Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Радоњић: Партизана су ујединиле повреде, одиграли смо добар меч

RadonjicНакон победе над Партизаном у првом овосезонском вечитом дербију, тренер нашег тима, Дејан Радоњић изнео је своје импресије:

– Честитам мојим играчима на победи, која је била јако битна. Освајањем бодова смо опет отишли ка првом циљу, пласману на фајнал–фор. Ово је био очекивано тежак меч. Партизан је био максимално мотивисан, повреде су их ујединиле и знали смо да ће оставити срце на терену. У уводном делу меча имали смо недостатак концентрације, што су они искористили. Дошли смо у другом полувремену до игре, али смо имали проблема са офанзивним скоком, али су имали и они. У продужетку смо имали добру одбрану, одмах стартовали са добрим стварима и успели да славимо.

Јесте важна победа у првом дербију ове сезоне, али биће још важнијих, а ми морамо још да радимо да тада дођемо на добар ниво и да будемо испред тима који годинама постиже добре резултате и одлично ради. Хвала нашим навијачима којих је било пуно мање, али су се добро чули и одмах морамо да кренемо да размишљамо даље. Идемо у Русију, морамо се спремити, тежак је ритам, имамо на сваких неколико дана евролигашке мечеве, а такав је био и овај вечерас.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

39 comments

ds нов 19, 2013 at 13:34

Istina mi smo imali tesku utakmicu 3 dana prije derbija,igraci su istroseni,dok su se njihovi odmorili jer su bili pregazeni u Evroligi.Shvatam sve to,kao i da su imali jaci motiv pred njihovim navijacima.Ali brate jedno mi ne ide u glavu,ako vec toliko forsira odbranu zasto je onda onako lose djelovala,ubili su nas sa ofanzivnim skokovima,ostavljali smo njihove igrace same na sutu za tri.Ama bas niko nije uspio da sacuva Bogdanovica i Milosavljevica.Pa napad.Poslje Ritasa sam bio ubjedjen da smo popravili taj dio igre jer su isli na prodore,stvarali akcije jedni drugima itd.A na derbiju kao i vecini utakmica lopta samo kruzi i sve se spusta do Bobija,svi poeni su nam iz reketa i prodora nigdje koseva sa distance.Pa trice zar je moguce da se izbjegavaju?Da nije sinoc bilo Dzenkisa obrukali bi smo se,Bogu hvala pogodio je svaku u pravi cas.Takodje i slobodna bacanja,jer za nepovjerovati je da od 10,11 utakmica koliko smo vec odigrali(a ti su nas problemi od pocetka mucili) jos nisu rijeseni i da se ne radi na njima.Da li je Radonjic pravi trener ili ne to jos ne znamo,do sada je to u Evroligi djelovalo dobro dok u Aba lose.Ne samo zbog njega vec i igraca koji ne mogu izdrzati taj tempo igranja za 3 dana dve teske utakmice.Ono sto je sigurno da svinjosevic zna kako igrati protiv nas,dokaz nam je prosla sezona pa cak i ova utakmica.Ne znamo probiti zonsku odbranu,a uvijek njegovi igraci ulaze u mec vise motivisani,ali neka bude to da imao novih igraca koji jos nisu shvatili znacenje derbija.U ovoj utakmici smo imali vise srece nego pameti,produzetci su nam dobro dosli jer su njhovi bili iscrpljeni i imali su kracu klupu,i brojne povrede.Umalo nas ne pobjedise sa polovinom igraca sta ce biti kad se svi oporave ni sam ne znam,ali jedno je sigurno nama jos treba rada i odklanjanja ovih nedostataka.

Reply
Fornicator нов 19, 2013 at 13:55

Ja sam govorio i pre meča da ne vidim kod nas ljude koji će da drže Milosavljevića i Bogdanovića, ali da će baš ovako da nam se šetaju, nisam očekivao. Kao što si rekao, dosta dobro smo igrali sve utakmice u EL, a prilično loše skoro sve u ABA. Biće bolje.

