Moja Crvena Zvezda
БлоговиВладимир

Медијски егзибиционизам и демагошка параноја

Пре само недаљу дана имали сте прилику да на нашим страницама прочитате одговор на срамне изјаве (не)спортског директора КК Партизан, Драгана Тодорића. Већ тада сам написао да у том моменту не желим ни да помињем име њиховог тренера, јер ће се дотични већ сам јавити. Можда и пре него што је било ко могао да очекује, то се и догодило. Само дан након оправданог одговора председника КК Црвена звезда, господина Небојше Човића, медијски егзибициониста Тодорић и његов ментор и главни демагог српске кошарке Вујошевић су показали сав степен свог културолошког развитка.

Горе поменути Тодорић је скривајући се иза плашта Вујошевића, а он је свакако велики, у маниру најперфиднијег егзибиционисте изјавио, цитирам:

– Доласком Гордона могу рећи да ћемо у наредној сезони имати одличан састав који ће се са Радничким из Крагујевца борити за другу позицију. Свима је јасно да је Црвена звезда већ прва.

Крај цитата.

Веома је интересантно да дотични, кога поново не могу назвати господином, већ сада зна исход првенствене трке. Да ли то говори само о њему и његовим мешетарским радњама које блате српску кошарку већ више од пуне деценије. Дотичног називају најтрофејнијим спортским радником у Србији, пошто су сви трофеји његовог клуба освојени са њим као учесником. На све то би свако реалан морао да дода да је дотични и највећи колекционар спортских крађа у светској кошарци. Дотични, у сваком свом атаку на све што је црвено-бело, само започне медијску хајку, а затим услед евидентног недостатка елоквентности, све препусти свом демагошком ментору. Да ли се неко уопште присећа да је Тодорић у претходне две године док на клупи комшијског нам клуба није седео ментор демагог, уопште исказао једну једину реч против Кошаркашког клуба Црвена звезда? Наравно да не. Али сада је ту високоначитани Вујошевић (чије читалаштво се не спори), да својом параноичном демагогијом припомогне свом пулену. Међутим, сматрам да о овом малом човеку који се одазива на име Тоша и не треба више трошити нити време, нити живце.

Много опаснија изјава данас је стигла од Душка Вујошевића. Цитирам:

– Веома је чудно да кад је своје речи чуо изговорене кроз моја уста тек тада је схватио да је то прича лажљивца. Гротескно звуче његове претње да ће хватати за врат кад то просто антрополошки није могуће. Њему висина омогућава само да хвата за доње екстремитете (на пример колено). У реакцији на моју реплику овај творац ,,комада са пљувањем” која у Железнику није била метафора коментарише порески дуг Партизана и говори о чистоћи пословања Црвене звезде. Знате да је гашење клубова, па промена имена у оквиру Спортског друштва Црвена звезда у свим правним државама озбиљна криминална радња.

Партизан има значајан порески дуг због тога што је поштовао законе ове земље, и уредно пријављивао, и колико је било могуће измиривао све обавезе на основу пореза, доприноса, и других јавних прихода. Суштина приче о порезу је колико је пара наплаћено од стране пореске управе кад су у питању КК Партизан и КК Црвена звезда, односно у ком проценту су ови клубови поштовали своје обавезе.

Да ли је приход из којег су ,,измирене обавезе” (од 15.500.000 евра) уплаћен преко редовних рачуна и да ли је на тај приход уплаћен порез држави?

Београду су потребни Партизан и Црвена звезда, али не са овако болесним односима. Немамо ништа против тога да Црвена звезда буде од стране државе помогнута у складу са величином клуба, бројем навијача, али и резултатима које постиже. Противимо се мистичном начину на који се обезбеђују енормно висока средства за прелазни рок Црвене звезде. При томе се онемогућава да Партизан дође до било каквих нових средстава осим раније потписаних донација и спонзорстава јавних предузећа. Та спонзорства сада служе пре свега као репер колико јавних донација треба Звезда да добије. Подвлачим да сматрам да је функција државе да штити квалитет и да би средства требало да буду сразмерна резултатима које клубови постижу.

