Moja Crvena Zvezda
БлоговиВладимир

FSS – kriminalno-lopovska organizacija

FSS

Igrali smo slabo. Ne, igrali smo očajno, igrali smo kako ne priliči profesionalnoj ekipi, a posebno ne ekipi koja nosi grb Crvene zvezde na dresu. Zbog svega prikazanog, igrači moraju biti drastično kažnjeni. Klub ne sme da ima milosti ni prema kome.

Međutim u sveopštoj, slobodno ću reći subotičkoj blamaži, može se desiti da određene stvari koje su se dogodile već u 1. kolu nazovi srpske Super lige, jer tu je sve daleko od fraze „super“, promaknu široj sportskoj javnosti. Ne želeći da pravdamo (ne)igru naših „fudbalera“ moram skrenuti pažnju da se lopovluk i banditizam iz prethodne sezone nastavio već u ovom prvom kolu.

Još u subotu na susretu na JNA, komšije su do prvog pogotka protiv Novog Pazara došli iz klasične ofsajd pozicije u kojoj je bio taj „veliki“ centarfor Eduardo. Oni jesu dali „pet“ komada, ali je sudijskom evidentno namernom greškom otvorena novopazarska „brava“. Na istom susretu viđen je i jedan start Volkova za koji je on dobio samo žuti karton, a isti takav start mladog Mijailovića u Subotici je okarakterisan sa isključujućim kartonom.

Pored toga, svi su imali prilike da vide jedanaesterac koji je dosuđen za Spartak pri rezultatu 0:0. Start Piksija Kovačevića je bio gotovo metar ispred same linije Bajkovićevog šesnaesterca, ali je sudija svirao penal. Sumnjam da bi i sam Tole Karadžić imao obraza da tako nešto dosudi. Uz sve pomenuto, u više navrata je sudija dosuđivao kontrafaulove našim napadačima, svaki put kada bi oni primili loptu u iole ozbiljnijoj situaciji.

Ponovo ponavljam, za ovako sramnu partiju opravdanja nema, ali je 1. kolo JSL-a pokazalo da FK Crvena zvezda opet ne može i ne sme da bude šampion Srbije. Kriminalno i lopovsko udruženje zvano Fudbalski Savez Srbije sa predsednikom Karadžićem i Sudijskom organizaciojom kao direktnim izvršiocem nastavlja da radi.

Tokom celokupne predstojeće sezone imaćete na Vašem i našem portalu priliku da saznate o svim lopovlucima koje gore navedena organizacija bude učinila.

Повезане вести

68 comments

Leave a Comment