Reply
josif нов 19, 2013 at 09:32

Ja mislim da treba da dovedemo jednu iskusnu 4-ku koja moze odmah da donese kvalitet na toj poziciji jer ocito Radenovic zbog losih igara uj kontinuitetu gubi samopouzdanje i nece naci sebe u igri jer je realno sve losiji i losiji pa mu treba zamena koji ce biti starter a Radenovic izmena.Sto se tice Radonjica mislim da je uloga u ovim pobedama mala jer realno dobijamo utakmice na raspolozenje pojedinaca a sa malo nacrtanih akcija i zato se bojim da kad dodje bitka za trofeje opet cemo lose proci ali se ipak nadam najboljem.Pozz.MKD

Reply
neco-peco нов 19, 2013 at 06:44

ja cu dosadno jos jednom da spomenem najgluplji bojkot navijaca ABA lige, neshvatljivo i neobjasnjivo! Dal iko meni neukom moze da objasni koji je smisao bojkota i kako neko moze da ocekuje da i iduce godine igramo EL ako ove godine se ne plasiramo u istu preko ABA lige! Ostavljamo igrace i klub na cjedilu! Znam da ide dosta ljudi na utakmic al to nije ono pravo organizovano navijanje! Ja stvarno sebe nesmatram delijom i pomalo mi se sve vise smetaju i niko ne treba da igra za delije nego za grb, klub i sve navijace!

Reply
realan zvezdas нов 19, 2013 at 12:33

Sramota bre, pa ovo nema nigde, da ne navijas za sopstveni klub, a pesma ide „po zimi kisi suncu snegu ili kosavi“! Pa u pioniru su optimalni uslovi za navijanje sta cekaju? Neki klinci bi sigurno navijali i pevali pesme al dodju mangupi lupe im 2 samara i uplase ih… SRAMOTA!!!

Reply
bojan62 нов 19, 2013 at 16:58

Svako ima svoj stav,ako si za to da se ide na basket onda IDI na basket,niko ti ne brani!! Isto tako ima u bg/srbiji dosta zvezdasa koji nisu u grupi a ponovo ne dolaze na basket (i ostale sportove SD),ali njih niko ne proziva!! Bacite malo na papir koliko para i vremena treba da se npr.isprate sve utakmice FK (kuca+gostovanja),pa KK (kuca),povremeno VK (kuca) rukomet,odbojka!!

Svako ima svoje misljenje/stav i svako postupa shodno tome,nema potrebe da se napusavaju ljudi…..mislim da tebe (npr.) niko ne napusava sto kazes da si zvezdas a ne pratis (odbojku,rukomet,vaterpolo i sl)!

Reply
neco-peco нов 19, 2013 at 23:00

ma jaro, nije stvar finansiskog aspekta, taj svako razumije i mene sprijecava u mnogo cemu, takvo je vrijeme. Meni ovo lici da cu tjerati djete da uci u srednjoj a osnovnu necu, nije me briga a jedno bez drugog neide!

Reply
aca nis нов 19, 2013 at 01:41

Dobra pobeda, vrlo teska, ocekivano. Necu da se obazirem na lika koji se potpisuje kao gaspar koji samo zna da proziva kosarkase nego cu da kazem svaka cast svim igracima, svaka cast timu partizana koji se fantasticno borio do kraja, svaka cast nasem strucnom stabu na sjajnoj posvecenosti. Ocekivao sam, licno, malo lakse zbog naseg boljeg rostera ali sampion se ne skida tek tako sa trona, tako da oni nikada nece unapred da predaju nijednu utakmicu, imaju gomilu iskustva i sa kim god da igraju nece da predaju jer su prvaci vise od decenije i to im ne daje za pravo na predaju. Necu da raspravljam o Radenovicu kako po nekima pojma nema posto ko se razume vidi da covek popunjava svaki deo statistike, ima mnogo na repertoaru, nije los, bice bolji, po mom misljenju, bolji od Savovica, iako sam ga dosta cenio prosle sezone zbog zalaganja. To je isto kao sto neki govore da je Samardziski drvo, ali preko njega ni jedan igrac se nije nadavao poena, tako da ipak necemu koristi. Mislim, kad se se sve sabere i oduzme, odbrana i napad, ne gledajuci statistiku, Radenovic je bolji od Savovica, to je moje misljenje. Dobar raspored poena, najvaznija je pobeda, izasli smo fantasticno iz ovog ciklusa teskih utakmica i videcemo kako ce se ekipa ponasati na dalje i da li ce dizati formu. Imali smo problema sa njihovom zonom, ocekivano jer slabo sutiramo spolja, ali dobar Marjanovic od koga sam ocekivao manje jer sam video kako se on neutralise odvajanjem iz reketa i ocekivao sam da ce to da rade. Sve u svemu, dobra pobeda, bitno da smo i mi dali sve od sebe i dajemo sve od sebe na svakoj utakmici i to je dobar preduslov da se postane sampion. Blazic je fantastican momak, zeli da uspe, dobro mu ide, zeli da napreduje. Moramo jos da popravimo odbranu, moze to jos dosta bolje, napad moramo brze u tranziciji, dosta se gresi kod prenosa, desavaju se nelogicni faulovi pri kontrama ali ne sumnjam da ce se i to popraviti.