Поједини политичари као Александар Вучић у новинама су изјавили да ће учинити све што је могуће да Звезду врате на прво место (то је изјава из Спорта, 24. јул 2012. године). Ја не прозивам његово име сад први пут по ,,наруџбини” Небојше Човића који се полтронски понаша према својим успешним колегама. Вучића сам већ апострофирао у интервјуу датом недељнику Време (16. август 2012. године, стр.70). Када је реч о људима из власти и њима као фактору финансирања спорта, знате да кошарка није профитатабилна делатност и да без помоћи државе не може да опстане на врхунском нивоу, према томе помоћ клубовима је неопходна али је једино нормално да буде у сразмери са резултатима које клубови постижу.

Наравно, легално је да и људи на власти имају симпатије према једном, другом или трећем клубу. Али оно што није нормално да поједини од њих сматрају да доласком на власт имају мандат да одлучују и ко ће бити државни првак, да је и то део њихове власти. Ако има таквих личности, које имају ту врсту острашћености и инфантилности, онда је то опасно за ову државу у којој има и доста партизановаца.

 У Србији ће се лепше и боље живети кад се буде живело боље и лепше, а не кад Звезда у свим спортовима почне да осваја прва места. Наравно није тачно, као што тврди Човић, да је у власти звездаш једино Вучић. Ради се о добро организованој групи. Вучић то само флагрантно испољава. (Сад мислите да сте ме наместили, Ацо и Ћоки). Међутим, народ све види и све зна. Једног дана доћи ће све на наплату. Народ зна. Не треба му БИА.

Стварно су нам гаће пуне, као и претходних 11 година. Нећемо улазити у даље полемике, али нећемо дозволити да пропали политичар Небојша Човић покушава да своје фрустрације компензује на овакав начин…

Крај цитата.

Кренимо редом са одговорима на бљувотине, на којима се свим посетиоцима нашег сајта извињавам, али представљају речник једног начитаног човека, тренера који поред тренерског посла, треба и мора да васпитава момке које има у екипи.

Први део изјаве највећег демагога односи се на нешто што свакако не треба ни коментарисати. То говори само о њему и његовој некултури, а ја уколико бих уопте ушао у полемику на том нивоу, само бих себе могао да сматрам истим.

У наставку Вујошевић кристалише и своје правничко знање. Он зна да је гашење једног клуба, па затим преименовање другог и то у оквиру једног Спортског друштва, криминална радња. Вујошевићу, КК Црвена звезда није угашена. Клуб који је функционисао до почетка сезоне 2011/12 је замрзао свој рад и тренутно се налази у процесу реституције (уколико не знате шта неке речи значе, послужите се речницима појмова и израза). Некадашњи КК ФМП је уз сагласност руководећих људи СД Црвена звезда понео најславније име српског спорта, с`тим да би се сви евентуални успеси тог клуба сматрали успесима КК Црвена звезда, а дотадашњи клуб КК ФМП је преузео улогу клуба КК Раднички баскет, који сада наступа као КК Раднички ФМП. На крају, поново се мора истаћи и да данашњи клуб КК Црвена звезда ДИВА није члан СД Црвена звезда. Стварно се надам да је то коначно и вама (намерно мало „в) јасно.

Вујошевић у наставку поново базира своју демагогију везану за новац. Господин Човић је не једном објаснио целу ситуацију око поравнања дугова које је КК Црвена звезда имала. ЈАсно ми је да одређени не могу схватити ту причу одједном, али наш народ каже да је паметном довољно рећи једном, а будали мораш стално понављати. Вујошевићу, у коју групацију од ове две ви (поново мало „в“) спадате? Кажете да КК Партизан има одређених пореских дуговања зато што је поштовао законе ове земље. Вујошевићу, то нису пореска дуговања, то је утаја пореза која је правно гледано кривично дело. Због вас (мало „в) и вама сличних ова држава не може на време да исплати пензије, дечије додатке, и остале принадлежности које се финансирају из буџета Републике Србије.

Демагог Вујошевић даље истиче како држава финансира КК Црвена звезда. Господин Небојша Човић вам (мало „в“) је више пута готово цртао да држава Србија нити једним динаром није учествовала у санацији дуга КК Црвена звезда, а вас (мало „в) би требало питати да објасните колико сте новца добили од НИС-а и Телекома Србија? Сви знају да су ти износи вишеструко већи него у случају спонзорисања КК Црвена звезда, а такође објасните како у ситуацији када немате новца, ваш (мало „в) клуб се налази на листи најбогатијих у АБА лиги када су у питању годишња примања играча. На тој листи води загребачка Цедевита са 3.000.000 евра, Партизан је други са два милиона, а Црвена звезда трећа са 1,8 милиона европских новчаница.

