Moja Crvena Zvezda
Други пишу

Црвена звезда ће испунити сан малом Зорану

Зоран Коминовић је дечак из Београда чији живот није ни мало лак. Он нема детињство као друга деца. Сваког дана у Чика Љубиној улици моли пролазнике за парче хлеба не би ли прехранио себе и своје сестре. Али и он има своје жеље и снове. Једна од Зоранових жеља је да посети неку Звездину утакмицу јер свим срцем навија за црвено-беле. После писања Телеграфа огласили су се надлежни који ће помоћи овом дечаку, а Звезда ће му остварити један сан.

FOTO:M.Todorovic
FOTO:M.Todorovic

– Навијам за Звезду, никада нисам ишао да је гледам, а баш бих волео да одем и да отпевам неку песму заједно с најбољим навијачима на свету, мојим “Делијама”-рекао је мали Зоран у изјави за Телеграф.

Портпарол кошаркашког клуба Црвена звезда Телеком Јово Карановић рекао да ће храбри дечак бити драг гост клуба на некој од утакмица.

Желимо да испунимо овом малом јунаку његову велику жељу, с великим задовољством га позивамо да буде наш гост на некој од великих утакмица Црвене звезде. Учинићемо све да му помогнемо, онолико колико можемо.

Зоран ће имати прилику да посети и Маракану.

– Желимо да пружимо прилику Зокију да отпева неку од песма с “Делијама”. Зоран ће бити наш гост у првој утакмици пролећног дела првенства коју играмо против Јавора. Црвена звезда је увек ту да помогне деци, да учини све што је у њеној моћи и да се тако избори за њихов осмех. – поручују из фудбалског клуба.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

Dragana Peko Draskic феб 6, 2013 at 15:29

momku treba pomoci i dati mu da dozivotno gleda sa severa utakmice najveceg kluba na svetu

Reply
zoran zvezda феб 6, 2013 at 13:27 Reply
zoran zvezda феб 6, 2013 at 10:45

😯 😮 😀

Reply
'Александар Ивић' феб 6, 2013 at 09:59

Uvek si dobrodosao na nasoj Marakni 🙂 !

Reply
ЦЗПВ феб 6, 2013 at 00:40

Мислим и ми као делије могли би да помогнемо некако дечаку да се покрене нека акција на северу ми смо пре свега срби који помажу србима. А Момку желим све најбоље а да му се кроз живот све жеље остваре !!!

Reply
carvlada феб 5, 2013 at 23:36

OBAVEZNO da dodje da odgleda i fudbal i kosarku i pobede da posvetite njemu! zorane zelim ti sve najbolje u zivotu i molim boga da izadjes iz te velike krize 🙁

Reply
Maki Vrbas феб 5, 2013 at 23:00

Svaka cast !

Reply
copy sever paste jug феб 5, 2013 at 19:29

ziv bio sine samo se bori

Reply
ЦЗХН феб 5, 2013 at 19:26

Нека му живот и Звезда донесу само срећу…Знам да није тема али ови стручњаци из ружнала опет бацили бобму…Маркез… :facepalm:

Reply
zoran zvezda феб 5, 2013 at 19:11

🙄 prvi put idem na utakmicu i presrecansam 🙄 🙄

Reply
Milos феб 5, 2013 at 17:37

Poz svim dobrim ljudima, ko god zeli neka poseti nasu grupu za malog Zokija!
https://www.facebook.com/groups/pomozimomalomzoranu/

Reply
Crna Gora феб 5, 2013 at 17:37

Imam 16 godina i zivim u CG, nijedu utakmicu Zvezde ne propustam cak i trening svaki gledam otkad su u Antaliju, zelja za novu godinu mi nije bila ni lijepa djevojka ni dobari uspjesi u skoli, ja sam zelio samo jedno da Zvezda bude sampion u svim sportovima i dalje vjerujem u to. I ne razumijem klince poput jankovica, simica, maksimovica, suljagica, sakica(njihova imena pisem malim slovima jer nijsu dostojni toga) i ostale mlade Zvezdine igarce koji ne maju ni trunke obraza. Mozete misliti koliko ima djece iz srbije, CG kojima je zelja da budu na severu sa DELIJMA i da ostave glas na severu kako bi pomogli ZVEZDI, a ne da ne zele da igraju za najveci Evropski klub.

Reply
Mile феб 5, 2013 at 17:20

Bilo bi lepo da dodje protiv Ulma i neka dodje na derbi(da vidi kako musa dere jarca).Takodje bih zamolio Covica da pusti menicu onima sto su otvorili pecenjaru.Juce malo prebacim Sos kanal kada ono ‘Utoka’Danilovic pljuje i vredja i Zvezdu i Covica.A onog smrada sa Sos-a samo da vidim u Jezeru obro je bostan..

Reply
zvezdas феб 5, 2013 at 17:17

Uprave ispunite mu zelju!

Reply
zvezdan феб 5, 2013 at 17:02

Braco dali znate koliko ovakve dece ima u unutrasnjosti Srbije koja su veoma skromna cija je jedina zelja da dodu jednom uzivo da gledaju ZVEZDU NA MARAKANI gomila takve dece ima verujte mi .Ima klinaca koji kazu doslovce ovako „Da smo iz Beograda svakog bi dana dolazili na MARAKANU “ IMA DECE VERUJTE MI KOJA SU OCARANA ZVEZDOM I MARAKANOM.Ali situacija je takva kakva je i za nekog je stvarno mnogo da izdvoji tri , cetri hiljade da dode na MARAKANU.E ko ovaj decak i jos hiljade takvih sirom zemlje Srbije to je snaga ZVEZDE, I MISLIM DA SVIH OVIH PET GODINA ZVEZDA JE OPSTALA ZBOG MILIONSKE ARMIJE SVOJIH NAVIJACA…….

Reply
Simic79 феб 5, 2013 at 16:44

Lep gest i svaka cast. Ziv bio, Zorane. I tvoje sestre i ti.

Reply
жељко феб 5, 2013 at 16:34

Сузе да ти крену од среће и поноса колика је љубав “обичног света“ према Звезди!
…то тешко може да се схвати, то не може да се плати…

Reply

Leave a Comment