Reply
Villa нов 19, 2013 at 08:43

Po meni presudna stvar zasto je Radenovic ipak bolja opcija od Savovica, a na ovo su svi zaboravili, je to sto se za razliku od Savovica racuna kao domaci igrac. Da je ostao Savovic, u domacoj ligi i to pred najvazniju utakmicu sezone(polufinale ABA lige) bi jedan od stranaca morao da se ladi, a sad vi zamislite da neko od tih igraca ne igra, kako uopste izabrati.

Reply
Gašpar нов 19, 2013 at 10:11

pa, kakav je radenović, bolje je da ne igra, kakve koristi što je domaći igrač, jer očito je da smo puno bolji kad on ne ulazi u igru, to je svakome jasno ko je imalo normalan…

Reply
Daca нов 19, 2013 at 12:07

Radenovic kazes popunjava svaki deo statistike, a indeks mu 2, pazi 2, a ne kao Savovicevih 20 indeksnih poena…fantastican taj Radenovic, svaki faul pravi tako da protivnik ima 2+1, a o sutu za 3 da i ne govorim, sa slobodnih bacanja polovican, i kazes bolji od Savovica, nego jel ti to moras da branis Covicev promasaj poput Samardziskog od prosle sezone???

Reply
Fornicator нов 19, 2013 at 13:58

Možda sam neznalica, ali iskreno ni ja ne vidim šta to Radenović doprinosi…

Reply
bojan62 нов 19, 2013 at 01:33

PRAVDA ZA RADONJICA….pustite coveka na miru da radi! 🙂

I takodje sjasite vise sa igraca koji pruze slabiju partiju,ne mogu svi svaku utakmicu da eksplodiraju…..radimo sa ovim sto imamo i to je to!!!