На крају се Вујошевић бави и политичком сценом Србије. Без икакве жеље да промовишемо било кога, али у актуелној власти од навијача Партизана ту си Томислав Николић, Ивица Дачић, Расим Љајић, Млађан Динкић, а све њих је успео да надомести један једини Звездаш, Александар Вучић. Ако је то и тачно, онда би требало да се запитамо зашто тако способан човек није и на најеминентијој функцији у овој земљи.

На крају бих морао и да вама Вујошевићу поручим да јавност у Србији не занима стање и изглед ваших (мало „в) гаћа, јер сам сигуран да то и није неки призор.

За крај, ја лично бих волео да Душко Вујошевић одговори на нека питања чије одговоре би већина љубитеља спорта волела да чује:

– Зашто уништавате српску кошарку константим разигравањем играча за друге репрезентације? Подсетићу вас (мало „в“) да су у вашем клубу предност увек имали Црногорци, Чеси, Словаци, Македонци, Словенци, сада извесни Малтежани, Аргентинци, Мексиканци, Летонци, а српска деца да би добила прилику морају да плате 5.000 евра?;

– Зашто сте пре пар сезона упропастили српски кошаркашки дерби онемогућавањем навијача КК Црвена звезда да присуствују истом?;

– Зашто је ваш (мало „в) клуб годинама директно учествовао у растурању КК Црвена звезда отимањем играча?;

– Зашто пуну деценију медијски омаловажавае све што носи црвено-белу боју?;

– Зашто сте врбовали српске кошаркаше да играју за репрезентацију Црне Горе док сте били селектор те земље?;

– Зашто више мрзите КК Црвена звезда, него што волите ваш (мало „в“) КК Партизан, када вам (мало „в) је управо Црвена звезда помогла да постанете тренер у моментима када сте били избачени из КК Партизан? и

– Да ли ћете честитати господину Небојши Човићу уколико КК Црвена звезда, часно на терену буде успешнија?

Повезане вести

35 comments

MILAN KG авг 26, 2012 at 04:24

todoric,danilovic,vujosevixc,divac to su ljudi kojima ne odgovara sadasnje stanje u kk oni bih hteli da se mi ugasimo pa da igraju sa radnickim i hemofarmom za titulu e nece moci dobice te supalj nos do ociju bando lopovska.

Reply
escort авг 26, 2012 at 00:25

Ljudi, jeste li se ikada zapitali u kakvoj mi to banana drzavi zivimo!/ Ne bih da budem dosadan i opsiran, ali mi ce mo prestati da budemo banana drzava kada Vujosevic, Todoric, Danilovic, Curkovic, Bjekovic, Zecevic, Tomislav Karadzic. Goran knezevic, Bojic i slicni budu u zatvoru! Do tada, mi smo samo nesto nalik drzavi u kojoj posten rad nema nikakvu svrhu, a kriminal i korupcija su sinonim za uspeh. Vucicu, godinama trubis o borbi protiv kriminala i korupcije. Evo, dosao si na vlast POKAZI SE! Cela Srbija zna da su Vujosevic i Danilovic gepekovali i batinali sudije, da su pretnjama terali iste da sude u njihovu korist….Cela Srbija je videla kako partizan „osvaja“trofeje u skoro svim sportovima! Batine, pretnje, ucene, tezak kriminal i korupcija! Vucicu, NA POTEZU SI!

Reply
sdfaf авг 25, 2012 at 23:31

ће увати Дуленце нас за КУРЧИНЕЕ!

