaganja jer ne bi stigao do njih! Ostalo se slazem.

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 00:45

Izvini… Rakoc je prosle sezone imao u proseku pet polaganja lopti u kos, nakon probijanja protivnicke odbrane…polaganja nakon kontri ne racunam…

Reply
Kastro нов 5, 2013 at 00:38

Ko je rekao da bi Rakocevic to promasio? Licno svi igraci koje sam gotivio (ne govorim o kvalitetu) otisli su iz kluba. Rakocevic, Savovic, Radivojevic, Skot, Za mene je Rakocevic jedan i nezamenjiv. Covek jeste u godinama ali i sada je jedna od najboljih na svojoj poziciji.

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 00:54

Mnogo sto-sta je ostalo nejasno povodom Rakocevicevog odlaska… Da li je uzrok tome sto Covic definitivno ne trpi velike autoritete u klubu? Da li je zbog toga smisljena prica kako Igor igra slabo odbranu… On ne kida u odbrani i ne cupa parket, ali sasvim korektno odigrava…

Reply
Goksi нов 5, 2013 at 00:15

Smradonjicu odlazi!

Reply
Ninadu нов 5, 2013 at 00:14

Zar su ova dvojica(Lazic i Radonjic) jos uvek u Zvezdi???

Reply
Milos нов 5, 2013 at 00:13

Transfer neprijatnosti. Molim te prestani da se blamiras pred armijom navijaca i velikim brojme ljudi koji razumeju kosarku. Ako nisi sposoban, a nemas obraza i volje da odes sam, a s ozbirom da ovi gore imaju nameru da te zadrze, najbezbolnija varijanta je da cutis i pokrijes se usima. Imas bobija, raska, mitrovica i presudio je ofanzivni skok, sramoto ! A gde je odbrana, nema je nigde, haos po reketu, nijedno kvalitetno preuzimanje, odbrana od pick end rolla i pick end popa NULA ko kuca. Klizav parket ti forsiras igru 1 na 1 i ulaz, gde niko osim jenkinsa i blazica nema prolaz. Drzis jenkinsa u 4/4 sa 4 greske a drzis cveleta na klupi. Jenskin jedini koji je sa pljea mogao da probije prvu liniju i raspodeli pasove spolja za sut. Kriv ti ofanzivan skok a koju utakmicu sutiraju ispod nivoa petlica, 1 od 12-13 za tri poena – sve rezultat psihicke nespremnosti a niko nije neiskusan, samo toliko losa priprema utakmica, necuveno. Ovaj tim zvezde ima potencijal a ne kvalitet, sto je sasvim nesto drugo, a za razliku od njega ti, popaje, nemas ni 1 ni 2 ………….

Reply
INĐIJA нов 5, 2013 at 00:11

Puna podrska Dejanu Radonjicu da ostane i zavrsi zapoceto.
Ljudi, pa njemu je samo potrebno vreme.
Muka mi je od vas pljuvaca..

Reply
Mina нов 5, 2013 at 00:23

A sta da zavrsi?Nemanje resenja u napadu,losa odbrana posle izvodjena slobodnjaka protivnika,losa rotacija,lose izmene,STA?Sto gubi 3 utakmice na jednu-dve lopte???Pa unistava samopuzdanje igraca!

Reply
kimi нов 5, 2013 at 00:27

Pusti bre ovog grobara, vidis da nas provocira…

Reply
sof нов 5, 2013 at 00:30

Инђија, не капирају те сви, како тролујеш, како ти не досади 🙂 🙂
Ти јеси против Радоњића одавно хахах, али чињеница је да је Радоњић изгубио све битне мечеве прошле и ове сезоне. Али није ми јасно како је он са Будућношћу играо два пута 1/4 Еврокупа? Ми то нисмо успели, зато нема потребе призивати Вукоичића. Овај тим је бољи од прошлог, али ни 50% не извлачи из тима.

Reply
Bora нов 5, 2013 at 00:10

ODLAZI RADONJICU!!!

Reply
monteniger нов 5, 2013 at 00:09

Boze beda.

Reply

Leave a Comment