Reply
Nedjo Pljevlja нов 19, 2013 at 00:43

Dakle, molio bih upravu naseg kluba, a narocito naseg predsednika – DR Nebojsu, da krmkovu pricu, na konferenciji za stampu, o sudiji vojinovicu shvati vrlo ozbiljno… I da adekvatno odreaguje… Jer je onaj smrad, kroz pricu o onom pokvarenom vojinovicu, napao direktno nas kompletan klub, tj upravu, i na jedan fukarski nacin, kako samo on to zna, indirektno prozvao, mislim, najvise naseg predsednika… Jer, najveci demagog JUGOSLOVENSKE kosarke, ali i sporta uopste, SVIH VREMENA – preko onog bezobraznog vojinovica (o kome sam ranije vec pisao) vrsi pritisak na celu sudijsku organizaciju i priprema teren za vec uobicajenu STALNU kradju, koju trpimo godinama… (za kasnija finala u kojima cemo se vrlo verovatno sastati). I ona njegova „kobajagi“ potera za vojinovicem na kraju utakmice – siguran sam da je izrezirana, da bi sakrio, I NOCAS perfidnu kradju cuvenog, pokvarenog grobara vojinovica… „Sudije“ koji je i jednog Pesica STALNO krao, i kad god je mogao, i redovno mu dosudjivao tehnicke greske, pa cak i iskljucujuce… A, sta krmak radi, i kad je on poslednji put adekvatno sankcionisan, od tog istog vojinovica, za redovan cirkus koji nam priredjuje!!? A, molio bih i vas koji uredjujete ovaj sajt, mozda tebe Luka najvise, dok nas klub ne odreaguje, a mislim da MORA – da prikazete sve NAVODNE greske za koje je krmak optuzio vojinovica na ovoj konferenciji, i da svi vide da ji ima ista sporno u onome sto je dosudio, navodno protiv njih… A, OBAVEZNO da prikazete kakve je, cuveni „sudac“, faulove nama dosudjivao, i to: DRUGI faul Nelsonu, TRECI Silbu i CETVRTI DZenkinsu, nasim kljucnim igracima… Peti faul Djenki necu ni da komenarisem, jer je to verovatno i krmku bilo smesno, ali mislim da ga sudac volinovic nije dosudio, vec slovenac… Ali se mora i to pomenuti, da bi slika o jednom od najperfidnijih sudjenja protiv nas u zadnje vreme – bila potpuna, i da se tako zacepe gubice debelom krmku… Izvinjavam se na ovom dugackom komentaru, ali -MORAO SAM… Zvezda je zivot… A krmku preporucujem odmor u vidu turistickog putovanja preko Indije, sa duzim boravkom u Pakistanu… Pozdrav svima

Reply
Villa нов 19, 2013 at 13:35

Ne treba uopste gubiti vreme i energiju na nebitne stvari i nebitne ljude. Gledamo sebe kako da budemo jos bolji i organizaciono i igracki i navijacki. Drugi nas ne interesuju.

Reply
sof нов 19, 2013 at 00:09

Верујем да можемо да победимо Локомотиву (два пута су се извлачили тројкама Симона) али мислим да Звезда може много боље. Једва смо победили Партизан са 3 и по играча, опет ћемо тешко до титиле.

Reply
zzz нов 19, 2013 at 00:16

Potreban nam je krilni centar, da imamo Savovica umesto Radenovica bilo bi drugacije. Ovako nam je danas problem pravio i Katic koji me iz utakmice u utakmicu sve vise i vise zabrinjava jer ne zna da zameni Marjanovica, a Savivic se dobro snalazi i kao centar dok Radenovic ne zna ni sta igra ni kojim sportom se bavi.

Reply
БруталноРеалан нов 19, 2013 at 00:44

Неким људима буквално нико не може удовољити. Шта би рекао да је било 20+? Није то реално, десетковани итд? Видим да је дервишова спин машина радила пуном паром, сад још треба да нам је и жао што смо добили.

Reply
vvv нов 19, 2013 at 00:53

upravo tako… cak i rakocevic fali ovde!!

Reply
sof нов 19, 2013 at 01:23

Кад побеђујемо нико не призива Ракочевића и Савовића чим изгубимо ето њиховог позивања. није све у индивидууалном квалитету већ и у ТИМСКОЈ игри нарочито у одбрани која мора да се поправи. Не треба пљувати Митровића, Ловерњ је иначе најјбољи скакач у ЕЛ, али очекивао сам да се бар мало зауставе Богдановић и Милосављевић који су апсолутно брутални

Reply
Fornicator нов 19, 2013 at 02:11

Uf, dobro smo prošli. Ovi su igrali katastrofalno, a mi im ‘ladno poklonismo produžetak. Nije mi jasno da nismo iskoristili njihove povrede – pleja je igrao Bogdanović, a nismo ga uopšte pritiskali odbranom; Kinsi nije ni igrao odbranu, a probili smo ga svega dva puta; Musli isto povređen, a Gagić se celu utakmicu nosi s našim centrima. Da ne krenu Bobija, možda bismo i izgubili od njih ovakvih… Čudno, čudno…