Reply
doPaj авг 25, 2012 at 19:33

Juce Covic nokautirao Ovcara drugi put za redom posto je pre toga i Todorica i Ovcara zajedno savladao i prema zvanicnim informacijama Ovcar se ponovo sprema za mec s tim sto ce se ovoga puta sam boriti kao i ranije, sudeci po Covicevoj formi i inteligenciji, Ovcar nema sta da trazi u borbi osim sto ce dobiti nokaut a imace i opciju da hvata za gusu ako zeli. Danas Ristovic nokautirao Todorica i najavio da se nece tu zaustaviti i najavljuje mec 1 na 2 Ristovic vs Ovcar-Todoric u tandemu. Vrhunac ce biti mec Covic-Ristovic vs Ovcar-Todoric a suska se da ce u crno belom sastavu biti i Danilovic koji bi trebao da se javi za neki dan, izvesno je da ce se to dogoditi. Inace mec ce biti odrzan u Beogradskoj areni i prenosice se uzivo na svim javnim servisima sirom Sveta a prema poslednjim informacijama drzava je pomogla Ovcaru kako je i trazio i Vucic ce mu licno obezbediti pred mec u Beogradskoj areni najbolje uslove za trening i najboljeg kondicionog trenera jer se vidi da Ovcar nije trckarao u poslednje vreme ako je suditi po nestanku plocica na Ovcarevom stomaku! Mogu li Ovcar, Todoric i Danilovic da pariraju sampionima Covicu i Ristovicu?

Reply
doPaj авг 25, 2012 at 19:35

PROCITAJTE, mnogo je dobro 😀 Sa sportal je komentar!

Reply
doPaj авг 25, 2012 at 19:32

Pobednicki komentar sa Sportala, ko je ovo napisao svaka mu cast PROCITAJTE OBAVEZNO 😀
Juce Covic nokautirao Ovcara drugi put za redom posto je pre toga i Todorica i Ovcara zajedno savladao i prema zvanicnim informacijama Ovcar se ponovo sprema za mec s tim sto ce se ovoga puta sam boriti kao i ranije, sudeci po Covicevoj formi i inteligenciji, Ovcar nema sta da trazi u borbi osim sto ce dobiti nokaut a imace i opciju da hvata za gusu ako zeli. Danas Ristovic nokautirao Todorica i najavio da se nece tu zaustaviti i najavljuje mec 1 na 2 Ristovic vs Ovcar-Todoric u tandemu. Vrhunac ce biti mec Covic-Ristovic vs Ovcar-Todoric a suska se da ce u crno belom sastavu biti i Danilovic koji bi trebao da se javi za neki dan, izvesno je da ce se to dogoditi. Inace mec ce biti odrzan u Beogradskoj areni i prenosice se uzivo na svim javnim servisima sirom Sveta a prema poslednjim informacijama drzava je pomogla Ovcaru kako je i trazio i Vucic ce mu licno obezbediti pred mec u Beogradskoj areni najbolje uslove za trening i najboljeg kondicionog trenera jer se vidi da Ovcar nije trckarao u poslednje vreme ako je suditi po nestanku plocica na Ovcarevom stomaku! Mogu li Ovcar, Todoric i Danilovic da pariraju sampionima Covicu i Ristovicu?

Reply
Dobar glas авг 25, 2012 at 20:35

Ајде још једном!

Reply
1991gm. авг 25, 2012 at 19:03

Nevezano za ovaj text jer me zabole za debelog i njegovog sefa …. Dal dovodimo nekog pleya i centra ili je ovo sto imamo ono sto ce igrati sledece sezone..Daleko od toga da se zalim samo pitam…

Reply
1991gm. авг 25, 2012 at 19:13

Sto mi ukloniste nazive za Vujosevica i Todorica ja im samo tepam…Svinja i Konj su plemenite zivotinje….

Reply
Црни пантер авг 25, 2012 at 19:58

Па зато што си увредио свиње и коње.

Reply
Anka авг 25, 2012 at 18:37

Nisam procitala ceo tekst do kraja, posto je predugacko, ali sam iscitala bitne delove. Smatram da se ne treba spustati na nivo primitivaca kakvi su Vujosevic i Todoric (citaj te pravilno Stanlio-V. Olio-T.). Namadom na nas zele da opravdaju sve svoje neuspehe u ovoj deceniji rada: sa mladjim kategorijama, kradjom mladih igraca iz drugih klubova, ne postovanjem mladih trenera jer se za V. u malom partizanu smatra Bogom (to je pokazala i prosla sezone, pricam realno, Jovanovic se pitao ko pijan s gacama pojacanja gosn T. je dovodio koga je hteo a sad samo radi kako V. kaze), dovodjenjem stranaca i u smesnoj ligi u kojoj vecina klubovi sastavljaju kraj s krajem a njima cvetaju ruze (sa pricom o finansijama pojavili su se pre tri godine do tada je kod njih bilo med i mleko). Da pojasnimo doveli su samo Gordona, nadam se da ce Hemofarm opstati pa se nece sa Zvezde preci na Hemofarm posto se zna da su Zvezda, FMP i Hemofarm dali najvise reprezentativaca i sada kada bi kopali po biografijama nasih kosarkasa koji predstavljaju Srbiju videli bi da nema nijednog igraca koji je ponikao u Partizanu (govorim o skoli kosarke i svim mladim selekcijama tog kluba)!!! Doticni Stanlio poznatiji kao V. kako ti Vlado rece postade preko noci pravnik, nema sta koliko je pravno/ekonomski obrazovan (a svako ko ima ovde iole pravnog pa i ekonomskog znanja) pokazuje cinjenica da ne razlikuje STECAJNI POSTUPAK OD POSTUPKA LIKVIDACIJE MISLIM DA MU ZA POKLON TREBA KUPITI RECNIK PRAVNIH I EKONOMSKIH POJMOVA. Bili su mirni do pre pocetka prosle sezone, kako ti rece Vlado cutali su tacnije nije rec ruznu T. rekao. Moram te tu malo ispraviti, naravno da nista nije rekao i ranije su se on i V. sprdali na kontu moguceg spajanja i dolaska Covica u nas klug, ONI SU „NAJJACI“. Namerno to kazem, jer su imali marionetu bivseg predsednika Kapicica, u savezu su radili sta su hteli, oni se pitali i za organizaciju lige ko ce da sudi ligu i redom da ne nabrajam. Takodje u toj svojoj sprdacini na kontu spajanja zaboravili su samo jedno ulaskom Covica odnosno „spajanjem“ FMP i Zvezde, Zvezda dobija infrastrukturu na koriscenje (FMP-vu halu automatski drasticno smanjeni troskovi odrzavanja treninga seniorskih ekipa i muske i zenske, Pionir samo za utakmice sto je omogucilo vracanje dugova, a i tu Halu su zaplenili glodari jer se zna da je Hala Pionir pripadala OKK Beogradu samo sto to javno ne sme da se prica), BasketLand (na koriscenje svim mladjim selekcijama i muskim i zenskim, vise ne moraju deca da idu po osnovnim i srednjim skolama gde direktori iznajmljuju sale klubovima za treninge i to je nasa stvarnost, nije ovo samo za kosarku da se zna), imamo sopstvene medicinske usluge, skola i redom da ne nabrajam. Uz to Covic zna da od jednog dinara napravi dva, sto Stanlio i Olio ne znaju. A zavist ove dvojice prevazilazi granice, cemu tolika paranoja, verovatno zato sto Covic unapred zna kako ce trositi novac koji zaradi, ima obrt kapitala, ima dugorocne planove u kojem je otvaranje univerziteta medicinsku ustanovu da podigne na nivo sportske klinike i naravno po prioritetu u bliskoj buducnosti da podigne jos dve trenazne hale i Arenu u koja ce nadamo se biti samo Zvezdina (namerno ovo da kazem, jer Zvezda i FMP se nisu spojili vec imaju sporazum u kojem FMP koristi nase ime a za to vreme otplacuje nase dugove kroz STECAJNI POSTUPAK). Da plasticno objasnimo doticnom V. ukratko cemu sluzi stecajni postupka? Stecajni postupak se uvodi u slucaju velikih dugova uz mogucnost oporavke preduzeca (u nasem slucaju kluba), jedini je pokazatelj je ekonomsko stanje, uvodi se stecajna uprava koja dalje radi ili u cilju oporavka. Ukoliko stecajna uprava u odredjenom zekonskom roku ne moze da izvrsi oporavak preduzeca, onda se kao krajnja mera uvodi postupak likvidacije ili u srpskom jeziku poznato kao GASENJE PREDUZECA.
SMATRAM da gospodin Covic ne treba da se bakce, po medijima i novinama, ovom dvojicom komicara, vec samo da radi ono sto je i do sada u interesu Crvene Zvezde. Jer sto bi narod rekao PAMETAN POPUSTA MAGARAC NE DOPUSTA! Nebojsa Covic je gospodin, a ljudi poput Stanlia-V. i Olia-T. mogu samo da mu zavide, jer zahteva sistematicnost, red rad i disciplinu, kod njega svak radi svoj posao i svojim radom odgovara za njega. Takodje, nasi momci odlicno rade na pripremama, tako da ce oni pokazati sav svoj talenat na terenu. A mi navijaci, takodje, ne treba da upadamo u vatru zbog pljuvacine ove dvojice, jer prosto mozemo samo da im se smejemo u lice. Zasto? Pa gosn. V. sad samo iz sopstvenog pogona i inostranstva mogu da prave tim, ne mogu vise Crvenoj Zvezdi da uzimaju igrace vec moraju da kupuju, a i to je diskutabilno. Nismo mi krivi sto imamo sjajne generacije (sada pogotovo po „spajanju“ Fmp i Crvena Zvezda) jer iz svake sigurno mozemo da izvucemo dvojicu trojicu kvalitetnih momaka za seniorski tim. Iskreno se nadam da ce Covic dosta pomoci i zenskom timu. ZVEZDA JE OGLEDALO SRBIJE. KAKVA JE SITUACIJI U DRZAVI TAKVA JE I U ZVEZDI. TAKO JE BILO OD POCETKA POSTOJANJA NASEG KLUBA. PA DUSMANI NEK PUKNU OD MUKE.