Reply
gledalac нов 19, 2013 at 04:08

Kako su to igrali „katastrofalno“, kada im je ovo statistiki (mozda i poenterski) najbolja utakmica u ABA ligi??
Mislim da su Bogdanovic i Milosavljevic dali svoj maksimum (u ovom trenutku) i da preko ovoga ne mogu vise da pruze. Isto tako mislim da, u slucaju da je, Vesterman bio zdrav Bogdanovic ne bi pruzio ovakvu partiju, to kazem iz razloga jer u tom slucaju (igranje Vestermana) Bogdanovic ne bi imao toliko loptu u svojim rukama, a veceras je non-stop bila kod njega (sa manjim izuzecima kod Dalo-a i Milosavljevica). Isto tako mislim da je Radenovic dobro gradio Lovernja (posebno u 2. poluvremenu) sto se vidi i iz statistike – Lovernj je imao „samo“ 10 skokova (prosek u EL mu je 11.8), a kao plod njegovog dobrog gradjenja su i Schilb-ovih 8 uhvacenih lopti, od cega 7 u odbrani (iako on nije poznat skakac ili defanzivni igrac).
Kazes da se na Bogdanovicu nije igrala odbrana, a ja ti kazem da Partizan nikada vise nego veceras nije igrao „run and gun“ kosarku, gde je Bogdanovicu i Milosavljevicu bilo sve dozvoljeno (sto kod Vujosevica, sto kod sudija), koliko puta je samo Bogdanovic trcao „u ledja“ nasim igracima, a sve zbog toga sto smo igrali „coveka“ (man to man) odbranu (svaka postavka ima prednosti i mane – „zona“ losu odbranu od suta za tri, „covek“ losu odbranu od „pick“a i polu kontre ili kontre).
Kazes Kinsey nije igrao dobru odbranu, a isto kazes da smo ga „samo 2 puta probili“ – kontradiktorno. Kako neko sa povredom ledja moze da trci i skace u poslednjoj cetvrtini cvrste utakmice u kojoj je igrao 42 minuta?
Kazes „Gagic se borio sa nasim centrima“, mi ih imamo 2, Partizan ih ima 4! Od toga nam „jedino igra“ Marjanovic, pa zar Bobi nije igrao SAM sa njihovim centrima? Istina Musli nije toliko igrao, ali i kada je ulazio nista nije uradio da zasluzi da ostane na terenu (zavrsio je utakmicu na parketu i pokusao zadnji sut), Milutinova je Katic „napunio“ licnim greskama sto se desava evo svaki derbi, jer iskustvo presudjuje, „ocistio“ je reket Bobiju.
Marjanovic je odigrao maestralnu partiju i to je sve kod nas, svi ostali su dali doprinos.
Blazic jako nervozan, mogao je da nas kosta utakmice, cak 2 puta, jako neozbiljne odluke u bitnim trenutcima.
Dzenkinsa sudije uzele za zub, takodje srljao, direktno odgovoran za pola nasih trojki na ovoj utakmici, od tih suteva 3 su bile iz izradjenih pozicija, na kojima je ostajao sam (nisu bili isiljeni sutevi, zato to kazem).
Mitrovicu mozda i najslabija partija do sada, ali njemu je i prosle godine Lovernj predstavljao problem, a i sudije su ga dosta drzale „hladnog“.
Simonovic malo smirio Milosavljevica, bio bitan na gradjenu i skoku kad je bio u igri, imao sut za pobedu (po meni ocekivano akcija za njega, cim sam ga video u petorci na kraju).
Nelson i Schilb – krajnje profesionalne partije. Odisali su tom mirnocom koja je potrebna da bi se dobila utakmica u gostima, pogodili najvaznije poene na utakmici i bili mirni kada su drugi bili usijane glave (Blazic, Katic, Dzenkins). Nastavlja se sujeverje da kada Nelson pogodi 2 trojke na utakmici i strucni stab nosi one smesne kravate, Zvezda ne moze da izgubi utakmicu 😀
Sve u svemu fantastican derbi i kao takvog ne treba ga kaljati omalovazavanjem protivnika i unizavati pobedu svog tima, tima koji je imao neverovatnu seriju utakmica u zadnje 2 nedelje.
Za kraj treneru svaka cast na pobedi, sve je radio kako treba. Koliko li je puta samo viknuo „box-out“, ali dzaba kada je to igra Partizana – „Uvek smatraj da ce svaki sut biti promasaj i svi skacite na nju“. Oni i imaju toliko ofanzivnih skokova zato sto svi skacu na obruc, u svakoj situaciji. Zanimljivo je to da npr. Marjanovic je imao 6 skokova na utakmici i svih 6 u napadu, sto je po meni jos jedan razlog zasto je Partizan imao toliko ofanzivnih skokova, slaba kontrola naseg skoka u odbrani, koju bi trebalo Bobi, malo, bolje da radi.