Reply
doPaj авг 25, 2012 at 20:05

mrzi te da citas a mozes da pises predugacko?

Reply
Црни пантер авг 25, 2012 at 20:18

Станлио и Олио су били и јесу смешни,а ова два су једноставно трагични.

Reply
Anka авг 26, 2012 at 10:30

Apsolutno se slazem sa tobom… 🙂

Reply
Anka авг 26, 2012 at 10:30

Slusaj ti pametnjakovicu. Ako nemas nesto pametno da kazes ili ako ti smetaju moji komentari ti ih zaobidji. A sto se mrzovolje tice uopste nije to upitanju, vec je cinjenica da sam sva njihova prepucavanja citala vec. Ono sto sam procitala u ovom tekstu jeste Vladimirovo vidjenje svega (citaj nemasna slova) i nisam procitala krajnji deo teksta a to je sto se odnosi na pitanja doticnom V. TI I SLICNI TEBI PICNJIETE DA SMARATE LJUDE SA VASIM GLUPIM PITANJIMA, A POJEDINI I SA KOMENTARIMA. Savet gledaj svoja posla ako nemas nista pametno da kazes …

Reply
JedinoSever авг 25, 2012 at 18:27

OK je komentar! Mada se po prvi put donekle slazem sa Todoricem kada kaze da ce da vodi borbu sa Radnickim za drugo mesto. Mislim da je Radnicki mnogo bolji od Partizana u ovom trenutku i da Partizanu predstoji borba za trece mesto. Znaci ne borba sa Radnickim za drugo, nago borba sa Hemofarmom za trece. Ili je mislio na Radnicki FMP i nasu decu, onda je skroz u pravu.

Reply
sasas авг 25, 2012 at 17:16

Ok sve ovo,ali ne mozemo mi protiv njih u ovim medijskim spekulacijama.Ipak su oni kraljevi kampanja,a imaju i jaku logistiku.Mi trebamo da radimo i da posteno svojim radom docemo do titule

Reply
Savo авг 25, 2012 at 17:05

Ovo je sve toliko providno da me cudi da se uopste upustamo u raspravu sa njima. Njihova prirodna sredina je blato, glib, da ne kazem svinjac i ocigledno je da pokusavaju da nas uvuku u isti jer jedino tako mogu da stvore prednost. Ako se bude igralo samo sportski i posteno svesni su da nemaju sanse.

Reply
Legolas авг 25, 2012 at 16:40

Svaka cast za text!!!!

Reply
***DeLiJa***1OO% авг 25, 2012 at 16:38 Reply
dexy122 авг 25, 2012 at 16:41

Nista od toga ove sezone. Citao sam da to hoce Gazprom, ali stoji da se vidi sta ce Sale da ucini sa Zvezdom a isto tako i Jovanovic sa Apoelom. Pre toga treba da dodje Dzaja, pa ce on da razgovara sa celnicima Gasproma.

Reply
Ultras авг 25, 2012 at 17:47

Ako opet ispalimo Saleta onda smo pi*ke najvece!!!