Reply
Sasha нов 19, 2013 at 08:35

Baš su dobre kravate, sinoć je gledam na Radonjiću kad je davao izjavu posle utakmice i komentarišemo sa kumom kravatu, odlična.

Reply
Gašpar нов 19, 2013 at 10:22

komentar ti je fantastičan potpuno se slažem, pogotovo zbog neigranja vestermana-bogdanović je napunio koš, samo se ne slažem za radenovića-čovjek izgleda izgubljeno, posmatraj samo njega, probaj to pa ćeš vidjeti kako se vraća u odbranu, kao da mu je kolac u leđima, realno-daleko najslabija karika u našem lancu koju pod hitno treba izbaciti, što se tiče utakmice, šta da kažem nego da čestitam ekipi na odličnoj igri i pobjedi, smatram da nismo odigrali koliko smo mogli, oko 70%, imao sam utisak da smo ih u svakom trenutku mogli stići i prestići i tako je i bilo, nažalost, lovernj je za katića HAUARD, katić je iz utakmice u utakmicu sve lošiji, pravi korake kao da je tek počeo igrati, faulove, nesportske lične, loši pasovi i još puno toga…

Reply
gledalac нов 19, 2013 at 18:46

Radenovic mozda i najskolovaniji kosarkas u nasem timu (pored Nelsona i Schilb-a) i direktna sprega trenera sa stranim igracima, ali i sa domacim. Razumem da je Zvezdina „kosarkaska publika“, prevashodno fudbalska i da kao takva brzo uzima tudje misljenje kao svoje ili zdravo-za gotovo, a sve iz nedovoljnog poznavanja igre ili kompleksa od Partizana (pa zbog toga smatraju da Zvezda mora da ima na svakoj poziciji najboljeg igraca u ligi, pa cak i u rezervama, sto moze samo jedan klub u Evropi trenutno, a to je Real Madrid).
Ove godine imamo dobru hemiju u ekipi i dosta inteligentnih igraca (od nekih ocekujem i da nauce dosta – Mitrovic, Blazic, Dzenkins), a kicma misrnoce na parketu su (ovim redom) Nelson, Schilb, Radenovic, to su glavni „cvorovi“.
Nadam se da cemo „kukati“ jos dosta puta nakon ovakvih rezultata (publika smo koja se veoma brzo razmazi, zato su nam mnogi i zamazivali oci dugo godina). 🙂

gledalac нов 19, 2013 at 04:16

Sada sam proverio i Partizanu je ovo, osim meca sa Mega Vizurom (88), poenterski najbolja utakmica, a jos je otisla u produzetke. Dok smo mi, pored ove, imali jos 2 utakmice sa boljim skorom, Radnicki (88) i Solnok (90), obe u regularnom delu.
Molim moderaciju da mi pusti prethodni komentar. Unapred hvala.

Reply
БруталноРеалан нов 19, 2013 at 14:19

Додао бих и још да смо изједначени у оф скоковима по 18, а у деф бољи 19-17. Асистенције 16-12. Значи не стоји прича да су нас наскакали, a потврђена твоја да су много више срљали и излазили из свог шаблона.
Покид’о си анализу, све конкретно и аргументовано. Сморило више да читам ко је пањ а ко доктор. Добро је што постојиш, поздрав (:

Reply
dexy122 нов 19, 2013 at 00:06

Svaka cast Bobiju, ali ja cu ovu utakmicu pamtiti po Jaki Blazicu i Diju Nelsonu. Onaj ofanzivni skok, pogodak pa posle pad tokom radovanja Jake Blazicu cu pamtiti do kraja zivota. Neverovatno je borben. Mislim da je za los pocetak mnogo znacila povreda Branka Lazica, jer je Radonjic spremio njega da krene sa cvrstom odbranom. Rana povreda je sprecila njegove namere i tu je Partizan imao prednost na pocetku. Posle prvog tajmauta/poluvremena Radonjic je to sredio i poceli smo da se vracamo. Razumem da su Bogdanovic i Milosavljevic odlicni igraci, ali veceras ih je bas k““alo. Cestitam Radonji i igracima. VIdi se da tempira formu za drugi deo sezone. Igramo dobro. Redjamo pobede. Sad u Rusiju pa sta bude bice.

Reply
Marko нов 18, 2013 at 23:53

Treba napomenuti da smo danas igrali bez krilnog centra. Radenovic se nije video, a Mitrovic je jos uvek zelen igrac, moze on i sa 20 godina da pokaze mnogo ali opet je neiskusan za neke stvari.

Reply
Marko нов 18, 2013 at 23:51

Ja mislim da bi se Pesic sa ovim timom borio ne za TOP16 nego za TOP8 bi bio konkurent. Treba nam jos jedan centar, ovaj Rasko je potrosen igrac i nikako ove godine da udje u neku formu, sad ce neko da kaze kako je protiv Lijetuvos Ritasa dao 12 poena. Jeste ali sa linije za slobodna bacanja, a to sto gubi lopte kao nezdrav, to sto trenira kosakru ceo zivot a pravi korake bez kontakta, to sto mu lopta ispada nema veze? Da imamo Vardu iz Mege(po meni najbolji centar u ABA ligi) bili bi jaci mnogo, Zamislite tandem na centrima Varda-Boban…

Reply
jagodina navija za zvezdu! нов 19, 2013 at 00:00

Kako pusi Varda Milanee?!
Kako te grobarcine da se setis ‘bemu misa 🙂

Reply
Samo ti нов 19, 2013 at 00:03

Postujem ja mng Pesica jeste on dobar trener.
Ali ipak videli smo onu sezonu on kad je radio.
Secam se da je zbog necega isspao mng bezobrazan prema nama.
I da..nikad mu necu zaboravitit sta je radio sa Nedarom tj Nedovicem?
Sve u svemu, ja sada dajem podrsku Radonjicu jer to je nasa realnost.

Reply
bojan62 нов 19, 2013 at 01:35

pesic nam je oprostio 2/3 potrazivanja u par navrata….a nedovic nije hteo da ostane u klubu pa ovaj nije hteo da ga razigrava

Reply
Vanja нов 19, 2013 at 00:07

Ma uporno neki „strucnjaci“ truju klince i unose nemir na ovom sajtu ali uzalud… u 10 dana pali su redom: Kaha, Cedevita, Lituvos Ritas i partizan a neki i dalje imaju obraza da kritikuju trenera i neke igrace.. Puna podrska za strucni stab,igrace i upravu. Svi za Zvezdu.

Reply
zzz нов 19, 2013 at 00:18

A kako ti da trpis Raska Katica koji je nas najgori igrac posle Lazica i Simonovica?

Reply
Vanja нов 19, 2013 at 02:38

trpim Raska,Simonovica i lazica jer su igraci Crvene zvezde i posteno se bore za nas grb. Slazem se da bi umjesto njih bilo mozda bolje da dovedemo Gasola, Rudi Fernandesa i Nahbara ali nekako mi to nije realno. Puna podrska za sve igrace,trenere i ljude iz uprave.

Reply
vvv нов 19, 2013 at 00:56

Pesic jecseljacina veca od ovog Radonjica,ja sam vise za neku pricu Trifunovic,ili povratak Vukoicica!!

Reply
Vanja нов 19, 2013 at 02:33

Vukoicic? Covjece pa on sa Mzt-om koji je po kvalitetu 5-6 ekipa u ligi gubi od zadra,zolnokija… igrali smo sa njim 10-ak dobrih utakmica a onda u seriji pucali od ulma,kahasola,metalca,mege…

Reply
Fornicator нов 19, 2013 at 02:14

Molim da se ne pominje g-din Svetislav „za euro više“ Pešić na zvezdaškom sajtu.

Reply

Leave a Comment