Reply
rill83 авг 25, 2012 at 15:46

Nisu samo od nas krali igrace vec,poslednjih godina,konstantno su otimali formirane igrace bas tog COVICEVOG FMP-a kojeg i koji uporno napada! Krme debelo bre igraca ne zna da napravi,zna,ali samo za svoj mali klub,za jednu sezonu i za gore pomenute zemlje. Neka samo pogleda u reprezentaciji koliko ima igraca tog istog fmp-a i tog istog Covica koje on napada. O onom matorom necu nista,samo cekam derbi i nece im biti dobro,svinja debela i matori sedi magarac ce ovog puta zazaliti sto su se rodili! I zamolicu sve zvezdase da ih vise ne oslovljavaju poimenicno vec sa svinjo i konju,majmune… Uzmi svinjo nase ku.cine,nase ku.cine!!!

Reply
petar авг 25, 2012 at 15:43

Dajte Barsu da se igramooooo

Reply
Ciganin авг 25, 2012 at 15:42

I jos jedno pitanje za trenera bez rominga DO KADA CES BRE VISE DA BEZIS SA RAZNJA?

Reply
Ariljac авг 25, 2012 at 15:47

Do Bozica! 😀

Reply
Ciganin авг 25, 2012 at 16:08

xaaxxaaxaxxa To,to 😀

Reply
Maxbg авг 25, 2012 at 15:40

Ma brate, nismo u restituciji! I ti uzmi recnik.

Reply
Pavle авг 25, 2012 at 18:24

MOMAK JE U PRAVU, MI SMO U REORGANIZACIJI A RESTITUCIJA JE VRACANJE ODUZETE IMOVINE 🙂 A O KRMKU NE BIH TROSIO RECI

Reply
stefan97czv авг 25, 2012 at 15:39

Ma opusteno samo jedva cekam derbi pobedili il izgubili opet ce biti:UZMI DULE NASE KURC***!!!!

Reply
Nesha авг 25, 2012 at 15:36

Ma spletkare kao uvek mali glodari! Tako ce to uvek biti. A uvek kulminira paranoja kada se oseti prava snaga protivnika, pa makar i ovako u najavi!
Srce ce mo izvaditi na terenu i pokazati ljigavom sVinjosevicu i njegovoj glodarskoj „porodici“ da se ne plase uzaludno Zvezde!
I da, bilo bi vise nego lepo cuti javno odgovore na sva pitanja koja si postavio ovoj celavoj i bezumnoj amebi!

Reply
SRBB авг 25, 2012 at 15:33

Ја мислим да наши не треба даље да се упуштају у полемике са њима..
Не води никуд ова цела расправа, а свако ко има и мало пристојности и културе може да види ко је у праву.
Не може да се пореди успешни индустријалац , нормалних манира са једним брђанином који са удбашима прождире прасце по кафанама (на рачун ЈСД) и дели шамаре неистомишљеницима..
Прошло је њихово време, када су судије због безбедности своје породице морале да им толеришу тројке из аута, улетања у терен …
И даље имају екипу солидну екипу , иако је неупоредиво лошија од наше, па ту разлику у квалитету покушавају да надоместе притисцима и блаћењем..
Да тај Вујошевић ваља, имао би неког успеха ван ЈСД.. његово основно оружије је неотесаност..
Лепо ће се провести када нам буду гостовали, својом кривицом..

Reply
Ariljac авг 25, 2012 at 15:30

Nesto slicno sam napisao i ja na forumu cim je „korpulentni Dukljanin“ ,sto bi rekao nas predsednik, izdao „saopstenje“.No ovo je odlicno skockano i red je bio da se oglasis i da kazes nesto povodom ovih ,najblaze moguce receno,zamena teza i manipulacija cinjenicama…BRAVO ZA TEKST,BORBA SE NASTAVLJA!!!

Reply
milos 90 авг 25, 2012 at 15:24

Odlican text.Nemam nista da dodam…

Reply
Darko авг 25, 2012 at 15:22

Imam predlog za Covica kad ga oba DBS sledeci put nazove Coki ovaj treba samo da mu odgovori za tuki me cmoki 🙂 Znam da je on mng veci gospodin od toga nego cisto da mu pokaze sta ce DBS da radi ove godine u derbijima. 🙂

Reply

Leave a Comment